Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
8.11.10 10:52

tak to já jsem vběhla v 11náct do půjčovny a říkám, sundejte to ze mě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 10:53
j.s. píše:
tak to já jsem vběhla v 11náct do půjčovny a říkám, sundejte to ze mě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ty hade…to jen proto že jsi se nažrala a nešlo ti to odepnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 10:55

to ne, protože mě tlačil ten bordel pod sukní a taky, že jsme teprve jeli na obídek :)
kači, co to má tvůj choť za pičinku na bradě? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 10:55

kači a to jsme si říkali že ráno bylo krásně že ti to krásně výjde a pak se začlo kabonit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 10:57

Jani tak sprostá slova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Peti no v sobotu to z rána šlo a pak bum prásk a hnus :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 10:58

Holky máte nějaká zkušenost s nějakým holícm strojkem po muže, uvažuju že mu koupím na vánoce :nevim: Našla jsem brauna okolo 3tis, složím se s našima :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 10:59

jo a peti já dělám rajskou, že dám máslo, olej, na to hadkou mouku, takovou jížku a jak je ještě světlá, tak na to asi ty dva velké protlaky, osolím, osladím, trochu pepře, zaliju vodou a povařím, dochutím, prdnu trochu kečupu, když mám rajče, tak tam dám vyvařit jedno celé a za dvacet minut je hotovo…pozdě, ale přeci :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 10:59

já koupila minulý rok danovi brauna slevněného po vánocích za 1200 a je spokojený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.11.10 11:00
j.s. píše:
to ne, protože mě tlačil ten bordel pod sukní a taky, že jsme teprve jeli na obídek :)
kači, co to má tvůj choť za pičinku na bradě? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale hovno ty ses nacpala ještě před obřadem a pak to na tobě začalo praskat tak to muselo dolů.Vždyť tě známe...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ta čárka vousů zakrývá Travoltovský ďolík na bradě.Jemu se to nelíbí- tak si ho nechává zarůst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 11:02

Tentok, má samočištění :nevim:
http://holici-strojky.heureka.cz/…series-3390/
Sic nevím zda je to užitečné, ještě proberu :nevim: Ale ať je nabíjecí, ať má i zastřihovač, protože on se holí tak jdnou za měsíc a to tahá prodlužku do koupelny a jen zastřihne strojkem, starým po babči :nevim: Nemáme tam zásuvky. A já loni dostala epilátor braun, s holícím strojkem a zastřihovače a naprostá sokojenot!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 11:02

jani snaha se cení děkuji!
Kači fotky nádherné jak já se těším až to jednou příjde i ke mě.
Ten můj malý mamlas šel s časopisem s hračkami a nekoukal kam jde a vrazil do futer bobek. Má zas ale den je mi ho tak líto prďolky. Zas je obitý ze všech stran ještě že nemusíme k doktorce bo by si myslela bůh ví co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 11:03

Peti co to máš za kaskadéra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 11:04

holky 11 hodin a já jsem totálně přežraná dala jsem si 2× oběd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 11:05

on má někdy takové dny většinou jak je unavený. V pátek to bylo mnohem horší taky šel vrazil do stěny, pak lezl na gauč a spadl po obličeji na zem, pak si pustil takový bobek na nohu na nart-řval jak tur a pak to neubrzdil a vrazil do televize a boule přes celé čelo. Jako někdy je to maras.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.11.10 11:06
Peťka1 píše:
jani snaha se cení děkuji!
Kači fotky nádherné jak já se těším až to jednou příjde i ke mě.
Ten můj malý mamlas šel s časopisem s hračkami a nekoukal kam jde a vrazil do futer bobek. Má zas ale den je mi ho tak líto prďolky. Zas je obitý ze všech stran ještě že nemusíme k doktorce bo by si myslela bůh ví co.

Děkuji Petinko, na některých fotkách vypadám baj aj hubeně a na některých jsem takový vepř......... :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí