Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
8.11.10 09:18

Jáá mám ještě jedno těhu předemnou :wink: Tož přiměřeně a třeba bude závěr drtivý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
8.11.10 09:25

Tej, no provokovat nechci, ale je to tak. Jen kdyby ta původní váha byla o 5 kilo menší, tak bych se nezlobila :mrgreen:
Jani, jak se přibírá na zádech??? Máš hrb nebo co???? 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 09:28

kri takové to plecko, nad zadkem, víš takové ty špíčky :) ale to je potřeba, ať to břicho něco unese,..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hrb zatím nemám, jen pod paží se mi dělá třetí mléčná žláza :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 09:29

Kri tak to ti tedy závidím…já hodně zlenivěla jak jsem musela dva měsíce jen ležet a ležet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 09:30

Jani ty mě bavíš…tak tohle mám odjakživa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Asi vám pro kouknutí vyhrabu někde fotku kde jsem v plavkách…aby jsme viděli kvalitní materíál :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
8.11.10 09:33

Ahojky pupici,
tak jsme o vikendu oslavili maleho narozky a dnes frcel poprve do skolky.
Hned vbehl do tridy, pomalu ani pusu mi nedal, tak snad tam bude spokojeny. Bude tam rovnou az do pul treti, po svacine si pro neho zajedu.
Byla jsem rovnou zavest do prace neschopenku, tak jsem zvedava jak na tom budu s penezi.
Ceka me tu zas zehleni, tak se na to vrhnu.
pohladte pupiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 09:37

Holkyjak vůbec berou do školky, známá má dcerku v květnu a nechtějí jí vzít, tak berou děti jen do konce roku narozené :nevim: Nebo jak kde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
8.11.10 09:41

Joooooo, tak v tom případě mám obézní záda. Já tohle vždycky počítala k bokům a prdeli :mrgreen:
Tej, já ležím už přes 3 roky. :oops: Jako neříkám, že pořád, ale prostě jak jsem s malou doma a ona po mě nic nepotřebuje, tak já se válím s počítačem v posteli, čučím na bednu a zvedám se jen na záchod :lol: Já dokonce i jím v posteli. Fakt jsem prase no, ale stůl u nás používá jen Tom s Lilčou na oběd a všichni se u něj sejdeme jen když jsou tu tcháni nebo na Vánoce. Já jsem typický zastánce gaučingu :oops: Ale je fakt, že s těma našima drobečkama se toho dá vyběhat dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 09:44

No já zas jak je možnost jdu ven :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
8.11.10 09:49

U nás ve školce berou všechny děti maminek, co jdou do práce a pokud jim zbyde místo, tak berou prcky především podle věku. Ale málokde berou děti před 3 rokem. Proto si myslím, že mateřská na dva roky je v téhle době ještě nedořešená, vzhledem k tomu, že pak nemáš prcka kam dát :nevim: Kámoška v Mostě má stejně starou malou jako já, ale nevzali ji, vzhledem k tomu, že je na mateřské s druhým prckem. Takže já doporučuju s tímhle počítat do budoucna, ať pak zbytečně nemusíš platit nějakou chůvu. Samozřejmě pokud by nebyla možnost hlídací babičky.
V každém městě, v každé školce je to jinak. Školek je málo, dětí moc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 09:55

Ne já pořítám druhého prcka, jen mě zajímá zda berou i vprůběhu roku :nevim: Nevím například i v březnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 10:09

tak já jdu s malým v lednu k zápisu a vezmou mi ho asi od října pokud bude místo ale prý jen na dopoledne jelikož budemem mít druhé a pokud nebude místo tak s náma bude doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 10:15

Peti a Fífovi je kolik, jakokdy mu budou 3? Já právě si říkám, sice předčsně, ale tak nějak jak si naplánovat druhé, zda je lepší ať se narodí na září a ve třech hned do školky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
8.11.10 10:19

Tej, já myslím, že by ho vzít měli. Zápisy dělají dvakrát ročně, takže si myslím, že by to jít mělo. Jinak budu mít teda problémy :nevim: Pokud nemáš kam prcka upíchnout, tak se školky snaží vyjít ti vstříc, když mají volno. Taky jim za to platíš, že, tak proč by si nechávali ujít korunky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 10:24

fífovi budou tři 27.září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie