Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
8.11.10 14:06

místo popcornu…je fakt, že tď tak jednou dvakrát do měsíce zajdeme někam, ale to až teď, jinak jsme fakt byli doma............ale je to zase že někam jdeš, a pak ho rok nevidíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 14:07

teji a vůbec se neobhajuj, normálně nás pošli do řiti, jen jdi, roztočte to, najezte se a užijte si to doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
8.11.10 14:08

Tej, ty mě s tou večeří pěkně nahlodáváš. Taky bych si někam zašla. A v kině jsem byla naposled na Avatar a to bylo po třech letech. My si filmy pouštíme hodně doma v pohodlíčku, ale jednou za čas bych nějaké oživení taky brala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 14:08
Tejchi píše:
Sany odkud ty jsi z čech vůbec?? Asi někde tady Frýdek nebo tak…možná jsi to psala mi to uniklo. A kolik ti je smím li se ptát, třeba se známe :mrgreen:

jsem z mistku i z frydku…protoze jsem bydlela nekolik let ve frydku a ted posledni leta v mistku..ty jsi odkud a za necely mesic krasnych 22 teprve :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.11.10 14:09

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo pošli nás do řiti........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 14:10
Tejchi píše:
Koukala jsem na tu La Rosu je snad nejblíž ze jmenovaných ke kinu Vlast, a mají tam i jídelní lístek a jde to, jako ceny :wink: Na to že jdeme někam po více než roce, tak to zvládnu :wink:

a vyjdete prvni do kina nebo co…ze vse hledas od kina vlast?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
8.11.10 14:11

Tej, minimálně v obloze nějakou mrkev mít budeš, tak nelži, že dneska bez mrkve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 14:16
Tejchi píše:
Sany já bydlím v Raškovicích…je to jak jedeš na Morávku zda víš :wink:
Jani tak my naposledy byli jak jsme se vzali a od té doby nikde…a už jsem si vybrala v jídelníčku - nudličky ze svíčkové,grilované plátky kuřecích prsou a vepřové panenky,rýže,opékaný brambor,teplá zelenina :jazyk: :jazyk: Sice za 250…ale celkově i s kinem se 100% do 1000kč vlezeme, tak to ještě jde :wink:

jo jo vim kde jsou raskovice mam tam i zname. mame chalupu na morave,takze urcite tam pristi mesic budu projizdet, doufam ze uz bude snich at priteli muzu ukazat jak je cesko krasne v zime..a prochazka taky neuskodi. tak potom se jeste dobre vari v Dobre, to je jeste blize na f- m :lol: na sypce myslim se to jmenuje…pres tyden menicka uplne perfektni :palec: daji ti plny hrnec polevky na stul a muzes si nalit kolik chces a pridavat a pridavat jak dojis, potom mas hlavni chod, slatal ci kompot a ke konci i zakusek a zaplatis podle toho jake sis vybrala jidlo, ale do tech 120kc se vlezes..parada mam to tam rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 14:20

sorry za preklep na Moravce ze mame chatu jsem chtela napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 14:21
j.s. píše:
teji jenom val, to jako jo...........proč by ne, a pořádně si to užijte, já bych taky šla, ale za prvé mě nikdo nevezme, já se prodražím v jídle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a za druhé není hlídání a za třetí bych tam asi usla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

asi jo…jestli se tady nekdy v dam tak to pouziju potom na heloween party jestli nejaka bude 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.11.10 14:22

no nic holky idu vyřizovat a vrátit ty šaty :cry:
večer mám nějaké ty povinnosti :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: tak asi až zítra napíšu........mám vás ráda a všem děkuji...... :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 14:23

tak se mi ta 5 minutovka nějak protáhla. Usla jsem dřív jak filda ale ten taky usl a ještě spinká. Sany možná si tu larosu pletu s něčím jiným na proti místo toho kvatra je teď něco nového a tam snad jídlo za 250 ale nejsem si tím jistá. My už jsme též dlouho nikde nebyli naposledy v té verandě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 14:24
kacafazolka píše:
no nic holky idu vyřizovat a vrátit ty šaty :cry:
večer mám nějaké ty povinnosti :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: tak asi až zítra napíšu........mám vás ráda a všem děkuji...... :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

krasny vecer, krasne si to uzij… :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 14:26

Sany tak to se nejspíš neznáme. Já jsem o něco starší, původně z Vratimova :wink:
A jooo neserte se do mé večeře jako :pocitac: :pocitac: :pocitac: Prostě senažerem, utretíme balík a vy mi můžete závidět :jazyk: :jazyk: :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 14:27

A já se jdu vyvětrat ven :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...