Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo Peťka má nejvíc na váze ale vidět to na ní jde nejmíň
![]()
Jinak s tou restaurací jsem si říkala že to ke kinu budeme mít blíž
Že by jsme došli pěšky, hrají ve vlasti
A zas vyzkoušet něco nového. Je fakt že v Ondráši zas vaří dost dobře ![]()
lucko, tak nám sem hoď fotečku bříška a meg ji zařadí do tabulky
jinak jsme chodili ještě do bývalého quatra ale to už se myslím zrušilo a naši chodí do la rosy ale ta je drahá jak prase
S tou váho je to v ..... uděláme nějakou soutěž ne???To bych měla velké šance ji vyhrát tej a ty bys byla těsně za mnou na druhém místě
![]()
Všem děkuji za přivítání
Jo Třinec to už je skoro gorolia. Nebydlim přimo v Třinci, ale chodila jsem tam do práce a ted už jsem 2.5 roku doma
A kde jsi tam pracovala jestli se můžu zeptat?Říká ti něco euroschola?
no já bříško už sice začínám mít taky,ale tloustnu spíš tak celkově,stehna,paže a nepředstavitelně mi rostou prsa!!
už je mi hodně malá podprda D a myslím že E ani nemusím kupovat a rovnou větší,páč ještě po porodu se zvětší
-začínám mít vemena a né prsa
U dcerky se mi prsa zvětšili o 2 čísla a už se nezmenšili,takže ted je budu mít až po kolena ![]()
Peti, já si myslím, že ty si nějak přetáčíš váhu, protože to není možné, že by ten tvůj miniminipupík vážil 8 kilo ![]()
Luci- jídlo je tady velká vášeň no. I když dvě největší žroutky asi ještě chrupkají nebo už do sebe zase něco tlačí
![]()
Já mám teď pořád chuť na vepřo knedlo zelo, nebo vrabce se zelím nebo segedín, ale kdo se s tím má furt vařit. ![]()
Bříško pošlu, ale teď musím jít něco vymyslet na oběd.
I když to bříško no nevím, já nejsem takový proutek jak vy všichni a navíc mi nabíraji boky takže nic pěkného ![]()
Peťka1 píše:Peti neříjak dvakrát, sním ty dvě rolády v lednici a jsme první
S tou váho je to v ..... uděláme nějakou soutěž ne???To bych měla velké šance ji vyhrát tej a ty bys byla těsně za mnou na druhém místě![]()
![]()
pajinka111 píše:
no já bříško už sice začínám mít taky,ale tloustnu spíš tak celkově,stehna,paže a nepředstavitelně mi rostou prsa!!už je mi hodně malá podprda D a myslím že E ani nemusím kupovat a rovnou větší,páč ještě po porodu se zvětší
-začínám mít vemena a né prsa
![]()
![]()
U dcerky se mi prsa zvětšili o 2 čísla a už se nezmenšili,takže ted je budu mít až po kolena
Jsme na tom podobně, taky mi tjde do zadku a stehen
Ale ty prsa zatím moc nebydou, snad tak o půl čísla
Ale to příjde
![]()
Já pracovala v Delvitě, už mi ji zrušili
Jestli ta otázka byla na mě
Kri segediňák bych si dala
Ten není moc složitý…tož uvidím ![]()
Dnes mám ještě přírodní vepřové řízky ![]()
Luci tož když čekáš holku tak ta jde do boků…a co, pak zas stratíš ![]()
A prsa, to je kapitola sama o sobě
Asi 3× větší než normálně, ale zase drží tvar, jsou takové plné ![]()
Paji, tak mi u fildy nabyla prsa po porodu na 75 D, jako já předtím snad měla nulky ale už se mi nikdy nevrátila do původního stavu tím že tak nabyla tak byla ta kůže taková vytahaná. Teď nosím tu podprdu 75D a já jen doufám že mi to vydrží i po porodu a nebudu muset kupovat větší. a prsa jsou teď ok kéž by to tak zůstalo bo budu jak nějaká 80 letá babka.
S tou váho už mě napadlo jestli nejsou nějaké špatné baterky a že blbě váží
![]()
Lucko s tou prací to bylo na tebe
tak já zas zelí teď nějak nemusím ale sním ho já mám zas dilema jestli udělat dneska amoletky s tvarohem no nevím no
ale třeba bych nejradši jedla jen vepřové ke kuřecímu mám nějak odpor ale taky ho sním.