Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
5.11.10 11:07

kattuško, to máme asi většina, že je prcek nízko a tlačí...........mě zase i začíná sem tam bolet můj pupík, jako kdybych tam měla vražený nůž, ale od minula vím, že se to nějak natahuje, pupeční šňůra a tak,…ale je to nepříjemné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
5.11.10 11:19

jani tak to byl ale teda kup s tím nutrilonem. já jsem takhle jednou zapoměla marmeládu asi za 20Kč a taky mi bylo trapně a martin říká tak se běž přiznat žes to ukradla, dělal si ze mě srandu ale fakt jsem to neudělala schválně a pak si řekla že jsem mohla koupit aspoň nějakou pořádnou třeba za 100 no a minulý týden se nám zas podařilo takhle vzít vykrajovátko ale to bylo ve vozíků a hold to měli stejnou barvu tak to nějak splynulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.11.10 11:25

jako jak je vidím na lince, tak je mi tak nějak asi trapně, ale co už teď............já bych zpátky nešla, bylo by to ještě horší, já červená až na prdeli a ti lidi u kasy…příště budu dávat pozor…ty jo, kdyby to třeba začali řešit a vůbec by nevěřili, že je to fakt omyl a mysleli si, že jsme domluvené, to by byla hrůza…brrr :oops: :oops: :oops: :oops: asi bych se tam vyvrátila :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
5.11.10 11:30

jani už na to nemysli uvidíš že za chvilku se tomu budeš smát prostě jsi to neudělala schválně a je to blbost i té pokladní měla se podívat. Stane se a buď ráda já bych asi taky byla ikdyž by mi bylo hloupě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
5.11.10 11:31

jani tak příště plínky ne???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.11.10 11:31

Jani co řešíš, buť ráda že jsi ušetřila!!! Takové pníze, no stalo se, ale je to jen dobře :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.11.10 11:32

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to by se asi taky šiklo :) víš co, mě ta známá psala o té akci, a ona má přehled, kde je co slevněné a třeba mi řekne, to tady nekupuj, tam to je v akci a jsem se smála a říkala jsem jí, fakt s tebou jsou akce nejlepší, dva nutrilony zadarmo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
5.11.10 11:35

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takovou kámošku chci taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattuska
5.11.10 11:40

je to zvlaštni, prvni ze me nemohly dostat a ted se modlim, aby to tam bylo.uvidim,co mi rekne pristi tyden.
je mi jedno,že tlači, ale hlavne at to dole drzi :andel:

• Citovat
  • Upravit
3828
5.11.10 11:42

katuska neboj vše bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.11.10 11:49

kat. neboj, bude to dobré, a ty se nějak otvíráš nebo něco? jestli naléhá, to nevadí, hlavně aby se nezkracoval čípek, bude to oká......moje známá to měla nějak hodně blbé a nakonec přenášela, a sousedka to třetí taky,.....neboj :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattuska
5.11.10 11:52

diky za podporu. jsem zavřená jak mam byt. jen uz mi doktorka nedoporučuje dlouhe vylety a cestovani :cry:

• Citovat
  • Upravit
7485
5.11.10 11:53

Katusko to bude ok!! :wink:
Holky budu baštit, kurde jsem toho udělala tolik, no nevím kdo to vše sní a zda to vydrží na zítřek :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.11.10 12:00

teji, co to máš na oběd? já si dělám listový špenát se smetanou a česnekem ke špagetám :))) jsem hrozná…
kat. tak to je asi normální, mě to sice nepříjde, že jsem těhotná, až na pár věcí a ten břuch, ale asi už jsme za půlkou a měly bychom se krotit a šetřit, to asi doporučuje všem a je to tak lepší…
moje spolupracovnice šla ke konci těh. na nějaký výšlap a pak si stěžovala že z kopce jak se vracely má hrozné křeče, tak to jsem jí říkala, co jako čeká…ale ona je taková zvláštní, děti nechtěla, z malého měla psycha a nejraději by se vrátila do práce…i takové jsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.11.10 12:07

Jani mám rýžový nákyp s jablky :jazyk: :jazyk: Povedl se :mrgreen: A nevím když to nechám v troubě do zítra zda to neskisne, nebo to mám dát do chladu, tak leda na půdu :nevim: Špenát stěstovinama…hmm to jsem ještě nejeda, vždy s bramborem a vajíčkem, ale nemám listový, ale ten mražný drcený či jak to je :nevim:
A já mám slíbenou zítra větší procházku :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky