Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
7.11.10 13:46

ahojky holčiny, tak my právě dorazili co dorazili dokutáleli se od tchýně. Byli jsme tam na oběd a asi zase prasknu. Koukám že ta dnešní neděle je nějaká návštěvní.
Kači moc moc ti to na fotečce sluší. Krásna nevěsta. :potlesk: :potlesk: :potlesk: Ale ty chlebíčky tak ty bych si též dala.
Já se jdu nachvilku natáhnout a možná i nachviličku spinkat jsem nějaká ko.
Tak si užijte návštěv my už to máme pro dnešek za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.11.10 15:40

Uf tak návštěva za námi a kámoška pejskovi nedojela :nevim: :nevim: Bodek, a to mu to Kubík od rána sliboval :mrgreen: :mrgreen:
Máme tady dvě olády, nevím kdo je bude jíst :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.11.10 16:16

Tak já jsem se parádně prospala kdyby mě martin nevzbudil tak spím ještě teď. Takhle se mi nespalo už ani nepamatuji a v noci zas budu koukat do stropu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
7.11.10 16:43

Jéé,tak neděle nakonec docela dobrá…vyprovodila jsem máti i se psem po úžasných 3 hodinách :palec: ,které strávila v podstatě obědem,telefonováním a předkládáním nových lékařských zpráv.Tak tentokrát žádné větší drama a dřív jak před Vánocema ji nechci vidět 8-o
Kača má ten dort úžasný,to jsem zírala,takový modrobílý jsem ještě neviděla,hezky jim to na stole ladí barevně :palec:
Tak jsem vyšupajdila svoje 3 chlapy na hokej a do 8 veget…No veget-vytřít po psovi,a pak obrovské hory žehlení.Ale dám si k tomu pěkně židli,něco dobrého v tv a v misce,ať je mi a mrňousovi v břiše fajn. :pankac:
Akorát pořád zapomínám užívat to železo,asi si budu dávat budíka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.11.10 17:27

Ty jo diando, tak super, návštěvu jsi zvládla :wink: U nás to byl tedy děs…jako pořádně se nemáme spolčně ani o čem bavít…jsme tady jen dvě a půl hodiny se nsažili konverzovat o politice, počasí a tak. Jako děs!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
7.11.10 17:39

No,jo,příbuzné si člověk nevybere.S těma nejhoršíma se nestýkám,myslím,že na to,abych čas trávila se zlýma lidma,kteří myslí jen na sebe a ostatníma manipulují a snaží se jim řídit a otravovat život…,tak tolik času v životě nemám,na to je krátký :-) Bohužel neumím odpouštět a ani se mi vlastně nechce…prostě už to šlo,je to minulost,tak to pro mě skončilo a na světě je dost hodných a prima lidí,se kterýma ráda jsem.
Takže matku tady sem tam přežiju,je mi jí líto,jiné vnoučata nemá,tak se sem tam přemůžeme,ale je to náročné :mrgreen: Ale zítra si to vynahradíme,po škole jedeme ke kámošce,má super řešený dům,tak si děti a já užijeme bazén,hernu,plno zvířat a pořádně podrbeme.Co vaše bříška,holky,v pohodě?Cítíte se dobře? Až na to pálení žáhy a bolení prsou si nemůžu stěžovat :-) Tím že vím,že je to naposledy,si to těhotenství konečně docela užívám a kašlu na váhu,akné a obličej jak meloun :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.11.10 17:42

Diando my se cítíme dobře a pupík roste :wink: :wink: :wink: Takže pohoda :wink: :wink: :wink: Žáha mě nepálí a prsa nebolí, jechutě pořát na něco, mám chuť na hranolky a nebo zmrzlinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.11.10 17:50

tak to my zas nemáme o čem bavit se švagrovou jak zůstanem spolu sami tak je takové to trapné ticho tak to vždycky prchám z místnosti a taky byly doby kdy jsme k tchýni a tchánovi kvůli ni nejezdili.
My se taky cítíme dobře, začínám mít břicho jak šišku jak se tam mimčo rozvaluje se kolikrát až tomu smějem. Prsa mě bolí občas a žáha úplně malinko a jen chvilku. A taky mám chuť pořád na něco. Ale ještě jsem furt plná z oběda tak si nic nedávám bo bych asi praskla. Ale tej ty hranolky bych si též dala a to snad tunu nebo nějaký mega hambáč se smaženým sýrem a nebo pizzu. Jako sežrala bych toho hodně jen kdyby se ta váha nehýbala směrem nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
7.11.10 17:51

Ani nemluv,na tu žáhu je nejlepší,když pořád něco jím :mrgreen: Jdu si dát zbytek rajské s knedlíkem :oops: Tak mějte pěkný a klidný večer :kytka:

Příspěvek upraven 07.11.10 v 17:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.11.10 17:51

jsem si dneska u tchýně dala dva takové zákusečky s kopou šlehačky a pak ještě šlehajdu do caro a jsem totálně přeslazená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.11.10 17:52

a zítra si udělám amolety s tvarohem mám na ně hroznou chuť.
Diando jak děláš tu rajskou jsem se tady holek už několikrát ptala a zatím mi nikdo neodpověděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.11.10 17:54

Jééé Peti tak hambáč bych si taky dala, jsem měla tak v srpnu u vás n náměstí :wink: Jo je to jen na prd s tou váhou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
7.11.10 17:57

tak ja jsem ko dneska jsem uklizela delala jsem spizy a ted se mi dodelala v troube zemlovka. jsem rada ze ted konecne sedim…jsem rada ze jste to vsechny prezily a ted mate veget. ten muj se chce jit nekam projit, tak se jdu dat do kupy i kdyz se mi moc nechce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.11.10 17:58

Sany ty jsi šikulka a co to osypání je to lepší??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.11.10 17:58

teji tak my chodíme jenom tam na to náměstí tam jsou fakt luxusní. Žemlovku mám taky v plánu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí