Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No jako s Johankou to je jedno, pokud bude o druhé…ale ať to druhé je pak aby ho hned vzali. Tady máme dvě školky dole, oboje malé…snad to pujde. Třeba bude míň dětí když není porodné, taže to druhé bude ve školce skoro samo
![]()
my máme jen jednu ale pak hned v sousední vesnici je druhá a mě to výjde asi tak na stejno kde ho dám
Peti takže ti ho vemou v jeho třech, tak to je ok. Tedy jesli vemou…
V Paskově je jen jedna šolka že…no tady jsem se dívala jsou dvě, oboje tak pro 50 dětí…tak uvidíme pak časem. To je daleko ![]()
Peťka1 píše:
my máme jen jednu ale pak hned v sousední vesnici je druhá a mě to výjde asi tak na stejno kde ho dám
Peti to nemáš daleko do…no jak se tam jmenuje…jsou tam u té školy ty retardery…no…nevzpomenu si. Tvůj přítel je od tamtud, myslím.
jj tej přesně tak v žabni, a úplně to výjde na stejno. Malý mi právě spadl ze schodů jsem vytřepaná jak cip. CHudák zůstal ležet po těmi schoda a já měla strach ho vzít na ruky jestli si něco neudělal s páteří ale jak začal kopkat nohama tak jsem ho vzala a furt se teď muckáme
krásné dopoledne, nejdříve děkuji všem za chválu, která padla na mou hlavinku.....Já ty šaty nechci vracet......já chci být pořád princezna.......
![]()
No vás dočítat je umění- fakt.
No už se vdávat nebudu, protože bych tu mohla potom ztrávit u čtení půlku mládí.
![]()
Peťka1 píše:
jj tej přesně tak v žabni, a úplně to výjde na stejno. Malý mi právě spadl ze schodů jsem vytřepaná jak cip. CHudák zůstal ležet po těmi schoda a já měla strach ho vzít na ruky jestli si něco neudělal s páteří ale jak začal kopkat nohama tak jsem ho vzala a furt se teď muckáme
Jejda a do prdele.........Tak ho pořádně pomačkej jestli ho to někde nebolíííííííí ![]()
Jako bylo mi z toho až zle ale vše je ok zatím nikde žadné boule tak snad dobré už ani nepláče prdelka moje
Včera jsem odpadla…za dvě noci jsem spala jen 6 hodin a podepsalo se to na mě.
![]()
Jinak svatba byla super, mám jen pár fotek co fotil Ríšula a zbytek mi dodají ostatní známí.Od fotografa budou fotky až za 14 dní.Ale tak strašně foukalo no ty ksichty proti větru u toho focení no děs........uvidíme jestli z toho něco bude......Dám něco do fotoalba tak kdo chce mrkněte........
![]()
ale já ostuda...........
Vítám novou těhulku M.Lucku
snad ti bude s námi fajně… ![]()
Peti bobek, pohlaď ho za nás
![]()
Jj kačko, mě se taky nechtělo, jsem si je ještě doma oblíkla…já jak vůbec koukám na fotky tak tam bypadám jak bych měla tak o 15kg minimálně míň a banán
Jsem to pořád já
Já chci mít tak pevný zadek jako můj koblih ![]()
kacafazolka píše:
ale já ostuda...........![]()
![]()
![]()
![]()
Vítám novou těhulku M.Lucku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()