Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
j.s. píše:
tak tohle je moje obvyklá porce a někdy si i přidám nebo zajím čokoládou![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To vypadá dost luxusně!!!!!
Kri jee to by si můj ani nevšiml
![]()
Jani tak to je slušná porcička
![]()
Tej, tak to to radši teda někam šoupni, ale ať to místo tebe nesní nějaká kočka.
Kri12 píše:
Jani tak to je slušná porcička![]()
![]()
Tej, tak to to radši teda někam šoupni, ale ať to místo tebe nesní nějaká kočka.
Nee, dám to na půdu na schody a nebo kolik zbyde po manželovi, tak pak do misky do lednice a tam to vydrží ![]()
j.s. píše:
já neohřívám celý hrnec ale do rendlíku
No teď už to tak budu dělat asi taky vše, i když já už zas radši kipnu na talíř a šup do mikrovlnky ![]()
Čusík, tak jsem dostala šok, byl jsem se měřit, a brala jsem nejširší místo břuchu tj. momentálně asi 2cm pod poupajzem…ani nechtějte vědět kolik jsem naměřila
podotýkám že nevím na kolika jsme začínala neb jsem si vždy měřila pas a jako ten nejmenší
no nic méně 98 cm to mě tedy překvapilo…počítám že takových 120cm dám ![]()
mar to neřeš, vem si, že tam budeš mít plus mínus tří kilové mimčo a plodovou vodu........
já mám sežráno, asi prasknu, ale mám chuť na sladké
![]()
Já to neřešim jako v nega, spíš jsem v šoku jak se roztahuju
a kam až to půjde
mimčo bude mít dobrej bejvák noooo
Mar, tak jsem se kvůli tobě schválně měřila a mám 93. Já jsem široká furt, tak mi to ani nepřijde, že by to bylo nějak mimo normál ![]()
Tej, joo tak o prdelce bych mohla vyprávět. Se bojím si vyprat rifle, aby se mi zase nescvkrly na původní velikost. Teď jsou tak dobře vytahané, že to nikde netáhne, ale co pak ![]()
Ježiš, já už se tak těším na toho malého prďoška až vyleze. Jsem si pustila staré Lilinčiny videa a jsem úplně rozněžnělá ![]()
Tady jako 10ti denní miminko http://machanek.info/…iv/index.php?…
já se toho bojím..........včera v čekárně se mnou byla mamina, za 4 týdny rodí, a já si říkala, ještě, že já až za čtyři měsíce
![]()