Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
8.11.10 08:45

Peti já dnes stoupla na váhu a vskočilo mi tam 82kg 8-o 8-o 8-o a já cooooo, za ty dva kousky rolády a chipsy :roll: :roll: :roll: jsem jí posunula a šup 77,4 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 08:48

jako já když ji postavím na koberec tak mám taky míň :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tej my jsme jelita tak jak to říkala janča tím že to furt řešíme tak to jde nahoru samo a janča s kačou co jí vše co vidí tak těm se váha ani nehne jelikož to vůbec neřeší. Musíme mít k tomu přístup jak ony. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
8.11.10 08:48

Ježíííííš, já jsem kráva, jsem si zase udělala chutě :zed: Už včera jsem večr jsem tady kroužila jak hladový kocour a nic mi nebylo dost dobré a dneska už to budu mít od rána :cert:

Jj, na prsa si taky stěžovat nemůžu. Skoro jsem nekojila a vytahané jsem je měla jak 80-tiletá babka už teď. :lol: No nechci je vidět po porodu. Kéž by zůstaly takhle :srdce:

Peti, ty se můžeš zvážit i na kuchyňské váze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 08:52

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nemůžu já mám digitální a ta je jen do tří kil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
8.11.10 08:54

No tak se zvážíš nahá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 08:55

dobré ránko :)
tak já se vážila a s ostudou musím řící, že mám asi 9-10 kil nahoře :oops: :oops: :oops: no což, budu mít zdravého pořádného chlapa :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
já dneska vařím frantfurtskou polívku a toník má od mamky kuře na paprice, tak mu k tomu uvařím těstoviny a já si udělám kaši a karbenátky :lol: :lol:
jinak malý v noci hořel, teď má 38, zuby se vrátily :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: a je protivný, jako já, když se nenajím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 08:56
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 08:58

A kolik tak se vzětší po porodu o 1, nebo 2 čísla :nevim:
A váha…no jako jak vás poslouchám…5kg nahoře tak se stydím :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 09:01

Jani a copak je Toníkovi, zase zoubky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 09:02

janičko pevné nervy to zvládnete. My si tím taky prošli. Tak se nám to v tabulce posouvá a vede janička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 09:06

Jo pak příjde Kačka a po svatebním, jedlíkovém víkendu zvítězí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
8.11.10 09:08

Tej, to záleží na tom kolik budeš mít mlíka. Mně se zvětšily o dvě čísla a jak jsem přestala kojit, tak jsem se pomalu vrátila k původní velikosti, jen se změnil tvar. Ale třeba mamce od mojí nej kámošky se po porodu zase o dvě čísla zmenšily. Zeptej se svojí mamky, jak na tom byla. Podle mě je tohle dědičné :nevim:
Taky jsem se zvážila a fakt jsem na svých běžných 67kg, takže já soutěž prohrávám na plné čáře :lol: Já prostě nemám štěstí ve hře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 09:10

Kri neprovokuj…tmáš jako stejnou váhu jako před těhu?? Hej já chci taky :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 09:11

Mamce vždy prsa narostly a po čtyřech dětech je práý nakonec měla o číslo měnší než jak začínala…takže asi tak nějak co nabylo, to ubylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 09:12

jako já to mám v břichu, na prsách a na zádech, prdel jen lehce a nohy taky…tak snad to tak bude…půlka je za námi, tak to ale vůůůůůůůůůůůůůůbec neřeším, to nějak odpadám na sněhu a je tady únor a zdarec, pak se bude vzpomínat, jak nám bylo dobře :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí