Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1832
8.11.10 13:36
Peťka1 píše:
jinak jsme chodili ještě do bývalého quatra ale to už se myslím zrušilo a naši chodí do la rosy ale ta je drahá jak prase
nevim co to je u tebe zase moc draha, ja si tam treba davam syrove smazene kousky s omackou a bagetou a vyjde to kolem 130 kc a co jeste doporuuji jsou testoviny la rosa a super cesnekova polivka…ta je uplne bombovni… nemyslim, ze to je moc..takove la bodega a nebo byvaly svet (ted uz je tam quatro) ten byl dost mastny s penezma… jinak misto quatra je ted nejaka taky pizzerka nevzpomenu si na nazev a v cele restautaci ve vnitr se nekouri,takze super pro mamky s detma. horsi pro kuraky :lol:
jinak jeste doporucuji bier haus, taky se tam moc dobre vari, ale ma se zavirat tento mesic..takze asi nic… :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 13:42

Koukala jsem na tu La Rosu je snad nejblíž ze jmenovaných ke kinu Vlast, a mají tam i jídelní lístek a jde to, jako ceny :wink: Na to že jdeme někam po více než roce, tak to zvládnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 13:43

a já doporučuju nákup a nažrat se pořádně doma, šáňo, lehnout do vany a pak si doma pelešit, škoda že nemá toník na zádech on/off :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 13:48
j.s. píše:
a já doporučuju nákup a nažrat se pořádně doma, šáňo, lehnout do vany a pak si doma pelešit, škoda že nemá toník na zádech on/off :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nee, mě se nechce vařit atakhle si budeme debužírovat na Vánoce. Doma jíme denno denně. Šáňo nepiju a sama celou flašku nedám :nevim: Do vany si lháme jak je volná chvíle…takže chci něco spešl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.11.10 13:48
j.s. píše:
a já doporučuju nákup a nažrat se pořádně doma, šáňo, lehnout do vany a pak si doma pelešit, škoda že nemá toník na zádech on/off :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je ti podobnééééééééééééééé
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 13:50
Tejchi píše:
Peti takže ti ho vemou v jeho třech, tak to je ok. Tedy jesli vemou… :nevim: V Paskově je jen jedna šolka že…no tady jsem se dívala jsou dvě, oboje tak pro 50 dětí…tak uvidíme pak časem. To je daleko :wink:

nevim kde bydlite holky a kdo chce kam dat svoje mimco, ale mam jednu znamou ve frydku je reditelka skolky,tak kdyby jste nektera chtela muzu se poptat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 13:55

jojo, já nejsem vybíravá, sežeru všechno, ale někdy je mi těžko z těch hospod. jídel a prostě doma vím, z čeho :) ale jo, taky bych šla, ale mě nikdo neveme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 13:58
Kri12 píše:
Kači, naprosto tě chápu. Já jsem si tak nadávala, že jsem si šaty nekoupila. Segra si objednala přes ebay, napsala jim míry a oni jí to ušili na míru a dala za ně 3000 a má je navždy. Já dala za půjčení 5000 a mám za to akorát fotky :-(

to mate dobre, v italii si musis saty kupovat a nechat na cely zivot, akorat nevim na co ti potom budou, kdyz ti lezi cely zivot ve skrini a prodat je nemuzes a nez by mi vyrostla a vdala se moje dcera, uz by byla urcite i jinaci moda…a jeste otazka jestli tu dceru nekdy budu mit :-) :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 13:59

Sany já bydlím v Raškovicích…je to jak jedeš na Morávku zda víš :wink:
Jani tak my naposledy byli jak jsme se vzali a od té doby nikde…a už jsem si vybrala v jídelníčku - nudličky ze svíčkové,grilované plátky kuřecích prsou a vepřové panenky,rýže,opékaný brambor,teplá zelenina :jazyk: :jazyk: Sice za 250…ale celkově i s kinem se 100% do 1000kč vlezeme, tak to ještě jde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 13:59

sany na maškarní :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 14:01

teji jenom val, to jako jo...........proč by ne, a pořádně si to užijte, já bych taky šla, ale za prvé mě nikdo nevezme, já se prodražím v jídle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a za druhé není hlídání a za třetí bych tam asi usla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 14:02

Kurde já už se na tu večeři taaaaak těším, to beztak ani nedojím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.11.10 14:03

Tej já myslím, že dojíš........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a nemají tam něco s mrkví?Nebo už jsi to vzdala??????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 14:04
j.s. píše:
teji jenom val, to jako jo...........proč by ne, a pořádně si to užijte, já bych taky šla, ale za prvé mě nikdo nevezme, já se prodražím v jídle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a za druhé není hlídání a za třetí bych tam asi usla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jani vem že vy zas tu a tam navštívíte známe nebo tak a my fakt vůbec, do hospody nechodíme, do kina taky ne, do restaurace vůbec…a návštěvy nikam :nevim: Jen blízká rodina narozeniny a to ne všechny…takže se vůbec nikam mezi lidi nedostaneme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 14:05

Kači to bude výjmečný den bez mrkve :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A nebo si jí vemu sebou a budu chroupat v kině :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí