Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já musím jít do háje vařit a volat, nebo to pak nezvládnu, nesmím tady tak vysedávat…
![]()
Tak my už máme dokonce i snědeno
Holky za to volání dostáváte nějáké penízky ne? To já bych brala taky nějakou práci domů, přivydělat pár korunek, ale zatím jsem neměla štěstí.
Teď to ještě jde, ale s druhým mimčem nastoupim automaticky na 4letou mateřskou a to teprve bude síla ![]()
Tak já měla uvařeno už před 11 takže já nemusím jen uklidit kuchyň ale děsně mě bere spaní tak neví jestli nedám 5ti minutovku
Luci jo za peníze…tedy ještě jsem žádné nedostala, dělám to pro tchána a zabere mi to tak 4 hodiny denně, kdybych volala v kuse. Když jsem u něj byla na smlouvu tak mi za 14 dní dal 5000, ale to jsem dost školek přemluvila a teď je to bída nikdo nic nechce. On má firmu s fotkama, tak volám ohledně Vánočního focení na školky a školy ![]()
Volám už někdy od konce září, nějak jak tam byl svátek, přesně už nevím. Takže měsíc určitě
A někdy mě to fakt sere
Baby jsou protivné
![]()
Tejchi píše:
Sany ty jsi šikulka a co to osypání je to lepší??
ahojky vubec to lepsi neni porad se skrabu, nejhorsi je ze nanohach porad nic prvni dny a od vcerejska se skrabu uz i tam…je to hrozne…vcera jsme byli hrat bingo a porad jsem se skrabala, tak lidi na me hledeli jak kdybych mela nejake breberky ci co…
citila jsem se trapne… ![]()
Tejchi píše:
Peti my to tenkrát měli místo oběda…a už dlouho jsem nic tak neměla. Ale ve středu oslavujeme výročí a jdeme do Ondráše v Sviadnově…tak se těšííííímNebudu muset vařit
tam je to super v ondrasi delaji dobrou horkou cokoladu a hlavne dobre domaci kolacky…mnam…budu se tam muset asi taky zastavit…ondras je super jak ho zrekonstruovali. ![]()
Sany odkud ty jsi z čech vůbec?? Asi někde tady Frýdek nebo tak…možná jsi to psala mi to uniklo. A kolik ti je smím li se ptát, třeba se známe ![]()
Tejchi píše:
Tož kde je ta Peťka, mě tady naláká na nějakou restauračku![]()
Dnes mi muž řekl, že máme zakázaný sex, protože nesmím zvedat nic težkého![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
veranda ja v mistku smer jak jedes do sviadnova na krizovatce svetelne…hned u cesty. ale co doporucuji je dobry golf a nebo resturace u mamy..tam jsem se vzdycky dobre najedla i la rosa je moc dobra. ![]()
M.Lucka píše:
Ahoj holky vím, že už jste tady pořádně rozjeté, ale mohla bych se k Vám ještě vetřít???Jsem 21tt, termín mám 22.3.
taky vitam ![]()