Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
místo popcornu…je fakt, že tď tak jednou dvakrát do měsíce zajdeme někam, ale to až teď, jinak jsme fakt byli doma............ale je to zase že někam jdeš, a pak ho rok nevidíš
![]()
teji a vůbec se neobhajuj, normálně nás pošli do řiti, jen jdi, roztočte to, najezte se a užijte si to doma
![]()
Tej, ty mě s tou večeří pěkně nahlodáváš. Taky bych si někam zašla. A v kině jsem byla naposled na Avatar a to bylo po třech letech. My si filmy pouštíme hodně doma v pohodlíčku, ale jednou za čas bych nějaké oživení taky brala ![]()
Tejchi píše:
Sany odkud ty jsi z čech vůbec?? Asi někde tady Frýdek nebo tak…možná jsi to psala mi to uniklo. A kolik ti je smím li se ptát, třeba se známe
jsem z mistku i z frydku…protoze jsem bydlela nekolik let ve frydku a ted posledni leta v mistku..ty jsi odkud a za necely mesic krasnych 22 teprve ![]()
Tejchi píše:
Koukala jsem na tu La Rosu je snad nejblíž ze jmenovaných ke kinu Vlast, a mají tam i jídelní lístek a jde to, jako cenyNa to že jdeme někam po více než roce, tak to zvládnu
a vyjdete prvni do kina nebo co…ze vse hledas od kina vlast?
Tej, minimálně v obloze nějakou mrkev mít budeš, tak nelži, že dneska bez mrkve ![]()
Tejchi píše:
Sany já bydlím v Raškovicích…je to jak jedeš na Morávku zda víš
Jani tak my naposledy byli jak jsme se vzali a od té doby nikde…a už jsem si vybrala v jídelníčku - nudličky ze svíčkové,grilované plátky kuřecích prsou a vepřové panenky,rýže,opékaný brambor,teplá zelenina![]()
Sice za 250…ale celkově i s kinem se 100% do 1000kč vlezeme, tak to ještě jde
jo jo vim kde jsou raskovice mam tam i zname. mame chalupu na morave,takze urcite tam pristi mesic budu projizdet, doufam ze uz bude snich at priteli muzu ukazat jak je cesko krasne v zime..a prochazka taky neuskodi. tak potom se jeste dobre vari v Dobre, to je jeste blize na f- m
na sypce myslim se to jmenuje…pres tyden menicka uplne perfektni
daji ti plny hrnec polevky na stul a muzes si nalit kolik chces a pridavat a pridavat jak dojis, potom mas hlavni chod, slatal ci kompot a ke konci i zakusek a zaplatis podle toho jake sis vybrala jidlo, ale do tech 120kc se vlezes..parada mam to tam rada.
sorry za preklep na Moravce ze mame chatu jsem chtela napsat.
j.s. píše:
teji jenom val, to jako jo...........proč by ne, a pořádně si to užijte, já bych taky šla, ale za prvé mě nikdo nevezme, já se prodražím v jídle![]()
![]()
![]()
a za druhé není hlídání a za třetí bych tam asi usla
![]()
![]()
asi jo…jestli se tady nekdy v dam tak to pouziju potom na heloween party jestli nejaka bude ![]()
no nic holky idu vyřizovat a vrátit ty šaty ![]()
večer mám nějaké ty povinnosti
tak asi až zítra napíšu........mám vás ráda a všem děkuji......
![]()
tak se mi ta 5 minutovka nějak protáhla. Usla jsem dřív jak filda ale ten taky usl a ještě spinká. Sany možná si tu larosu pletu s něčím jiným na proti místo toho kvatra je teď něco nového a tam snad jídlo za 250 ale nejsem si tím jistá. My už jsme též dlouho nikde nebyli naposledy v té verandě.
kacafazolka píše:
no nic holky idu vyřizovat a vrátit ty šaty
večer mám nějaké ty povinnosti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak asi až zítra napíšu........mám vás ráda a všem děkuji......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
krasny vecer, krasne si to uzij…
![]()
Sany tak to se nejspíš neznáme. Já jsem o něco starší, původně z Vratimova ![]()
A jooo neserte se do mé večeře jako
Prostě senažerem, utretíme balík a vy mi můžete závidět
![]()
![]()