Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
8.11.10 10:25

jsem si nakonec udělala na oběd tu rajskou a je výborná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 10:25

No jako s Johankou to je jedno, pokud bude o druhé…ale ať to druhé je pak aby ho hned vzali. Tady máme dvě školky dole, oboje malé…snad to pujde. Třeba bude míň dětí když není porodné, taže to druhé bude ve školce skoro samo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 10:28

my máme jen jednu ale pak hned v sousední vesnici je druhá a mě to výjde asi tak na stejno kde ho dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 10:29

Peti takže ti ho vemou v jeho třech, tak to je ok. Tedy jesli vemou… :nevim: V Paskově je jen jedna šolka že…no tady jsem se dívala jsou dvě, oboje tak pro 50 dětí…tak uvidíme pak časem. To je daleko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 10:31
Peťka1 píše:
my máme jen jednu ale pak hned v sousední vesnici je druhá a mě to výjde asi tak na stejno kde ho dám

Peti to nemáš daleko do…no jak se tam jmenuje…jsou tam u té školy ty retardery…no…nevzpomenu si. Tvůj přítel je od tamtud, myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 10:36

Žabeň…jsem si vzpoměla!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 10:39

jj tej přesně tak v žabni, a úplně to výjde na stejno. Malý mi právě spadl ze schodů jsem vytřepaná jak cip. CHudák zůstal ležet po těmi schoda a já měla strach ho vzít na ruky jestli si něco neudělal s páteří ale jak začal kopkat nohama tak jsem ho vzala a furt se teď muckáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.11.10 10:41

krásné dopoledne, nejdříve děkuji všem za chválu, která padla na mou hlavinku.....Já ty šaty nechci vracet......já chci být pořád princezna....... :cry: :cry: :cry: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No vás dočítat je umění- fakt.
No už se vdávat nebudu, protože bych tu mohla potom ztrávit u čtení půlku mládí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.11.10 10:41
Peťka1 píše:
jj tej přesně tak v žabni, a úplně to výjde na stejno. Malý mi právě spadl ze schodů jsem vytřepaná jak cip. CHudák zůstal ležet po těmi schoda a já měla strach ho vzít na ruky jestli si něco neudělal s páteří ale jak začal kopkat nohama tak jsem ho vzala a furt se teď muckáme

Jejda a do prdele.........Tak ho pořádně pomačkej jestli ho to někde nebolíííííííí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 10:43

Jako bylo mi z toho až zle ale vše je ok zatím nikde žadné boule tak snad dobré už ani nepláče prdelka moje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 10:44

a kači jak se cítíš jako pani????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.11.10 10:44

Včera jsem odpadla…za dvě noci jsem spala jen 6 hodin a podepsalo se to na mě. :nevim: :nevim: :nevim:
Jinak svatba byla super, mám jen pár fotek co fotil Ríšula a zbytek mi dodají ostatní známí.Od fotografa budou fotky až za 14 dní.Ale tak strašně foukalo no ty ksichty proti větru u toho focení no děs........uvidíme jestli z toho něco bude......Dám něco do fotoalba tak kdo chce mrkněte........ :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.11.10 10:46

ale já ostuda........... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Vítám novou těhulku M.Lucku :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: snad ti bude s námi fajně… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 10:49

Peti bobek, pohlaď ho za nás :hug: :hug:
Jj kačko, mě se taky nechtělo, jsem si je ještě doma oblíkla…já jak vůbec koukám na fotky tak tam bypadám jak bych měla tak o 15kg minimálně míň a banán :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem to pořád já :mrgreen: :mrgreen: Já chci mít tak pevný zadek jako můj koblih :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 10:51
kacafazolka píše:
ale já ostuda........... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Vítám novou těhulku M.Lucku :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: snad ti bude s námi fajně… :hug:

Noo jo ty taky nic nevíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsi to jen prolítla vše co :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí