Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moje kámoška má měsíční mimčo, nikdy bych neřekla, že ona mimčo bude mít. Je to spíš technický než mateřský typ. Knoflíky nikdy nepřišívala, ale přilepovala, uvařit uměla jen čaj a kafe, tak mě dost překvapilo, když oznámila, že čekají prcka. Teď je Anička na světě a když jsem s ní mluvila jak to zvládá, tak říkala že dobrý,ale že je z malé strašně nervózní. Prý ona se vzbudí a 4 hodiny jen leží a kouká, nakrmím ji, usne a pak zase jen kouká
To mě jako dostalo. Co bych za to dala mít tak hodné mimčo a ona je z ní nervózní, že v měsíci nic nedělá ![]()
teji ono není od věci se trochu poškorpit, co
jo, ale spíše takové ty listy se smetanou, ty jsem teda zaplatila v obchodě
ám to moc ráda, kytky udělám zítra s kaší
a vnačkou, to jest s nádivkou ![]()
Tyyyyy jo, tak rýžový nákyp jsem měla asi naposled ve škole. U nás to nikdo nejí a já to asi ani neumím. Nevím, nezkoušela jsem, ale asi si udělám sladkou rýži, když mě tady tak lákáte. Já jim pořád jen krupici, lívance a bramboráky. Na nic jiného nemám chuť. Jooo teď kdysi jsem měla hambáč a pěkně jsem se z něho pos.ala, tak ten už si teda nedám ![]()
no dej to do chladu raději, ale já taky nechávám někdy věci v kuchyni přes noc a ok..
teji v teple si nejsem jistá ale řekla bych že spíš ne než jo
Kruci…to budu jinak muset jíst i na večeří
Neee co moje dietka, a to v neděli přijednou tchánovcia tchýně je cukrářka, to zas něco napeče…no ale cizí mi nebude líto vyhodit ![]()
Tej, já myslím, že to vydrží. Mnohdy spoustu věcí zapomenu schovat a zatím se nikdy nic nezkazilo. Nebo aspoň ne do druhého dne. Věřím, že třeba za týden, už by to asi cítit bylo pořádně ![]()
tak tohle je moje obvyklá porce a někdy si i přidám nebo zajím čokoládou
![]()
No předevčírem jsem dělala hrstkovou polévku a druhý den byla kislá
![]()
Kruci plkám, plkám a už mám celý sporák od vykypaného mlíka. To to nesmím zapomenout umýt, jinak mě můj zabije. Na sporák on je ras ![]()
Podotýkám uvařila jsem, pak byla ještě dvě, tři hodiny v kuchyni, naložilsi manžel a pak šla do chladu a druhý den jsem si celý hrnec ohřála na oběd a už byla mírně…ale dobrý a večer si chtěl dát muž a
A to byla zas tak dvě, tři hodiny v kuchyni ![]()