Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
8.11.10 14:40

a vem si ze sklepa mrkvičku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pa pa už fakt jdu........... :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 14:41
Peťka1 píše:
tak se mi ta 5 minutovka nějak protáhla. Usla jsem dřív jak filda ale ten taky usl a ještě spinká. Sany možná si tu larosu pletu s něčím jiným na proti místo toho kvatra je teď něco nového a tam snad jídlo za 250 ale nejsem si tím jistá. My už jsme též dlouho nikde nebyli naposledy v té verandě.

ne nepletes, je to na proti toho byvaleho quatra. nerikam jsou tam jidla i drazsi, ty stejky ,morske plody speciality to mas pravdu. ale najdes i nejake levnejsi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 14:43
Tejchi píše:
Sany tak to se nejspíš neznáme. Já jsem o něco starší, původně z Vratimova :wink:
A jooo neserte se do mé večeře jako :pocitac: :pocitac: :pocitac: Prostě senažerem, utretíme balík a vy mi můžete závidět :jazyk: :jazyk: :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

v raskovicich se zabil i muj kamrad je to tak tri roky zpet, v zatacce narazili utem do betonoveho sloupu, byli v aute tri psalo se o tom vsude i v tv to bylo..hrozne..tak me to ted napadlo.jestli si nevzpominas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 15:49

Sanny bydlím tady teprve tak něco přez dva roky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 16:57

tohle je muj pupík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 17:00

a ještě ze předu. Lépe to nešlo, mála se mi už smála, co to pořád dělám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 17:01
M.Lucka píše:
tohle je muj pupík

Jůů taky už veliký…já si už občas při určitých vecěch uvědomuju že mám pupíka :wink: Třeba v kuchyni jsem se vždy opírala o linku a pupík tlačí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 17:01
M.Lucka píše:
a ještě ze předu. Lépe to nešlo, mála se mi už smála, co to pořád dělám :oops:

Ale dyť kuká na druhou stranu…jak se malá jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 17:05

a tohle je od terzky oblíbená hra, natahne punčochy na hlavu a hraje si na zajíčka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 17:06

Mala je Terezka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 17:10
M.Lucka píše:
a tohle je od terzky oblíbená hra, natahne punčochy na hlavu a hraje si na zajíčka :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To je agentka :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 17:14
M.Lucka píše:
a ještě ze předu. Lépe to nešlo, mála se mi už smála, co to pořád dělám :oops:

a ve kterem jsi tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 17:16

ja uz chci taky pribrat holky…teda jako ne moc…ale za celych 5 mesicu mam jen dve kilo bricho vypada spise jako kdybych mela speka…nikdo mi ani neveri,ze jsem tehotna… :-( :nevim:
a chci pribirat radsi pomalu a ne potom posledni 2 mesice sup…a vse popraska a budu jak golem a urcite v rodine nemam ze by mi to slo jen do bricha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 17:18

Zitra začínám 22tt,ale říká se že u druhého bříško rychleji roste tak nevím. Nebo jsem prostě slonice od přírody 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 17:18

Sanny buť ráda že jsi přibrala tak málo…nebo začni pořádně baštit :mrgreen: :mrgreen: Musíš doma vařit česká jídla, svíčkovou, vepřo kndlo zelo a tak a váha pujde hned nahoru :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí