Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky holčiny, tak my právě dorazili co dorazili dokutáleli se od tchýně. Byli jsme tam na oběd a asi zase prasknu. Koukám že ta dnešní neděle je nějaká návštěvní.
Kači moc moc ti to na fotečce sluší. Krásna nevěsta.
Ale ty chlebíčky tak ty bych si též dala.
Já se jdu nachvilku natáhnout a možná i nachviličku spinkat jsem nějaká ko.
Tak si užijte návštěv my už to máme pro dnešek za sebou.
Uf tak návštěva za námi a kámoška pejskovi nedojela
Bodek, a to mu to Kubík od rána sliboval
![]()
Máme tady dvě olády, nevím kdo je bude jíst ![]()
Tak já jsem se parádně prospala kdyby mě martin nevzbudil tak spím ještě teď. Takhle se mi nespalo už ani nepamatuji a v noci zas budu koukat do stropu.
Jéé,tak neděle nakonec docela dobrá…vyprovodila jsem máti i se psem po úžasných 3 hodinách
,které strávila v podstatě obědem,telefonováním a předkládáním nových lékařských zpráv.Tak tentokrát žádné větší drama a dřív jak před Vánocema ji nechci vidět ![]()
Kača má ten dort úžasný,to jsem zírala,takový modrobílý jsem ještě neviděla,hezky jim to na stole ladí barevně ![]()
Tak jsem vyšupajdila svoje 3 chlapy na hokej a do 8 veget…No veget-vytřít po psovi,a pak obrovské hory žehlení.Ale dám si k tomu pěkně židli,něco dobrého v tv a v misce,ať je mi a mrňousovi v břiše fajn. ![]()
Akorát pořád zapomínám užívat to železo,asi si budu dávat budíka ![]()
Ty jo diando, tak super, návštěvu jsi zvládla
U nás to byl tedy děs…jako pořádně se nemáme spolčně ani o čem bavít…jsme tady jen dvě a půl hodiny se nsažili konverzovat o politice, počasí a tak. Jako děs!!!
No,jo,příbuzné si člověk nevybere.S těma nejhoršíma se nestýkám,myslím,že na to,abych čas trávila se zlýma lidma,kteří myslí jen na sebe a ostatníma manipulují a snaží se jim řídit a otravovat život…,tak tolik času v životě nemám,na to je krátký
Bohužel neumím odpouštět a ani se mi vlastně nechce…prostě už to šlo,je to minulost,tak to pro mě skončilo a na světě je dost hodných a prima lidí,se kterýma ráda jsem.
Takže matku tady sem tam přežiju,je mi jí líto,jiné vnoučata nemá,tak se sem tam přemůžeme,ale je to náročné
Ale zítra si to vynahradíme,po škole jedeme ke kámošce,má super řešený dům,tak si děti a já užijeme bazén,hernu,plno zvířat a pořádně podrbeme.Co vaše bříška,holky,v pohodě?Cítíte se dobře? Až na to pálení žáhy a bolení prsou si nemůžu stěžovat
Tím že vím,že je to naposledy,si to těhotenství konečně docela užívám a kašlu na váhu,akné a obličej jak meloun ![]()
Diando my se cítíme dobře a pupík roste
Takže pohoda
Žáha mě nepálí a prsa nebolí, jechutě pořát na něco, mám chuť na hranolky a nebo zmrzlinu ![]()
tak to my zas nemáme o čem bavit se švagrovou jak zůstanem spolu sami tak je takové to trapné ticho tak to vždycky prchám z místnosti a taky byly doby kdy jsme k tchýni a tchánovi kvůli ni nejezdili.
My se taky cítíme dobře, začínám mít břicho jak šišku jak se tam mimčo rozvaluje se kolikrát až tomu smějem. Prsa mě bolí občas a žáha úplně malinko a jen chvilku. A taky mám chuť pořád na něco. Ale ještě jsem furt plná z oběda tak si nic nedávám bo bych asi praskla. Ale tej ty hranolky bych si též dala a to snad tunu nebo nějaký mega hambáč se smaženým sýrem a nebo pizzu. Jako sežrala bych toho hodně jen kdyby se ta váha nehýbala směrem nahoru.
Ani nemluv,na tu žáhu je nejlepší,když pořád něco jím
Jdu si dát zbytek rajské s knedlíkem
Tak mějte pěkný a klidný večer ![]()
Příspěvek upraven 07.11.10 v 17:52
jsem si dneska u tchýně dala dva takové zákusečky s kopou šlehačky a pak ještě šlehajdu do caro a jsem totálně přeslazená.
a zítra si udělám amolety s tvarohem mám na ně hroznou chuť.
Diando jak děláš tu rajskou jsem se tady holek už několikrát ptala a zatím mi nikdo neodpověděl
Jééé Peti tak hambáč bych si taky dala, jsem měla tak v srpnu u vás n náměstí
Jo je to jen na prd s tou váhou ![]()
tak ja jsem ko dneska jsem uklizela delala jsem spizy a ted se mi dodelala v troube zemlovka. jsem rada ze ted konecne sedim…jsem rada ze jste to vsechny prezily a ted mate veget. ten muj se chce jit nekam projit, tak se jdu dat do kupy i kdyz se mi moc nechce. ![]()
teji tak my chodíme jenom tam na to náměstí tam jsou fakt luxusní. Žemlovku mám taky v plánu