Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peti já dnes stoupla na váhu a vskočilo mi tam 82kg
a já cooooo, za ty dva kousky rolády a chipsy
jsem jí posunula a šup 77,4
![]()
jako já když ji postavím na koberec tak mám taky míň
Tej my jsme jelita tak jak to říkala janča tím že to furt řešíme tak to jde nahoru samo a janča s kačou co jí vše co vidí tak těm se váha ani nehne jelikož to vůbec neřeší. Musíme mít k tomu přístup jak ony. ![]()
Ježíííííš, já jsem kráva, jsem si zase udělala chutě
Už včera jsem večr jsem tady kroužila jak hladový kocour a nic mi nebylo dost dobré a dneska už to budu mít od rána ![]()
Jj, na prsa si taky stěžovat nemůžu. Skoro jsem nekojila a vytahané jsem je měla jak 80-tiletá babka už teď.
No nechci je vidět po porodu. Kéž by zůstaly takhle ![]()
Peti, ty se můžeš zvážit i na kuchyňské váze ![]()
dobré ránko ![]()
tak já se vážila a s ostudou musím řící, že mám asi 9-10 kil nahoře
no což, budu mít zdravého pořádného chlapa
![]()
já dneska vařím frantfurtskou polívku a toník má od mamky kuře na paprice, tak mu k tomu uvařím těstoviny a já si udělám kaši a karbenátky
![]()
jinak malý v noci hořel, teď má 38, zuby se vrátily
a je protivný, jako já, když se nenajím ![]()
A kolik tak se vzětší po porodu o 1, nebo 2 čísla ![]()
A váha…no jako jak vás poslouchám…5kg nahoře tak se stydím
![]()
janičko pevné nervy to zvládnete. My si tím taky prošli. Tak se nám to v tabulce posouvá a vede janička
Jo pak příjde Kačka a po svatebním, jedlíkovém víkendu zvítězí
![]()
Tej, to záleží na tom kolik budeš mít mlíka. Mně se zvětšily o dvě čísla a jak jsem přestala kojit, tak jsem se pomalu vrátila k původní velikosti, jen se změnil tvar. Ale třeba mamce od mojí nej kámošky se po porodu zase o dvě čísla zmenšily. Zeptej se svojí mamky, jak na tom byla. Podle mě je tohle dědičné ![]()
Taky jsem se zvážila a fakt jsem na svých běžných 67kg, takže já soutěž prohrávám na plné čáře
Já prostě nemám štěstí ve hře ![]()
Kri neprovokuj…tmáš jako stejnou váhu jako před těhu?? Hej já chci taky
![]()
Mamce vždy prsa narostly a po čtyřech dětech je práý nakonec měla o číslo měnší než jak začínala…takže asi tak nějak co nabylo, to ubylo ![]()
jako já to mám v břichu, na prsách a na zádech, prdel jen lehce a nohy taky…tak snad to tak bude…půlka je za námi, tak to ale vůůůůůůůůůůůůůůbec neřeším, to nějak odpadám na sněhu a je tady únor a zdarec, pak se bude vzpomínat, jak nám bylo dobře
![]()