Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
8.11.10 17:54

sany já nejdříve četla tatranek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tatarky u vás nejsou ??? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975

Sany, no vidíš a hned budeš mít pupík, že se budeš sama divit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832

jak se pozna bricho na kluka? ja ho mam teda cekat jak mi rekl doktor,ale porad nejak doufam v holcicku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 17:55

no jani to by mě též zajímalo a na co vypadá to moje????Už se to blíží že???16-tého myslím na vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 17:56

lucko a vy by jste chtěli chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

petule, 16ctého si to vysvětlíme, proč jsi slonice, viď :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975

Peti, já si aspon tak připadám. Nikdy jsem nebyla z těch nejštíhlejších ale......A u první jsme se vdávala začátkem šesteho měsíce a vubec to nešlo poznat
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 17:57

no jasně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 17:59

jako já pokud se do něčeho nevlezu tak si připadám tlustá ale jinak to už prdím nesmím prostě oblíkat malé věci :-D no a u prvního to na mě bylo vidět hned to mi říká každý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

špičaté je prý kluk, a takové do boků má být holka…tož vám nevím…já typovala i u mar kluka a všichni psali, že holka… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
Peťka1 píše:
Tak my se právě vrátili z města a čeká mě tu úklid jelikož jsem se na to vyprdla.
Lucko mi nepříjde že jsi slonice. Mi příjde že jsme tu všichni tak na stejno. Teď si tak vybavuju že strejda teda ne můj ale od přítele má dvě holky a je to první terezka a pak adélka.
Sany buď ráda za ty dvě kila co bych za to dala. Já u prvního přibrala 25 to byl masakr a praskat jsem začla snad kolem 5-6 měsíce a to že se říká že břicho u druhého roste rychlejí nebo je větší tak já jsem vyjímka. U filipa jsem byla jak mamut a teď jsem zatím slonice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no prave ja mam strach ze ted nic nic…a potom posledni dva mesice to bude nasup jak blazen a budu jak mamut a popraskana…a jestli je to rodove a budu po segre…tak to me jebne…o prsa prisla uplne nic nema bobek ma je popraskane a o brichu ani nemluvim…je cele slisovane popraskane…a kuze na brichu ji trosku vysi…mamca ma vse v pohode a brisko po nas obou ma jen trosicku popraskane. takze me to urcite nemine… a tech kil… 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
Peťka1 píše:
Tak my se právě vrátili z města a čeká mě tu úklid jelikož jsem se na to vyprdla.
Lucko mi nepříjde že jsi slonice. Mi příjde že jsme tu všichni tak na stejno. Teď si tak vybavuju že strejda teda ne můj ale od přítele má dvě holky a je to první terezka a pak adélka.
Sany buď ráda za ty dvě kila co bych za to dala. Já u prvního přibrala 25 to byl masakr a praskat jsem začla snad kolem 5-6 měsíce a to že se říká že břicho u druhého roste rychlejí nebo je větší tak já jsem vyjímka. U filipa jsem byla jak mamut a teď jsem zatím slonice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no prave ja mam strach ze ted nic nic…a potom posledni dva mesice to bude nasup jak blazen a budu jak mamut a popraskana…a jestli je to rodove a budu po segre…tak to me jebne…o prsa prisla uplne nic nema bobek ma je popraskane a o brichu ani nemluvim…je cele slisovane popraskane…a kuze na brichu ji trosku vysi…mamca ma vse v pohode a brisko po nas obou ma jen trosicku popraskane. takze me to urcite nemine… a tech kil… 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 18:00

Peti, já jsem ráda za holčičku :srdce: Mě to bylo hned od začátku uplně jedno holka nebo kluk, ale muj by raději toho syna no, ale zklamaný není. Říkal, že u třetího to snad vyjde, ale já mam takové tušení, že mi jsou souzene jenom ty holčičky. A jestli jsem po mamce, která má 4 holky, ty poslední dvojčátka :jazyk: ale mě tu vubec nevadí holčičky jsou fajne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 18:01

sany neboj :) krásné jako dříve už nikdy nebudeme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.11.10 18:02

jani a já mám teda jaké jako mi příjde do špice takže klučík jak vyšitý..
Mar by se měla ozvat dneska šla na utz, tak uvidíme.
Sany mám kámošky ségry jedna popraskala hodně a kila ji zůstala a druhá je jak by nikdy neměla děti. Štipka jak jsem byla já má po dvou dětech a váží 47 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí