Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dneska ale vyženu kluky ven a budu dělat úklid večer má přijít návštěva
tak u nás je to takové všelijaké a venku jsem ještě nebyla tak nevím jak tam je ale žehlit musím taky to asi až půjde prďola spát jelikož nesnáším jak mi furt lítá pod prknem mám strach že zakopne o ten kabel a stáhne na sebe tu žehličku
Jani tak to je pěkný začátek dne ![]()
Peti, gor když má přijít návštěva, tak na to kašli, ti namarasí. Já si minule vypulírovala kde co a přijeli tchánovci s čoklem a všude chlupy, v předsíni namarasené no děs!!!! Máme v předsíni dva velké koberce na kterých se zouváme a kdo příjde tak šlapou mimo a přez předsíň se chodíz kuchyně do obyváku a pak se to roznese všude. No moje nervy a furt jim říkám zouvejte se na rohožce!!!
![]()
No u nás se tedy slunko neklube a občas i docela vítr
A teplo…jakš takš ![]()
tej to jsou dobří známí pořádku milovní tak odejdou a bude to tu jak přišli zatím nemají děti tak je to ok
Ahojky pupici,
tak jsem vas konecne docetla, vy teda jedete.
Za chvili se musim pustit do medovniku, maly slavi zitra a v nedeli narozky. Zitra prijedou z me strany a v nedeli od manzela. Na obed dnes bude jen rychlovka, rybi prsty s bramborem, musim tu trochu poklidit.
k nám nikdo ani moc nechodí,..a když příjdou holky s dětma, tak to je tak na vysavač a kýbl vody
ale pak když jsme u nich, tak mi není blbé, že toník sem tam taky něco rozšlápne ![]()
Peti tak to jo, to máš v pohodě
Takových návštěv je málo ![]()
Marti medovník
Už mám chuť
Jinak obídek dobrý ![]()
jako k nám taky příjde někdo jednou za čas ale chodí k nám známí a ti mají dvě holky a do toho náš filip tak pak je to tu jak po výbuchu a druhá kámoška s klukem a ten ji celou dobu sedí na klíně a ani se nehne.
Jani k nám taky ne…za dva roky co tu jsme u nás tchánovci byli tak 4×, naši tady jezdí tak jednou, někdy dvakrát za měsíc a jinak nikdo. Občas Kuboví kolegové, koukají tady na závody do vrchu a tak. Ale jinak nikdo ![]()
Ty bláho, ona ho má na klíně snad přilepeného ne
Takový anděl ![]()
jj to tak bylo od samého začátku jsou s fildou od sebe pár dnů ale jsou hrozně rozdílní.
to není ono, mě by vadilo mít takové děcko, a nebo že by ne
jdu si vyčistit cány a letím, tak pa, koště už tu hrčí
![]()
Jani dotaz, co je myšleno cány??
Peti třeba druhé dítko bude kliďas
![]()
Holky, tak nakonec tchán s ženou a dcerou dojedou
Snad nevemou čokla
Všichni mají čoklíky a tahají je sebou, oni bydlí v bytě a mají toho…no nevzpomenu si ![]()