Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1871
5.11.10 12:09

Moje kámoška má měsíční mimčo, nikdy bych neřekla, že ona mimčo bude mít. Je to spíš technický než mateřský typ. Knoflíky nikdy nepřišívala, ale přilepovala, uvařit uměla jen čaj a kafe, tak mě dost překvapilo, když oznámila, že čekají prcka. Teď je Anička na světě a když jsem s ní mluvila jak to zvládá, tak říkala že dobrý,ale že je z malé strašně nervózní. Prý ona se vzbudí a 4 hodiny jen leží a kouká, nakrmím ji, usne a pak zase jen kouká :lol: To mě jako dostalo. Co bych za to dala mít tak hodné mimčo a ona je z ní nervózní, že v měsíci nic nedělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.11.10 12:10

teji ono není od věci se trochu poškorpit, co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo, ale spíše takové ty listy se smetanou, ty jsem teda zaplatila v obchodě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ám to moc ráda, kytky udělám zítra s kaší :lol: a vnačkou, to jest s nádivkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattuska

tak si nechte chutnat :lol:

• Citovat
  • Upravit
kattuska

tak si nechte chutnat :lol:

• Citovat
  • Upravit
11529
5.11.10 12:11

kri jojo, i takové jsou :) takové dítě nikdy mít nemůžu :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
5.11.10 12:12

Tyyyyy jo, tak rýžový nákyp jsem měla asi naposled ve škole. U nás to nikdo nejí a já to asi ani neumím. Nevím, nezkoušela jsem, ale asi si udělám sladkou rýži, když mě tady tak lákáte. Já jim pořád jen krupici, lívance a bramboráky. Na nic jiného nemám chuť. Jooo teď kdysi jsem měla hambáč a pěkně jsem se z něho pos.ala, tak ten už si teda nedám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.11.10 12:16

No a myslíte že to do zítřka vydrží?? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.11.10 12:20

no dej to do chladu raději, ale já taky nechávám někdy věci v kuchyni přes noc a ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828

teji v teple si nejsem jistá ale řekla bych že spíš ne než jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485

Kruci…to budu jinak muset jíst i na večeří :nevim: Neee co moje dietka, a to v neděli přijednou tchánovcia tchýně je cukrářka, to zas něco napeče…no ale cizí mi nebude líto vyhodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
5.11.10 12:23

Tej, já myslím, že to vydrží. Mnohdy spoustu věcí zapomenu schovat a zatím se nikdy nic nezkazilo. Nebo aspoň ne do druhého dne. Věřím, že třeba za týden, už by to asi cítit bylo pořádně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.11.10 12:24

tak tohle je moje obvyklá porce a někdy si i přidám nebo zajím čokoládou :oops: :oops: :oops: 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.11.10 12:25

No předevčírem jsem dělala hrstkovou polévku a druhý den byla kislá :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
5.11.10 12:26

Kruci plkám, plkám a už mám celý sporák od vykypaného mlíka. To to nesmím zapomenout umýt, jinak mě můj zabije. Na sporák on je ras :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.11.10 12:27

Podotýkám uvařila jsem, pak byla ještě dvě, tři hodiny v kuchyni, naložilsi manžel a pak šla do chladu a druhý den jsem si celý hrnec ohřála na oběd a už byla mírně…ale dobrý a večer si chtěl dát muž a :poblion: :poblion: A to byla zas tak dvě, tři hodiny v kuchyni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí