Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Megg kuřecí kytky jsou prostě kuřecí kýty…nohy, stehna… ![]()
No bubu muset někde kouknout a aby byla větší ![]()
Tejchi píše:
To je normální…kýta=stehno to u vás neznáte![]()
![]()
kýtu i stehno jo, ale ne kytka, no mám nový název
Megg píše:Tejchi píše:kýtu i stehno jo, ale ne kytka, no mám nový název
To je normální…kýta=stehno to u vás neznáte![]()
![]()
Tož množné číslo kytky
![]()
tak to mě pobavilo, že se tady budou rozebírat kytky ![]()
holky, my byli na návštěvě a od známé manžel dělá domácí pizzu, dělal čtyři a ona udělala lesní ovoce, zrmzlinu a šlehačku domácí, ty jo, tak jestli jsem byla přežraná v poledne, tak teď jsem asi, že prasknu
ale měli to moc dobré…a cestu jsem přežila, zpátky jsem řídila, děs běs, takové erární auto, hrůza…ale manžílek chtěl pít…
![]()
kačka si to doufám užila a všichni s ní a bude to mít moc krásné a krásné vzpomínky
![]()
Tož těhulky a mimísové sladké sníky
![]()
Zítra veger, na oběd mám vytaženého vepříka, tak buď nějaké plátky na hříbkách s těstovinou, nebo jen tak na panvičce s braborkem a salátek
To jen třeba pro inspiraci na oběd
Aaa ještě uvařím pipinovou polívku z pytlíku ![]()
Tak papapapa
![]()
Kačka je teď asi v plné zábavě
Nebo bobek už tak ko, že by už plnila novomanželské povinnosti
![]()
Megg píše:
sany šetři se, řekli ti z čeho vyrážka může být, z nějakého ovoce, raděj opatrně
nerekli mi vubec nic protoze nemuzou na me delat zadne testy aby neuskodili mimcu, takze mam nejaky pudr sampon a mast…uvidime doufam,ze to zabere…musi jinak se uskrabu k smrti… ![]()
Krásné dobré nedělní ráno a paní Hromicové krásné probuzení do manželského života.
Dnes se nám tam opravdu nějak ochladilo. Možná se po snídani projdu aspoň kousek, ale začíná poprchávat.
čao teji, my dneska máme jít ke tchýni na oběd na oslavu, ale psala jsem jí že děkujeme za pozvání a že dojdeme, jak se toník vyspí a to je kolem druhé, než kdesi cosi doma jsou tři
takže tam budeme tak do pěti a pápá
![]()
já jsem dojedla na snídani pizzu, co nám dali sebou, má ji fakt moc dobrou, asi vyškemrám recept a písnu ho sem, fakt to stojí za to
![]()
Jé Jani tak recept na pizzu to jo, to můžu. No já jdu teď ven a odpoledne přijede tchán s ženou a dcerou, vemou sebou i čokla, jo retrívra mají a dom ho nepustím a nevím kde bude venku, bo tam je náš hafík. Tak ať si ho strčí třeba do prd***.
Dobré ráno,to je ale upršená neděle
Nechápu lidi,co chodí na návštěvu se psem.Někteří se aspoň zeptají,ale třeba my máme jen byt a jak někdo přijde se psem,mám chuť ho nechat na balkoně.Těžko jim vysvětlit,ať sedí jen na podlaze a nechodí na koberec
A mokrý retrívr,to by mě trefilo
o bude dnes den…Odpoledne přijde moje matka,to je za 5 protivných tchyní
Tak ať máte neděli lepší ![]()