Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
8.11.10 12:11

Kačko tatu nespisuj a bež si dát 20 ať jsi večer fit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 12:11

teta, tak si dej povinně jedno kafíčko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 12:13

já musím jít do háje vařit a volat, nebo to pak nezvládnu, nesmím tady tak vysedávat… :zed: :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 12:16

Jani kurde já volám od rána a už toho mám dost :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.11.10 12:16

a já musím taky vařit a nece se mi............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 12:22

Tak my už máme dokonce i snědeno :jazyk: Holky za to volání dostáváte nějáké penízky ne? To já bych brala taky nějakou práci domů, přivydělat pár korunek, ale zatím jsem neměla štěstí. :roll: Teď to ještě jde, ale s druhým mimčem nastoupim automaticky na 4letou mateřskou a to teprve bude síla :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 12:23

Tak já měla uvařeno už před 11 takže já nemusím jen uklidit kuchyň ale děsně mě bere spaní tak neví jestli nedám 5ti minutovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 12:47

Luci jo za peníze…tedy ještě jsem žádné nedostala, dělám to pro tchána a zabere mi to tak 4 hodiny denně, kdybych volala v kuse. Když jsem u něj byla na smlouvu tak mi za 14 dní dal 5000, ale to jsem dost školek přemluvila a teď je to bída nikdo nic nechce. On má firmu s fotkama, tak volám ohledně Vánočního focení na školky a školy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 13:00

Volám už někdy od konce září, nějak jak tam byl svátek, přesně už nevím. Takže měsíc určitě :wink: A někdy mě to fakt sere :zed: Baby jsou protivné :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 13:03

Tej, ale každá korunka dobrá né? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 13:15
Tejchi píše:
Sany ty jsi šikulka a co to osypání je to lepší??

ahojky vubec to lepsi neni porad se skrabu, nejhorsi je ze nanohach porad nic prvni dny a od vcerejska se skrabu uz i tam…je to hrozne…vcera jsme byli hrat bingo a porad jsem se skrabala, tak lidi na me hledeli jak kdybych mela nejake breberky ci co… :roll: citila jsem se trapne… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 13:16
Tejchi píše:
Peti my to tenkrát měli místo oběda…a už dlouho jsem nic tak neměla. Ale ve středu oslavujeme výročí a jdeme do Ondráše v Sviadnově…tak se těšííííím :wink: Nebudu muset vařit :mrgreen:

tam je to super v ondrasi delaji dobrou horkou cokoladu a hlavne dobre domaci kolacky…mnam…budu se tam muset asi taky zastavit…ondras je super jak ho zrekonstruovali. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 13:19

Sany odkud ty jsi z čech vůbec?? Asi někde tady Frýdek nebo tak…možná jsi to psala mi to uniklo. A kolik ti je smím li se ptát, třeba se známe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 13:26
Tejchi píše:
Tož kde je ta Peťka, mě tady naláká na nějakou restauračku :mrgreen: :mrgreen:
Dnes mi muž řekl, že máme zakázaný sex, protože nesmím zvedat nic težkého :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

veranda ja v mistku smer jak jedes do sviadnova na krizovatce svetelne…hned u cesty. ale co doporucuji je dobry golf a nebo resturace u mamy..tam jsem se vzdycky dobre najedla i la rosa je moc dobra. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 13:28
M.Lucka píše:
Ahoj holky vím, že už jste tady pořádně rozjeté, ale mohla bych se k Vám ještě vetřít??? :mavam: Jsem 21tt, termín mám 22.3.

taky vitam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky