Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
8.11.10 07:17

Dobré ráno všem…sice zakaboněné, ale máme tady nový pracovní týden :wink: :wink: Tak zas dopoledne volat a volat do ale luja :roll:
Jani no to zvedání moc nedodržujeme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 07:48

Dobré ráno holky,
já zas rodila snad celou noc. V poslední době se mi furt zdá o porodu.
Teji já zas včera brzo odpadla jsem ten den nějak prospala. Na té verandě tam máme vyzkoušené jen to jedno jídlo. Nějak se teď moc nikam nedostanem. Je to na křižovatce u rady myslím že se ta křižovatka tak jmenuje. Je to jak bys jela směrem k hypernově tak na levé straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 07:52

Joooo už vím…a jinak vůbec nevíš jak tam vaří??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 07:57

Ahoj holky vím, že už jste tady pořádně rozjeté, ale mohla bych se k Vám ještě vetřít??? :mavam: Jsem 21tt, termín mám 22.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 08:00

Luci vítej :mavam: :mavam: , jen se vtírej :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 08:04

Jééééééé, děkuji. Já jsem vás už delší dobu pročítala, ale říkala jsem si, že na to psaní nebudu mít čas. A najednou jsem se přistihla, že Vás navštěvuju skoro každý den a jste super baby :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
8.11.10 08:16

ahojky holky těhulky :mavam:
kolik ste už přibrali?já měla od začátku do 19tt pořád jen 2kg,ted jsem ve 21tt a mám už 4kg,možná už i 5kg navíc,tak si říkám jestli nepřiberu moooc :think:
s dcerkou sem přibrala 12g,ale to sem měla taky před 10lety i několik kg mín než ted před otěhotnením..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 08:17

Jééé takže ty o nás víš pomalu vše a my o tobě nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak povídej, první mimi nebo které, odkud jsi, už víš co to bude a máš jméno??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
8.11.10 08:17

Dobré ráno, tak u nás taky zamračeno a prší. Já se zase na nový pracovní týden vždycky těším, protože můj jde do práce a malá na dopo do školky, tak mám doma naprostý klídeček. :dance: Jsem to ale vzorná matka a manželka co? :mrgreen:
V první řadě musím teda říct naší novomanželce, že byla krásná. Taková něžná a romantická nevěstinka, jak má být :palec:
V druhé řadě vítám Lucku a myslím, že tak jak jsi začala ty, jsme tady asi začaly všechny. Navíc jak ženské začnou psát o jídle, tak nejde se k tomu nepřidat :lol:
Petko,pokud bys tomuhle věřila, tak tady je nějaký výklad ze snáře.
Porod šťastný, při něm býti: radost a štěstí.
nešťastný, při něm býti: ztráta, bolestné zneuctění.
porodit děvče: bolestivé zkušenosti při radosti a veselí.
porodit chlapce: štěstí ve všech záležitostech.
porodní asistentku viděti, s ní mluviti: blížící se štěstí, odhalení tajemství.
porodní babku viděti - pro svobodné není dobře
viděti: do nesnází se dostati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 08:19
pajinka111 píše:
ahojky holky těhulky :mavam:
kolik ste už přibrali?já měla od začátku do 19tt pořád jen 2kg,ted jsem ve 21tt a mám už 4kg,možná už i 5kg navíc,tak si říkám jestli nepřiberu moooc :think:
s dcerkou sem přibrala 12g,ale to sem měla taky před 10lety i několik kg mín než ted před otěhotnením..

Jéééé tak to máš luxus!!! Já jsem 24tt a mám nahoře 7kg určitě :nevim: :nevim: To máš super a pak vybeháš…teby sama nevím, ale holky říkaly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 08:21

Takže je mi 29, bude to druhé mimi. Doma už máme 2.5 letou holčičku Terezku a druhe mimi bude taky holčička, což jsem tak nějak tušila hned od začátku :-D A jméno asi Adélka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 08:23

Teji vůbec nemám. Ale chodí tam známí a ti jsou spokojení.
Lucka vítám tě, máš termín jak já narozeniny :pankac: :pankac:
Kri ty jsi úžasná, ty sny jsou vesměs stejné že jsem v porodnici a je tam semnou i více bab a čekáme na ten porod atd… ale vím že se mi zdál že tam byla ta porodní asistentka a pak že jsem přímo už držela chlapečka v náručí.
Paji já jsem 22 +4 a mám nahoře 8kg ostuda :oops: snad nejvíc tady ze všech ale každý kdo mě vidí mi říká že mi to jde snad do břicha a já se tomu směju bo mi příjde že jsem nakynula všude. Ale u mě je to takové nějaké zvláštní během dne naberu 2 kila a pak to třeba 3-4 týdny stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 08:23

Jeeee holčičky vedou, koukám Třinec, tož nějaká gorolka tady :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 08:25

jj převaha holek, do třince jsem jezdila na pracovní porady? A pár lidí od tama znám ale už je to asi tak tři roky co jsem se s nimi neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 08:25

Jinak o tom jídle tady pišet často no :jazyk: Já nějaké chutě nemám, ze začátku jsem měla pořád hrozný hlad, ale ted se to uklidnilo. Ale i tak mam nahoře 5kg a bříško snad jak u Terezky v 8 měsíci takže síla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí