Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kacafazolka píše:
Děkuji děkuji děkuji............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mekelko ty bláho už je ti dobře??????????No já ani nestačím dočítat tak nevím, že jsi tu nebyla..........
Už je mi dobře. Dali mi nějaké prášky, co se můžou a hned to pomohlo.
Abych toho neměla málo, tak jsem dnes spadla, naštěstí jsem dopadla na všechny čtyři, tak to odnesly jen kolena. Mám strašně nízký tlak, do toho ten dnešní déšť, zamotala se mi hlava a už to bylo.
tak já čumím, ženská ze sebe udělala chlapa, provdala se a zjistil(a) že žena jeho nemůže mít děti a tak začal(a) rodit děti, takže chlap původně žena s břichem, se šuldou a bez prsou..........tak to je mazec
![]()
jo ten tlak je humus.Jsem na tom čím dál tím hůř.Točí se mi hlava i když spím a normálně mě to probudí.Zítra jdu na prevenci kna internu tak uvidíme co mi řeknou.A už fakt jdu bo bude rozvod
![]()
j.s. píše:
mekelko, to byly větry, fakta nevíš, jak je to s tím, že když jsem na dvouleté mateřské, že musím na 4 letou????že nemám splněny odpracované dny?
takže další kluk?![]()
![]()
![]()
Možná to byly i větry, nevím, ale mrně tlačí hodně na žlučník, tak kdo ví .....
S rodičákem si myslím, že klidně můžeš mít zase dvouletou nebo i tříletou. Na rodičák nemá vliv práce. Ty prostě přejdeš z jedné mateřské a rodičáku na druhý. Sestřenka to měla podobně jako ty a v obou případech měla tříletou mateřskou.
makelko dávej na sebe pozor, já už druhý den dostávám křeče do podbříšku ale jen jednou za den tak se na to budu muset poptat. Důležité je že jste v pořádku a snad už budeš mit klídek. Překvapuje mě že je tu najednou tolik kluků. ![]()
holky já se též loučím mám tu nějaké povinnosti.Tak krásný večer a dobrou noc papa
![]()
No to stim rodičákem by bylo super, odpadl by další stres. Tak vidíte, že všichni kecají, normálně si zapoměli zažádat a pak je z toho todle
Ale ja se ještě zeptám na socíalce
j.s. píše:
mekelko a jsi doma? neblbni, ty jo, dávej na sebe moc pozor
Jsem doma. Mrně naštěstí kope, tak jsem v klidu. Zítra jedeme na to UZV srdíčka a ve středu jdu na kontrolu, protože se musím hlásit po propuštění z nemocnice. Doufám, že bude vše OK.
Mrkev je tady
Jsem se koupkala, myla zoubky a mazala Johančin domeček ![]()
Kurde tak zas bude pevaha kluků s takovou!! Povoně vše napsat Megg do zprávy ![]()
Sany jo tak kdyžtak přidám fotku jak měl dlouhé vlasy, bydlel v Paskově, ale do FM moc nejezdil
, nepije a dikoteky a tak nechodí a nechodil ![]()
M.Lucka píše:
No to stim rodičákem by bylo super, odpadl by další stres. Tak vidíte, že všichni kecají, normálně si zapoměli zažádat a pak je z toho todleAle ja se ještě zeptám na socíalce
Na sociálce by to měli vědět na 100%. ![]()