Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1871
8.11.10 11:09

Kači, naprosto tě chápu. Já jsem si tak nadávala, že jsem si šaty nekoupila. Segra si objednala přes ebay, napsala jim míry a oni jí to ušili na míru a dala za ně 3000 a má je navždy. Já dala za půjčení 5000 a mám za to akorát fotky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 11:11

holky, opravdu jsem nejedla, byla jsem nervózní, jestli si mě teda fakt veme…takže čestný pionýrský, nejedla sem a tlačil mi do toníka ten kruh, či co to je :) a taky jsem měla boty na podpatku a já už byla fakt ráda, jak mě odstrojily a já šla k potrefené huse na panenku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
já mám taky travoltovský ďolík na bradě a vždycky tím balila kluky, všechny baby měly dolíky ve tvářích a já na bradě :)))
a víš proč ho máme? protože jak jsme se nerodili, šli jsem před pána boha a když ses mu líbila tak tě chytl za tváře a dal ti pusu, proto ty dolíčky a když ne, tak řekl, fuj ty jsi škaredá a odstrčil tě prstem na bradě…no a já z toho jako malá byla dóóóóst špatná, to je hovadina, co :-P :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 11:17

Kači ty jsi fakt byla nádherná nevěsta…krása :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 11:19

Ahoj Kači, děkuji za přivítání. Jinak moc gratuliji mladá paní :kytka: Já dneska udělala špagety se smetanovou omáčkou a sýrem mame to rádi i malá a hlavně je to rychlé. Mě totiž, když dlouho stojím tak je mi zle :poblion: A s tou školkou, malá je narozená v květnu a do školky mi jí zatím taky nevzali, protože mají plný stav a Terezce ještě nejsou 3 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 11:19

kači a kolik jsi po svatbě nabrala? nebo jsi to v noci všechno vysportovala ??? :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 11:20

jani tak to je dobré to jsem ještě neslyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 11:21

sportem v noci se hubne dobře to mám vyzkoušené :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
8.11.10 11:27

Tak já jsem před pána Boha nešla, páč jediný ďolík co mám je v hlavě, ale ten mi tam zůstal po mozkožroutovi :lol:
Peti, oni to doporučují i doktoři na hubnutí :pankac:
Já o svatební noci teda nezhubla ani deko, protože můj se tak ožral, že ztratil klíče od pokoje, tak jsme šli ve dvě ráno na recepci prosit o nové a sotva lehl na postel, tak usnul. Ráno se probudil a měl na zádech vytlačený ovladač, který zalehl :lol: :lol: A klíče jsme našli v saku, v té nejmenší vnitřní kapsičce jakou tam měl :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
8.11.10 11:27

Kačí moc krásné fotky :palec:

No já a naše svatební noc s BM, to bylo :pankac: tedy sex nebyl, neb jsem byla měsíc po silém otřesu mozku a na svatbě jsem poprvé od té doby pila a dopadlo to tak, že jsem vytuhla :dance: ale nedopadla jsem nehůř :lol:
jinak dnes mám kontrolu velký utz tak se těším!!!!Já mám dnes v práci gulášovku co jsem včera dělala. Včera jsem byla na nákupu a koupila si dvoje těhu gatě, jedny L a druhý XL snad mi vydrží, moc pěkný…a je mi v nich tak poooohodlně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.11.10 11:29

mám kilo nahoře za poslední týden..........
Když jsem šla spát ve 4 ráno tak jsem měla hlad jako vlk a říkám Honzíkovi-To je v prdeli na příjdu ze své svatby, kde balo žrádla tři prdele a já měla od oběda 3 chlebíčky.............žádný sport jsme nevykonávali krom ustavičného smrkání neboť Honza měl horečku a já byla taky K.O. jdu zítra k lékaři neb mě bolí průdušky.............Dnes už bych ji nechytla bala tam jen do 10 hodin a to já nynala........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 11:30

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kri tak to je dobré to jsou ale zážitky ze svatebních nocí. Já vám tu tak za 10 let taky napíšu ten můj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 11:32

kači, to tak bývá, já bych si dala ty jo něco, hmmmmmmmmm nezdravého, nějaké masisko a kopu hranolek nebo kroket......... :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
8.11.10 11:35

A já chci ty Kaččiny chlebíčky. Mňáááám. Zítra jdu na nákup, tak obchode drž se. Nejhorší nakupování je pro mě nakupování se žravkou. To musím prostě všechno mít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 11:36

nebo chleba s těma roládama, ochjéééééééééééééé äle udělala jsem dobrou polívku, tak něco teplého v břuchu máme s eduškou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 11:37

tak soutěž s kilama jsem vyhrála, co dostanu??? přes čuňu ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí