Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kacafazolka píše:
a víte co chystám o víkendu já?????????????????????knedlíčkovou polévku, svíčkovou s brusinkama, trojposchoďový dort, dvouposchoďový dort a obyč.dort, pařížské rolády, chlebíčky,řízečky, bučkovou roládu, bramborový salát, salámové mísy, sýrové mísy, zeleninové mísy a už nevím co všechno...........................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kočenky jdu hajinkat…zítra pátek, zas volat
Boože, jsem zvědavá co z toho budu mít
![]()
Tak páček
![]()
krásné sny holčiny.Jsem dnes K.O. tak jdu taky hajat.Zítra další perný den...........budu se na vás těšit pa pa
![]()
kacafazolka píše:
a víte co chystám o víkendu já?????????????????????knedlíčkovou polévku, svíčkovou s brusinkama, trojposchoďový dort, dvouposchoďový dort a obyč.dort, pařížské rolády, chlebíčky,řízečky, bučkovou roládu, bramborový salát, salámové mísy, sýrové mísy, zeleninové mísy a už nevím co všechno...........................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak tomu se rika provokace nehorazna......umiram ted miliony chuti.....
![]()
dobré ránko, kačulko tak krásný poslední slečnovský den, až se mi chce bečet, jak jsem naměkko…ale za to, kolik máte přes víkend žrádla a všechno, co bych si dala, tak nevím nevím, co ti provedu
![]()
teji, to voláš ty školky?
Jj Jani volám hned z rána, denně tak 100 školek, no dopoledne v pr… ![]()
Dobré ráno holky,
tady teda včera vládla nějaká pochmurná nálada. Dneska to snad bude lepší. My před chvilkou vstávali a taky se mi nic nechcce nejradši byh si zalezla zpátky do postele a nevylezla z ní.
jj je to divné a navíc mi to odpoledne vůbec neutíká hrozně se to táhne.
mě ráno nikdo nevzbudil, manžel tu nebyl, taknedělal bordel a já se vyspala dobře
tady se dere sluníčko a venku je hrozně teplo mi příjde, jdu koupit nutrilon, pak uvařímpolívku, pak asi vyžehlím a seru na vše ![]()