Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já má tedy nahoře 6,5 kg …ale vypadám jak bych přibrala 20 kg
ale co už nikdy se tak nebudu moct legálně cpát tak si to musím užít
![]()
tak jako já na jednu stranu bych do třetího šla a na druhou zas ne. Uvidíme co bude za pár let a jaká bude finanční situace atd…
Ty jo holky vy zas jedete
![]()
Jani a tvůj se holí často? Jako třeba i před tím? Můj fakt tak jednou za měsíc ![]()
Aaaa a soutež s kily jsem druhááááá…nebo třetí a druhá je Peťka ![]()
Jinak naše svatební noc super
Společná vana, vínko, tedy jen já muž je abstinent a pak i sex byl
Takže super ![]()
Peťka1 píše:
tak jako já na jednu stranu bych do třetího šla a na druhou zas ne. Uvidíme co bude za pár let a jaká bude finanční situace atd…
Peti taky tak uvažuju, třeba tak za 10 let, jak na tom budeme finančně, tak uvidím že bych do 3 šla
Od toho tady jsme, aby jsme se rozmnožovali
![]()
já byla v šestém měsíci apřed tím jeden náš sexík skončil kontrolou ve špitále, protože jsem krvácela, takže mi pak spolu už moc nespali, pustil mi pohádku, nějakou krslenou, takovou, jako z filmového klubu a za chvilku jsem slyšela pravidelné oddychování a manžel byl tuhý
ale tak svatební noc jsme si vynahradili už mockrát, ale teď to nějak vázne…měla bych na něj skočit a zatřepat s ním trochu, neb je nějaký nečinný manžel, takže nene, jestli si myslí, že mám břuch a to stačí, tak je na omylu…pantáta
![]()
teji, holí se skoro denně, protože musí do práce, mají to napsané ve sml. že nesmí být neupraven, či co, tak se raději holí a stříhá…
kacafazolka píše:
Tej nefrajeř pořád.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Coo cooo
Že aspoň o svatební noci jsme měli sex
No ale teď jsme ho už tak 3 měsíce neměli…tedy klasiku, orál nepočítám. ![]()
Jani no já mému řekla že mu tchci koupit ať se romyslí za to chce, že pokud je něco do garáže co se mu víc hodí tak mu vyhovím. Ale narozky mu neprozradím
![]()
třetí bych chtěla taky, ale nevím, jestli na to mám psychicky, fyzicky…jednou příjde škola, puberta, problémy asi větší, než jsou teploty a růst zubů…nevím, jestli bych zvládla tři děti a taky jestli finančně…asi se to uvidí…někdy si říkám, jestli jsem nepřestřelila mít dvě děti tak rychle po sobě, ale to se uvidí…
jani u nás je to nastejno, jako poslední dobou to z jeho stránky vázne. On radši sedí u pc a já na něj čekat nebudu až si dohraje. Asi nějak zmrzl či co taky s ním budu muset zatřepat
jani tak ty myšlenky mám někdy taky např včera jak jsme řešili finanční situaci na tento měsíc.
Jani to je jen dobře že jsou tak od sebe…to už je jedno, dva roky nebo tři, tedy myslím si já ![]()
Jsem si tak včera říkala, být u nás jako v anglii a v americe povinné školní uniformy tak člověk spoustu ušetří na oblečení, hlavně v pubertě
No hodně asi ne, ale určitě něco ![]()
jé to my máme naopak........Já Honzíkovi pořád jen slibuji sex a pak usnu.....Dnes ale máme opožděnou svatebku tak snad nehodím chrupec..........
![]()