Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peti my to tenkrát měli místo oběda…a už dlouho jsem nic tak neměla. Ale ve středu oslavujeme výročí a jdeme do Ondráše v Sviadnově…tak se těšííííím
Nebudu muset vařit ![]()
jj ondráš je fajn ale drahý ale taky jsme tam párkrát byli na papu. A ještě se nám líbí v místku na verandě tam nám strašně chutnají těstoviny karbonara.
jo, to je děs a začínám teda silně pochybovat, jestli jsem si dobře vybrala manžela…to je prostě na můj vkus arogantní namyšlená rodina,a asi nejchytřejší…to je prostě hrůza…
![]()
jani já to mám tak s tou švagrovou jako ona je nejchytřejší a bůh ví co na světě a jednou mi zavolá že to chce urovnat a aby jsme byli kamarádky, jako já na to přistoupila pouze proto že bydlí u fildových prarodičů a nechci aby se s nimi malý nestýkal kvůli takové pipiny jako je ona. Je to na hodně dlouhé psaní ale i tak se spolu nemáme očem bavit. A kolikrát si taky říkám jestli jsem si vybrala že ta jeho rodina mi příjde někdy zvláštní ale je to fakt na dlouhé a dlouhé psaní. Jinak tchýně i tchán jsou fajn ale strašně žerou a poslouchají martinovu sestru a pomalu ji utírají aji prdel
jako oni jsou takový arogantní a zlí, neřeknou ti nic narovinu, ale takovým rýpáním, to je hůrza…
jo to jo, ale prostě přemýšlím, proč tam chodit…jako ta tchýně, to je děs…
![]()
Holky klíííídek
![]()
Peti kde je ta veranda
To neznám, my pk jdeme v místku do kinča, tak pokud je to blíž, ráda zajdu někam kde to neznám a je to tam dobré ![]()
Tož kde je ta Peťka, mě tady naláká na nějakou restauračku
![]()
Dnes mi muž řekl, že máme zakázaný sex, protože nesmím zvedat nic težkého
![]()