Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
6.11.10 16:45

Megg kuřecí kytky jsou prostě kuřecí kýty…nohy, stehna… :wink:
No bubu muset někde kouknout a aby byla větší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.11.10 16:49

tak to mne nenapadlo, dobrý název

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.11.10 16:55

To je normální…kýta=stehno to u vás neznáte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.11.10 17:00
Tejchi píše:
To je normální…kýta=stehno to u vás neznáte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kýtu i stehno jo, ale ne kytka, no mám nový název

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.11.10 17:03
Megg píše:
Tejchi píše:
To je normální…kýta=stehno to u vás neznáte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kýtu i stehno jo, ale ne kytka, no mám nový název

Tož množné číslo kytky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.11.10 18:01

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to mě pobavilo, že se tady budou rozebírat kytky :)
holky, my byli na návštěvě a od známé manžel dělá domácí pizzu, dělal čtyři a ona udělala lesní ovoce, zrmzlinu a šlehačku domácí, ty jo, tak jestli jsem byla přežraná v poledne, tak teď jsem asi, že prasknu :zed: :zed: :zed: :zed: :oops: :oops: :oops: :oops: ale měli to moc dobré…a cestu jsem přežila, zpátky jsem řídila, děs běs, takové erární auto, hrůza…ale manžílek chtěl pít…
:roll: :roll: :roll:
kačka si to doufám užila a všichni s ní a bude to mít moc krásné a krásné vzpomínky :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.11.10 18:11

Jani ty pažroute :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.11.10 18:38

no jó no...........ale žijeme jenom jednou, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.11.10 20:12

To je fakt a nikdy nevíme kdy naposled, tak se najez :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.11.10 20:55

Tož těhulky a mimísové sladké sníky :wink: :wink:

Zítra veger, na oběd mám vytaženého vepříka, tak buď nějaké plátky na hříbkách s těstovinou, nebo jen tak na panvičce s braborkem a salátek :wink: To jen třeba pro inspiraci na oběd :mrgreen: :mrgreen: Aaa ještě uvařím pipinovou polívku z pytlíku :wink:

Tak papapapa :mavam: :mavam:

Kačka je teď asi v plné zábavě :mrgreen: :mrgreen: Nebo bobek už tak ko, že by už plnila novomanželské povinnosti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
6.11.10 21:30
Megg píše:
sany šetři se, řekli ti z čeho vyrážka může být, z nějakého ovoce, raděj opatrně

nerekli mi vubec nic protoze nemuzou na me delat zadne testy aby neuskodili mimcu, takze mam nejaky pudr sampon a mast…uvidime doufam,ze to zabere…musi jinak se uskrabu k smrti… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.11.10 07:09

Krásné dobré nedělní ráno a paní Hromicové krásné probuzení do manželského života.
Dnes se nám tam opravdu nějak ochladilo. Možná se po snídani projdu aspoň kousek, ale začíná poprchávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.11.10 07:59

čao teji, my dneska máme jít ke tchýni na oběd na oslavu, ale psala jsem jí že děkujeme za pozvání a že dojdeme, jak se toník vyspí a to je kolem druhé, než kdesi cosi doma jsou tři :-P :-P :-P :-P :-P :dance: :dance: :dance: :dance: takže tam budeme tak do pěti a pápá :mavam: :mavam: :mavam: :dance: :dance: :dance:
já jsem dojedla na snídani pizzu, co nám dali sebou, má ji fakt moc dobrou, asi vyškemrám recept a písnu ho sem, fakt to stojí za to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.11.10 08:16

Jé Jani tak recept na pizzu to jo, to můžu. No já jdu teď ven a odpoledne přijede tchán s ženou a dcerou, vemou sebou i čokla, jo retrívra mají a dom ho nepustím a nevím kde bude venku, bo tam je náš hafík. Tak ať si ho strčí třeba do prd***.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
7.11.10 08:32

Dobré ráno,to je ale upršená neděle :-) Nechápu lidi,co chodí na návštěvu se psem.Někteří se aspoň zeptají,ale třeba my máme jen byt a jak někdo přijde se psem,mám chuť ho nechat na balkoně.Těžko jim vysvětlit,ať sedí jen na podlaze a nechodí na koberec :nevim: A mokrý retrívr,to by mě trefilo 8-o o bude dnes den…Odpoledne přijde moje matka,to je za 5 protivných tchyní :jazyk: Tak ať máte neděli lepší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí