Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
4.11.10 20:52
kacafazolka píše:
a víte co chystám o víkendu já?????????????????????knedlíčkovou polévku, svíčkovou s brusinkama, trojposchoďový dort, dvouposchoďový dort a obyč.dort, pařížské rolády, chlebíčky,řízečky, bučkovou roládu, bramborový salát, salámové mísy, sýrové mísy, zeleninové mísy a už nevím co všechno........................... :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.11.10 21:01
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 21:01

Kočenky jdu hajinkat…zítra pátek, zas volat :zed: Boože, jsem zvědavá co z toho budu mít :mrgreen: :mrgreen:
Tak páček :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.11.10 21:05

krásné sny holčiny.Jsem dnes K.O. tak jdu taky hajat.Zítra další perný den...........budu se na vás těšit pa pa :mavam: :mavam: :mavam: :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 21:06

Kaťulko a nezapomeň tu adresku :wink:
A nádherně se vyspi!!! :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
4.11.10 22:00
kacafazolka píše:
a víte co chystám o víkendu já?????????????????????knedlíčkovou polévku, svíčkovou s brusinkama, trojposchoďový dort, dvouposchoďový dort a obyč.dort, pařížské rolády, chlebíčky,řízečky, bučkovou roládu, bramborový salát, salámové mísy, sýrové mísy, zeleninové mísy a už nevím co všechno........................... :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

tak tomu se rika provokace nehorazna......umiram ted miliony chuti..... :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.11.10 07:15

Drý rýnoooooooo :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.11.10 07:31

dobré ránko, kačulko tak krásný poslední slečnovský den, až se mi chce bečet, jak jsem naměkko…ale za to, kolik máte přes víkend žrádla a všechno, co bych si dala, tak nevím nevím, co ti provedu :nevim: :nevim: :nevim: :srdce: :srdce: :srdce:
teji, to voláš ty školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.11.10 07:33

Jj Jani volám hned z rána, denně tak 100 školek, no dopoledne v pr… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.11.10 07:34

Mě se jako vždy niv neche… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
5.11.10 07:39

Dobré ráno holky,
tady teda včera vládla nějaká pochmurná nálada. Dneska to snad bude lepší. My před chvilkou vstávali a taky se mi nic nechcce nejradši byh si zalezla zpátky do postele a nevylezla z ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.11.10 07:42

Že jo…světlo nikde…večer zas hned tma :nevim: :nevim: Takové pochmurné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
5.11.10 07:44

jj je to divné a navíc mi to odpoledne vůbec neutíká hrozně se to táhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.11.10 07:47

Jo no, pomalu celé odpoledne tma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.11.10 07:48

mě ráno nikdo nevzbudil, manžel tu nebyl, taknedělal bordel a já se vyspala dobře :))) tady se dere sluníčko a venku je hrozně teplo mi příjde, jdu koupit nutrilon, pak uvařímpolívku, pak asi vyžehlím a seru na vše :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí