Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sany to si tak vůbec neber. Já taky pořádně nic neuměla a teď už se nebojím podle kuchařky do čehokoliv. Vše je praxe.
Ty blaho ležím na gauči a total mě bolí nohy.
Tejchi píše:
Sany to si tak vůbec neber. Já taky pořádně nic neuměla a teď už se nebojím podle kuchařky do čehokoliv. Vše je praxe.
Ty blaho ležím na gauči a total mě bolí nohy.
ja bych nejradeji sla spat…ale jsem u pritelove sestry, sice mi rikala, at se natahnu,ale kdyz nejsem ve vsem doma, tak jsem u jinych proste nervozni…se mi zaviraji uplne oci…a kde je to vecera nez me vyzvedne pritel..me jebne…
![]()
já se hrozně pře.............bylo to moc dobré, jojo, kačenka je už paní
jdu se natáhnout, mám vypráno, uklizeno a uvařeno…jen je tam kopa nádobí, ale to seru, asi bych se teď u toho
![]()
j.s. píše:
já se hrozně pře.............bylo to moc dobré, jojo, kačenka je už paní![]()
jdu se natáhnout, mám vypráno, uklizeno a uvařeno…jen je tam kopa nádobí, ale to seru, asi bych se teď u toho
![]()
Sany člověče to tam nemáš jednoduché
Jsem myslela že tma bydlíš u přítele
Nebo spolu někde
No ale to je jedno…
Jani že jsi se přejedla…u tebe nic nového ![]()
Tejchi píše:
Sany člověče to tam nemáš jednoduchéJsem myslela že tma bydlíš u přítele
Nebo spolu někde
No ale to je jedno…
Jani že jsi se přejedla…u tebe nic nového
jo bydlime spolu sami v baraku, ale jelikoz se tady jeste nevyznam, tak porad potrebuji peci jak male dite a potrebovala jsem aby semnou nekdo na tu krev sel a potom jeste na vysetreni. tak sla semnou jeho sestra,protoze on je dneska v praci. a cekam tady na neho az skonci, protoze ma strach aby se mi neco nestalo kdybych byla sama doma.tak proto ..
jdeme na návštěvu, manžel má tady firemní auto kangoo, nechce se mi pěšo, tam jo, ale zpátky ne, takže budu sedět v zační části vozu, snad nás nikdo nezastaví a já to s eduškou přežiju
tak papa a taky tak myslíte na kačku? už se někde pěkně přežírá
![]()
Jani ty trclošu, dávej na sebe pozor!!
Já na Kačku pořát myslím…jak jsme byli na procházce tak jsem pořát se Kuby ptala kolik je hodin…až bylo jedenáct říkám ak teď vchází slečna Hrášková do obřadní síně, pak později jsem říkala a teď už je asi paní
Teď si říkám se už se asi někde láduje a tancuje se svým manželem
![]()
Tejchi píše:
Já na Kačku pořát myslím…jak jsme byli na procházce tak jsem pořát se Kuby ptala kolik je hodin…až bylo jedenáct říkám ak teď vchází slečna Hrášková do obřadní síně, pak později jsem říkala a teď už je asi paní![]()
![]()
urcite to je tak jak pises.. laduje se a tancuje,ale taky verim,ze co chvili mysli tady na vas vsechny a kdyby mela kde i jen na minutu mrknout na net tak to udela a napise vam
Holky jak jste si kupovaly nějakou kojící podprsenku o kolik jste jí brali větší?? Po porodu mi prsa ještě určitě nabydou a co jsem doma měla větší podprdu, tak začíná být tak akurát
Kdybych si vybrala aby mi byla ok teď, tak pak zas bude malá ne ![]()
S.a.n.y6444 píše:Tejchi píše:urcite to je tak jak pises.. laduje se a tancuje,ale taky verim,ze co chvili mysli tady na vas vsechny a kdyby mela kde i jen na minutu mrknout na net tak to udela a napise vam
Já na Kačku pořát myslím…jak jsme byli na procházce tak jsem pořát se Kuby ptala kolik je hodin…až bylo jedenáct říkám ak teď vchází slečna Hrášková do obřadní síně, pak později jsem říkala a teď už je asi paní![]()
![]()
Jee to víš že jo a myby tu slintaly jak se má
Jen ať si užije ten den D a myšlenky má jen na manžela a sebe…je to jejich den
A pak i noc
![]()
jani co jsou kuřecí kytky ??? vůbec nevím co to je.
Nakonec jsem udělala bram. salát a k dortu jsem se nedostala, zítra taky den.
U nás prší, dvě pračky mi uschly venku, další dvě musím dosušit doma, to je na dva dny, achjo.
tej já si koupila v prvním těhu kojící podprdu a pak jsem nosila normální, prototže se mi rozepínaly ty háčky.
Teď jsem si koupila obyčejné bavlněné od Belindy a jsou senza, větší abych tam pak dostala plenu, tamponky mi ze začátku nestačily.
sany šetři se, řekli ti z čeho vyrážka může být, z nějakého ovoce, raděj opatrně