Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No,nevím,Jani…
Už se na ni týden psychicky připravuju a pak se budu týden z toho léčit…Kombinace ubrečené sobecké hysterky s falešným hypochondrem tady snesu tak max.1× za měsíc.Naposled se tu vecpala neplánovaně,když jsem měla 2 dny po AMC,neměla jsem chuť ji ani pustit dál..Manžel byl s klukama pryč,tak jsem nechápala,proč tu leze
Místo toho,abyse zeptala,proč ležím,nebo jak jde těhotenství se vytasí se svým lékařským fasciklem,to furt tahá sebou,jak student tašku do školy
A čeká,že ji někdo bude litovat.To jsme dělali prvních 20 let,teď už to obtěžuje,zvlášť když víme,že za většinu nemocí si může sama kouřením,pitím,obezitou a tím jak žere.Doslova…ona nejí.Nás tady kritizuje,jak trapně zdravě jíme,zelenina fuj,není králík,jen uzeniny,rohlíky,tuny levných sladkostí,kafe a pivo a diví se,že má XXXL malé..Je to takový letitý tichý konflikt,manžel ji nesnáší,tak vždycky okamžitě vymajzne do dílny nebo někam a já se tu nervuju..kluci ji taky nemají rádi,tu falešnost cítí,i když se snažím je nezatahovat do toho.Takže spíš mlčím,poslouchám litanie a stěžování na celý svět a těším se ,až odejde.Ani s klukama si nehraje,prý už jsou velcí,jen je pokaždé nutí,ať jí nakreslí obrázek..Ani do pokojíku k nim nejde,je to daleko(1.patro) a ty její nooohy
nebo a´t jí řeknou básničku…takže už se na ni netěší nikdo,jen ona sem.Takže to nějak přežijeme,pak do večera uklízíme po psovi,ona nechce,ať s ním jdou kluci třeba ven,co když HO přejede auto
Na druhou stranu,jednou za měsíc se to dá zvládnout,kdyby chtěla hlídat,vozit,to by mě trefilo…Zlatí moji tchánovci ![]()
Tak já se jdu psychicky připravovat…u toho nám uvařím rajskou a zajdeme na procházku
Manžel s klukama už má na odpoledne plán,po povinné dvouhodinovce s návštěvou utečou na hokej
.Mohla bych taky,ale nechce se mi,radši vaprovodím návštěvu,uklidím po ní a psovi a budu relaxovat.Tak hezkou neděli,holky. ![]()
daindo: tak já ani nevím, jak popsat tchýni, manželova bratra s jeho ženo, samozřejmě dokonalí, a jeho dědku s babkou, typicčtí komouši, ale budou na ně nadávat…taky se tam netěším.........ale jak říká manžel, proč to řeším, vidím je, když má někdo narozeniny a nebo na vánoce a čus a to bydlíme všichni od sebe max 10 min pěšky…
tak se drž a mamku slušně co nejdříve vyprovoď
![]()
haloooooooo kočky moje
tak jsem tady, aler jen na chvílku.Večer až budu mít čas tak se rozepíšu.Teď tady mám ještě sestřičku......Myslela jsem na vás
tady máte fotku aspoň jednu.......
abyste nemysleli, že jsem škrťa tak tu máte něco na zub........
![]()
Tejchi píše:
Jé Jani tak recept na pizzu to jo, to můžu. No já jdu teď ven a odpoledne přijede tchán s ženou a dcerou, vemou sebou i čokla, jo retrívra mají a dom ho nepustím a nevím kde bude venku, bo tam je náš hafík. Tak ať si ho strčí třeba do prd***.
Jééé,díky moc,Kači,po tom fakt nepřibereme
Fotka krááásnááá,vítr vás neodnesl,tak dobrý…Už se těším na další.Budu to mít večer na zlepšení nála
dy po návštěvě..
kacafazolka píše:
haloooooooo kočky moje![]()
![]()
![]()
![]()
tak jsem tady, aler jen na chvílku.Večer až budu mít čas tak se rozepíšu.Teď tady mám ještě sestřičku......Myslela jsem na vás
![]()
![]()
![]()
tady máte fotku aspoň jednu.......
je jsi nadherna…superrrrrrr
![]()
Kačko nádherná, fakt krásná nevěsta!!
Diando tak takovou matku ti nezávidím.
Ono u nás se tchán ptal zda můžou čokla vzít, muž mu řekl že jo, ale bude venku.
kačeno, ty potvoro
ale byla jsi opravdu krásná
ale chlebíčky jsou hezčí
![]()
na dorty já paní moc nejsem
tak kus masa sem hoď
teji, dej si mrkev a neotravuj
![]()