Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
8.11.10 17:19

Joo u druhého roste bříško rychleji :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 17:29
Tejchi píše:
Sanny buť ráda že jsi přibrala tak málo…nebo začni pořádně baštit :mrgreen: :mrgreen: Musíš doma vařit česká jídla, svíčkovou, vepřo kndlo zelo a tak a váha pujde hned nahoru :wink: :wink:

jeeeeeej ja bych tak tohle rada varila, ale nikdy jsem to nedelala a jak se znam jeste bych to vse podelala a nebylo by to k jidlo a ani nevim jestli bych tady sehnala i vsechno kolikrat chci neco udelat a chybi mi nejaka surovina…na opavu…
ja jsem tak ale vytocena.....jaj..... :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 17:38

No jak se říká jiný kraj jiný mrav, že? Ale neboj, říkala jsi , že na svátky jedeš do ČR tak se tady nadlábneš českého jídla a bude :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 17:38

Mlucko: ty mi děláš konkurenci :-P krásné bříško a já teda nevím, ale já si slonici opravdu představuju jinak.. teji tady dělala machry, jaké má kotníky a jak je tlustá a teda není…a teď frajeří s mrkvema :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 17:40

malý měl zase 38,3 no ale teď už jsem na tom líp, vím o co jde…no a šli jsme se projít s golfáčem aspoň na půl hodiny, celý den tady lije jako z konve a jak jsme přišli, je takový lepší a aji pojedl oběda ufffffffffffff :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 17:40

luci a víš, co budeš mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.11.10 17:41

Jani neser…pujdu ti nafotit ty mé hohy…jen vydrž hledám si dárek na vánoce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 17:42

Jani, jsem silná konkurence žeee :mrgreen: Hele ,ale zatím jenom pět kilo to není taková hrůza. U terezky to bylo celkově 12kg a po porodu to šlo hned dolu a po měsíci jsem byla pod puvodní váhou. Tak uvidíme jak to pujde ted, je fakt že to nějak neřeším :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 17:44

Jo, čekáme druhou holčičku, asi Adélku :kytka: A co malého trápí, zoubky??? To my už máme za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 17:49

zuby, zuby, zuby a rovnou stoličky..........je to na palici, je protivný sám na sebe, natož na mě :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 17:49

luci, mě příjde, že prostě břicho vypadá na kluka, já to asi fakt nepoznám,,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 17:51

:mrgreen: Jako moje břicho, hm holka pry neni nikdy na 100% a muj by byl nadšený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 17:52
M.Lucka píše:
No jak se říká jiný kraj jiný mrav, že? Ale neboj, říkala jsi , že na svátky jedeš do ČR tak se tady nadlábneš českého jídla a bude :jazyk:

no jedu vcera me mile prekvapil pritel, rekl ze by tam 20 dnu mesic chtel zustat v cesku, tak jsem stastna, nazeru se vseho a konecne neletime kde si muzu vzit do kufru jen 15 kilo, ale jedeme autem,takze si nakoupim v cesku hafo jidla,sladkosti a hlavne tatarek :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 17:53

tak to já toho druhého raracha potvrzeného mám a to na 100% holka to není :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 17:54

Tak my se právě vrátili z města a čeká mě tu úklid jelikož jsem se na to vyprdla.
Lucko mi nepříjde že jsi slonice. Mi příjde že jsme tu všichni tak na stejno. Teď si tak vybavuju že strejda teda ne můj ale od přítele má dvě holky a je to první terezka a pak adélka.
Sany buď ráda za ty dvě kila co bych za to dala. Já u prvního přibrala 25 to byl masakr a praskat jsem začla snad kolem 5-6 měsíce a to že se říká že břicho u druhého roste rychlejí nebo je větší tak já jsem vyjímka. U filipa jsem byla jak mamut a teď jsem zatím slonice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí