Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peťka1 píše:nevim co to je u tebe zase moc draha, ja si tam treba davam syrove smazene kousky s omackou a bagetou a vyjde to kolem 130 kc a co jeste doporuuji jsou testoviny la rosa a super cesnekova polivka…ta je uplne bombovni… nemyslim, ze to je moc..takove la bodega a nebo byvaly svet (ted uz je tam quatro) ten byl dost mastny s penezma… jinak misto quatra je ted nejaka taky pizzerka nevzpomenu si na nazev a v cele restautaci ve vnitr se nekouri,takze super pro mamky s detma. horsi pro kuraky
jinak jsme chodili ještě do bývalého quatra ale to už se myslím zrušilo a naši chodí do la rosy ale ta je drahá jak prase
Koukala jsem na tu La Rosu je snad nejblíž ze jmenovaných ke kinu Vlast, a mají tam i jídelní lístek a jde to, jako ceny
Na to že jdeme někam po více než roce, tak to zvládnu ![]()
a já doporučuju nákup a nažrat se pořádně doma, šáňo, lehnout do vany a pak si doma pelešit, škoda že nemá toník na zádech on/off
![]()
j.s. píše:
a já doporučuju nákup a nažrat se pořádně doma, šáňo, lehnout do vany a pak si doma pelešit, škoda že nemá toník na zádech on/off![]()
![]()
![]()
![]()
Nee, mě se nechce vařit atakhle si budeme debužírovat na Vánoce. Doma jíme denno denně. Šáňo nepiju a sama celou flašku nedám
Do vany si lháme jak je volná chvíle…takže chci něco spešl ![]()
j.s. píše:
a já doporučuju nákup a nažrat se pořádně doma, šáňo, lehnout do vany a pak si doma pelešit, škoda že nemá toník na zádech on/off![]()
![]()
![]()
![]()
Tejchi píše:
Peti takže ti ho vemou v jeho třech, tak to je ok. Tedy jesli vemou…V Paskově je jen jedna šolka že…no tady jsem se dívala jsou dvě, oboje tak pro 50 dětí…tak uvidíme pak časem. To je daleko
nevim kde bydlite holky a kdo chce kam dat svoje mimco, ale mam jednu znamou ve frydku je reditelka skolky,tak kdyby jste nektera chtela muzu se poptat ![]()
jojo, já nejsem vybíravá, sežeru všechno, ale někdy je mi těžko z těch hospod. jídel a prostě doma vím, z čeho
ale jo, taky bych šla, ale mě nikdo neveme ![]()
Kri12 píše:
Kači, naprosto tě chápu. Já jsem si tak nadávala, že jsem si šaty nekoupila. Segra si objednala přes ebay, napsala jim míry a oni jí to ušili na míru a dala za ně 3000 a má je navždy. Já dala za půjčení 5000 a mám za to akorát fotky
to mate dobre, v italii si musis saty kupovat a nechat na cely zivot, akorat nevim na co ti potom budou, kdyz ti lezi cely zivot ve skrini a prodat je nemuzes a nez by mi vyrostla a vdala se moje dcera, uz by byla urcite i jinaci moda…a jeste otazka jestli tu dceru nekdy budu mit
![]()
Sany já bydlím v Raškovicích…je to jak jedeš na Morávku zda víš ![]()
Jani tak my naposledy byli jak jsme se vzali a od té doby nikde…a už jsem si vybrala v jídelníčku - nudličky ze svíčkové,grilované plátky kuřecích prsou a vepřové panenky,rýže,opékaný brambor,teplá zelenina
Sice za 250…ale celkově i s kinem se 100% do 1000kč vlezeme, tak to ještě jde ![]()
teji jenom val, to jako jo...........proč by ne, a pořádně si to užijte, já bych taky šla, ale za prvé mě nikdo nevezme, já se prodražím v jídle
a za druhé není hlídání a za třetí bych tam asi usla
![]()
Kurde já už se na tu večeři taaaaak těším, to beztak ani nedojím
![]()
Tej já myslím, že dojíš........
a nemají tam něco s mrkví?Nebo už jsi to vzdala???????????
![]()
j.s. píše:
teji jenom val, to jako jo...........proč by ne, a pořádně si to užijte, já bych taky šla, ale za prvé mě nikdo nevezme, já se prodražím v jídle![]()
![]()
![]()
a za druhé není hlídání a za třetí bych tam asi usla
![]()
![]()
Jani vem že vy zas tu a tam navštívíte známe nebo tak a my fakt vůbec, do hospody nechodíme, do kina taky ne, do restaurace vůbec…a návštěvy nikam
Jen blízká rodina narozeniny a to ne všechny…takže se vůbec nikam mezi lidi nedostaneme ![]()
Kači to bude výjmečný den bez mrkve
A nebo si jí vemu sebou a budu chroupat v kině
![]()