Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kattuško, to máme asi většina, že je prcek nízko a tlačí...........mě zase i začíná sem tam bolet můj pupík, jako kdybych tam měla vražený nůž, ale od minula vím, že se to nějak natahuje, pupeční šňůra a tak,…ale je to nepříjemné…
jani tak to byl ale teda kup s tím nutrilonem. já jsem takhle jednou zapoměla marmeládu asi za 20Kč a taky mi bylo trapně a martin říká tak se běž přiznat žes to ukradla, dělal si ze mě srandu ale fakt jsem to neudělala schválně a pak si řekla že jsem mohla koupit aspoň nějakou pořádnou třeba za 100 no a minulý týden se nám zas podařilo takhle vzít vykrajovátko ale to bylo ve vozíků a hold to měli stejnou barvu tak to nějak splynulo.
jako jak je vidím na lince, tak je mi tak nějak asi trapně, ale co už teď............já bych zpátky nešla, bylo by to ještě horší, já červená až na prdeli a ti lidi u kasy…příště budu dávat pozor…ty jo, kdyby to třeba začali řešit a vůbec by nevěřili, že je to fakt omyl a mysleli si, že jsme domluvené, to by byla hrůza…brrr
asi bych se tam vyvrátila
![]()
jani už na to nemysli uvidíš že za chvilku se tomu budeš smát prostě jsi to neudělala schválně a je to blbost i té pokladní měla se podívat. Stane se a buď ráda já bych asi taky byla ikdyž by mi bylo hloupě.
Jani co řešíš, buť ráda že jsi ušetřila!!! Takové pníze, no stalo se, ale je to jen dobře
![]()
tak to by se asi taky šiklo
víš co, mě ta známá psala o té akci, a ona má přehled, kde je co slevněné a třeba mi řekne, to tady nekupuj, tam to je v akci a jsem se smála a říkala jsem jí, fakt s tebou jsou akce nejlepší, dva nutrilony zadarmo
![]()
je to zvlaštni, prvni ze me nemohly dostat a ted se modlim, aby to tam bylo.uvidim,co mi rekne pristi tyden.
je mi jedno,že tlači, ale hlavne at to dole drzi ![]()
kat. neboj, bude to dobré, a ty se nějak otvíráš nebo něco? jestli naléhá, to nevadí, hlavně aby se nezkracoval čípek, bude to oká......moje známá to měla nějak hodně blbé a nakonec přenášela, a sousedka to třetí taky,.....neboj
![]()
diky za podporu. jsem zavřená jak mam byt. jen uz mi doktorka nedoporučuje dlouhe vylety a cestovani ![]()
Katusko to bude ok!! ![]()
Holky budu baštit, kurde jsem toho udělala tolik, no nevím kdo to vše sní a zda to vydrží na zítřek
![]()
teji, co to máš na oběd? já si dělám listový špenát se smetanou a česnekem ke špagetám
jsem hrozná…
kat. tak to je asi normální, mě to sice nepříjde, že jsem těhotná, až na pár věcí a ten břuch, ale asi už jsme za půlkou a měly bychom se krotit a šetřit, to asi doporučuje všem a je to tak lepší…
moje spolupracovnice šla ke konci těh. na nějaký výšlap a pak si stěžovala že z kopce jak se vracely má hrozné křeče, tak to jsem jí říkala, co jako čeká…ale ona je taková zvláštní, děti nechtěla, z malého měla psycha a nejraději by se vrátila do práce…i takové jsou ![]()
Jani mám rýžový nákyp s jablky
Povedl se
A nevím když to nechám v troubě do zítra zda to neskisne, nebo to mám dát do chladu, tak leda na půdu
Špenát stěstovinama…hmm to jsem ještě nejeda, vždy s bramborem a vajíčkem, ale nemám listový, ale ten mražný drcený či jak to je ![]()
A já mám slíbenou zítra větší procházku
![]()