Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6398
5.11.10 20:59

Dobrý večer a jak to tak vypadá i dobrou noc…holky,taky jste tak vyřízené? Celý týden jsem k.o.,přitom venku slušné počasí,posunutý čas a já jsem pořád hotová. 8-o Pořád hlad a spát-asi se chystám na zimní spánek :oops:
Katko,přeji zítra nádherný den :kytka: ,ať všechno klapne a svatba se vydaří :srdce:
Manžel chudák šupajdil na noční,kluky jsem nacpala do postele(pátek nepátek),dám si bleskosprchu a vyklopit se do postele…Tak se mějte,bříška :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.11.10 21:00

Tak sladké sny těhulky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
5.11.10 21:59

tak jsem vas konecne cele docetla…dneska jsem totalne bez nalady, cely den jsem stravila v nemocnici, projela se i sanitkou a jsem rada, ze po vice jak 8 hodinach jsem uz konecne doma…dneska jdu rekordne brzo spat a zitra zase rekordne vstavat a zase znova do nemocnice na testy…doufam, ze nebudu opet cekat vice jak 8 hodin bo me fakt uz jebne…je to tak vycerpavajici a jeste kdyz clovek ceka mimco…sice dneska na tom gynekologicko porodnim krasa videt par minut po narozeni mimca jeste spinave od krve a ruzne zabarvene…ale ty kriky zen a vzdychani…az mi to fakt nahnalo strach a bojim se o to vice rodit…dobrou holky…kaci tobe zitra nejkrasnejsi den v zivote preji … :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.11.10 07:42

Dobré ráno holky,
já tu včera celé odpoledne nebylo. Zase jsem se tak nervla že jsem nemělá celé odpoledne náladu a pak musela na hodinu vypadnout ven bo bych se zbláznila. Malý zas neusnul a pak to dával patřičně najevo a já už to nedávala a to šel včera spát až v půl desáté večer.
Sanny jak to že jsi byla v nemocnici?Máš nějaké problémy?
Kačence dneska ten nej nej nej den v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.11.10 07:52

Dobré ráno,
dneska je u nás pěkně pochmurno.
Hlavně Kačce ať tam svítí sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.11.10 08:08

dobré ránko, u nás je jakžtakž, takže kačka bude mít krásně :srdce: :mrgreen: sany a proč si tam jela sanitkou? a neboj se porodu, nějak to dopadne :) bolet to bolí, ale stojí to za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.11.10 08:39

to je dobře že bude mít krásně nám počasí také vyšlo, brali jsme se na medárda.
jdu vařit a uklízet
budu dělat řízky kuřecí asi s kaší, a dort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.11.10 08:42

megg: ty jsi taková šikula ve vaření :potlesk: :potlesk: :potlesk: já budu dělat kuřecí kytky, nádivku a brambor…a bolívku jenom naškrábu zeleninu, co mám, zásmažku a vajíčko vyfouklé.......nechce se mi ani uklízet, když tu nebyl manžel, byl tu pořádek a teď??? děs běs :cert: :cert: :cert: :zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.11.10 08:52

jj kačka bude mít určitě krásně jelikož u nás svítí sluníčko a kačka je kousek od nás. Odpo jedu do OV dělat nehty, že bych se stavila na dobroty na hostinu????? :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Megg taky vařím to co ty ale bez dortu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.11.10 10:28

tak se to počasí nějak kaboní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.11.10 10:43

holky zítra bych chtěla dělat rajskou máte nějaký dobrý recept?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
6.11.10 11:34

tak jsem konecne zpet…jsem unavena jak kdbybych nespala nevim jak dlouhe hodiny… 8-o
asi pred 5 dny si mi udelaly na tele cervene flicky po tele a zacalo to svedet, takze jsem si to zacala skrabat.Myslela jsem si,ze to nic neni a po par dnech to zmizi,ale zaclo se to rozsirovat.tak jsem si radsi zasla na gyndu,tak me poslali na dermatologii do dalsiho mesta,tak jsem tam dalsi den sla a doktor, zacal vyvadet jak kdybych umirala..ze okamzite zavola sanitku a at jedu do nemocnice co je blizko meho bydliste,ani uz jsem se nemohla postavit na nohy jen na voziku,ze se musim setrit, okamzite na kapaky a lezet do nemocnice atd…tak me sanitka odvezla do nemocnice a tam sem cekala pres 8 hodin na jednoho jedineho doktora co tam asi maji na oddeleni, ktery zkontroloval mimco jestli je v poradku a napsal mi zadanku na dalsi den a s usmevem mi rekl,ze to nic vazneho neni. tak jsem si konecne oddychla a zaroven byla nasrana,ze cekam pres 8 hodin jen na to ze to nic neni a dneska jsem sla na najake dalsi vysetreni-krev,moc…to se dozvim az v pondeli (vysledky) a dali mi nejake masti a chladici pudr, pry nemuzou zjistit co to je protoze jsme tehotna, ale asi nejaka alergicka reakce a o mimco nemusim mit urcite strach…tak jsem pred chvili na sebe nasipala snah tunu toho pudru,tak uvidime jestli mi to pomuze, doufam, ze jo…protoze uz me to fakt nebavi chodit po doktorech… :evil: :-x
jinak same lepsi jidla co se tady docitam co delate…mnam…taky budu muset neco vymyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.11.10 11:39

Dobré poledne holky, jsem total ko. Jsme se byli projít.
Kačka už to na nejspíš za sebou a je paní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
6.11.10 11:47

Tak držím palce Sany,ať je to jen malá alergie…V těhotenství člověka všechno vyděsí…
Já nevařím,ohřívám,co jsme včera nesnědli-maso dušené v zelenině a hovězí vývar,tak udělám jen nudle a brambory,jupí… :dance:
Venku nějaká vichřice,tak odpoledne asi doma,budeme si hrát :-) Dobrou chuť a prima sobotu,holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
6.11.10 11:52

kez bych byla taky tak dobra kucharka jak vy a umela tak vyvarovat…neumim ani polivku…natozto nejakou omacku…studa jsem …a to cekam mimco… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí