Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peťka1 píše:
tak se mi ta 5 minutovka nějak protáhla. Usla jsem dřív jak filda ale ten taky usl a ještě spinká. Sany možná si tu larosu pletu s něčím jiným na proti místo toho kvatra je teď něco nového a tam snad jídlo za 250 ale nejsem si tím jistá. My už jsme též dlouho nikde nebyli naposledy v té verandě.
ne nepletes, je to na proti toho byvaleho quatra. nerikam jsou tam jidla i drazsi, ty stejky ,morske plody speciality to mas pravdu. ale najdes i nejake levnejsi. ![]()
Tejchi píše:
Sany tak to se nejspíš neznáme. Já jsem o něco starší, původně z Vratimova
A jooo neserte se do mé večeře jako![]()
![]()
Prostě senažerem, utretíme balík a vy mi můžete závidět
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
v raskovicich se zabil i muj kamrad je to tak tri roky zpet, v zatacce narazili utem do betonoveho sloupu, byli v aute tri psalo se o tom vsude i v tv to bylo..hrozne..tak me to ted napadlo.jestli si nevzpominas..
a ještě ze předu. Lépe to nešlo, mála se mi už smála, co to pořád dělám ![]()
M.Lucka píše:
tohle je muj pupík
Jůů taky už veliký…já si už občas při určitých vecěch uvědomuju že mám pupíka
Třeba v kuchyni jsem se vždy opírala o linku a pupík tlačí
![]()
M.Lucka píše:
a ještě ze předu. Lépe to nešlo, mála se mi už smála, co to pořád dělám
Ale dyť kuká na druhou stranu…jak se malá jmenuje?
a tohle je od terzky oblíbená hra, natahne punčochy na hlavu a hraje si na zajíčka ![]()
M.Lucka píše:
a tohle je od terzky oblíbená hra, natahne punčochy na hlavu a hraje si na zajíčka
M.Lucka píše:
a ještě ze předu. Lépe to nešlo, mála se mi už smála, co to pořád dělám
a ve kterem jsi tydnu?
ja uz chci taky pribrat holky…teda jako ne moc…ale za celych 5 mesicu mam jen dve kilo bricho vypada spise jako kdybych mela speka…nikdo mi ani neveri,ze jsem tehotna…
![]()
a chci pribirat radsi pomalu a ne potom posledni 2 mesice sup…a vse popraska a budu jak golem a urcite v rodine nemam ze by mi to slo jen do bricha…
Zitra začínám 22tt,ale říká se že u druhého bříško rychleji roste tak nevím. Nebo jsem prostě slonice od přírody ![]()
Sanny buť ráda že jsi přibrala tak málo…nebo začni pořádně baštit
Musíš doma vařit česká jídla, svíčkovou, vepřo kndlo zelo a tak a váha pujde hned nahoru
![]()