Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
7.11.10 08:38

daindo: tak tvoje mamka je asi půlka mojí tchýně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
7.11.10 09:02

No,nevím,Jani… :roll: Už se na ni týden psychicky připravuju a pak se budu týden z toho léčit…Kombinace ubrečené sobecké hysterky s falešným hypochondrem tady snesu tak max.1× za měsíc.Naposled se tu vecpala neplánovaně,když jsem měla 2 dny po AMC,neměla jsem chuť ji ani pustit dál..Manžel byl s klukama pryč,tak jsem nechápala,proč tu leze :evil: Místo toho,abyse zeptala,proč ležím,nebo jak jde těhotenství se vytasí se svým lékařským fasciklem,to furt tahá sebou,jak student tašku do školy :think:A čeká,že ji někdo bude litovat.To jsme dělali prvních 20 let,teď už to obtěžuje,zvlášť když víme,že za většinu nemocí si může sama kouřením,pitím,obezitou a tím jak žere.Doslova…ona nejí.Nás tady kritizuje,jak trapně zdravě jíme,zelenina fuj,není králík,jen uzeniny,rohlíky,tuny levných sladkostí,kafe a pivo a diví se,že má XXXL malé..Je to takový letitý tichý konflikt,manžel ji nesnáší,tak vždycky okamžitě vymajzne do dílny nebo někam a já se tu nervuju..kluci ji taky nemají rádi,tu falešnost cítí,i když se snažím je nezatahovat do toho.Takže spíš mlčím,poslouchám litanie a stěžování na celý svět a těším se ,až odejde.Ani s klukama si nehraje,prý už jsou velcí,jen je pokaždé nutí,ať jí nakreslí obrázek..Ani do pokojíku k nim nejde,je to daleko(1.patro) a ty její nooohy :-o nebo a´t jí řeknou básničku…takže už se na ni netěší nikdo,jen ona sem.Takže to nějak přežijeme,pak do večera uklízíme po psovi,ona nechce,ať s ním jdou kluci třeba ven,co když HO přejede auto 8-o Na druhou stranu,jednou za měsíc se to dá zvládnout,kdyby chtěla hlídat,vozit,to by mě trefilo…Zlatí moji tchánovci :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
7.11.10 09:23

Tak já se jdu psychicky připravovat…u toho nám uvařím rajskou a zajdeme na procházku :-) Manžel s klukama už má na odpoledne plán,po povinné dvouhodinovce s návštěvou utečou na hokej :mrgreen: .Mohla bych taky,ale nechce se mi,radši vaprovodím návštěvu,uklidím po ní a psovi a budu relaxovat.Tak hezkou neděli,holky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.11.10 10:30

daindo: tak já ani nevím, jak popsat tchýni, manželova bratra s jeho ženo, samozřejmě dokonalí, a jeho dědku s babkou, typicčtí komouši, ale budou na ně nadávat…taky se tam netěším.........ale jak říká manžel, proč to řeším, vidím je, když má někdo narozeniny a nebo na vánoce a čus a to bydlíme všichni od sebe max 10 min pěšky…
tak se drž a mamku slušně co nejdříve vyprovoď :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.11.10 11:04

haloooooooo kočky moje :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: tak jsem tady, aler jen na chvílku.Večer až budu mít čas tak se rozepíšu.Teď tady mám ještě sestřičku......Myslela jsem na vás :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: tady máte fotku aspoň jednu.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.11.10 11:07

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: kači, vypadala jsi skvěle :palec: :palec: :palec: :palec: tak večír, papa j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.11.10 11:11

abyste nemysleli, že jsem škrťa tak tu máte něco na zub........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
7.11.10 11:17
Tejchi píše:
Jé Jani tak recept na pizzu to jo, to můžu. No já jdu teď ven a odpoledne přijede tchán s ženou a dcerou, vemou sebou i čokla, jo retrívra mají a dom ho nepustím a nevím kde bude venku, bo tam je náš hafík. Tak ať si ho strčí třeba do prd***.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
spravne maji se do predud zeptat jestli ho muzou vzit sebou.. :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
7.11.10 11:19

:palec: Jééé,díky moc,Kači,po tom fakt nepřibereme :-) Fotka krááásnááá,vítr vás neodnesl,tak dobrý…Už se těším na další.Budu to mít večer na zlepšení nála :mrgreen: dy po návštěvě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
7.11.10 11:26
kacafazolka píše:
haloooooooo kočky moje :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: tak jsem tady, aler jen na chvílku.Večer až budu mít čas tak se rozepíšu.Teď tady mám ještě sestřičku......Myslela jsem na vás :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: tady máte fotku aspoň jednu.......

je jsi nadherna…superrrrrrr :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.11.10 12:04

Kačko nádherná, fakt krásná nevěsta!!
Diando tak takovou matku ti nezávidím.
Ono u nás se tchán ptal zda můžou čokla vzít, muž mu řekl že jo, ale bude venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.11.10 12:11

kačeno, ty potvoro :) ale byla jsi opravdu krásná :huban: :srdce: ale chlebíčky jsou hezčí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.11.10 12:14

No jak chceš Janino, tady máš nášup :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.11.10 12:19

Mám chuť na sladké!! Vy mě tady jen provokujete!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.11.10 12:20

na dorty já paní moc nejsem :) tak kus masa sem hoď :-P :-P :-P :-P teji, dej si mrkev a neotravuj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí