Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tejchi píše:M.Lucka píše:
Tej nebo druhá bude taky holčička, jako u měNeser hned po ránu
![]()
![]()
![]()
Školek je haba kuk po republice a oni jezdí i slovensko!
ChapuJee takže čechy…já bydlím v Raškovicích, to je v Beskydech. Jinak s tím odpovídáním stačí napsat buť jméno a co chceš, nebo dáš citovat a nahoře se ti hodí to co napsal ten co mu chceš odpovědětdekuju
nikoll píše:
Bydlim v Chabarovicich,to je mezi Ustim nad Labem a Teplicema a ty Tejchi?Joj, vyčerpávající, snad chápeš
Dobré ránko holky,
Vítám novou těhulku.Holky byl u vás v noci taky takový vítr???Jsem myslela že nám to vyvalí okna. No a mimčo si v noci ustlalo na močáku jaké já jsem měla nervy jak jsem tam co 5 minut lítala kvůli dvěma kapkám ale nedalo mi to spát.
M.Lucka píše:
Nikoll a kolik ti je, jestli to není tajemství
Ted za par dni 23let a kolik je vubec vam holky,kdyz uz jsme u toho? ![]()
Kači čaaaau
Ty jsi tedy ranní ptáče.
No Jaňule zas vyspává a Peťka nestíhá ne
Nebo naopak
![]()
Sany tak u tebe chápu taková zvláštní jména
Jinak jaké je nejpopulárnější tam holčičí a klučičí??
Tak mi je 25 a čekám druhé dítko.
Holky dneska dělám amolety s tvarohem nevíte co se dává do toho tvarohu aby to byla taková ta mňamka. Doufám že víte co myslím.
Tej já jsem před chvilkou teprve zapla pc, nějak se mi nechtělo jsem se doteď válela v lůžku
Peťka1 píše:
Dobré ránko holky,
Vítám novou těhulku.Holky byl u vás v noci taky takový vítr???Jsem myslela že nám to vyvalí okna. No a mimčo si v noci ustlalo na močáku jaké já jsem měla nervy jak jsem tam co 5 minut lítala kvůli dvěma kapkám ale nedalo mi to spát.
Peti to je u nás pořát…furt na horách fouká, dojedeš do města a nic
Takže já už si zvykám, ale uvažuju že si tady pořídím maou vetrnou elektrárnu
![]()
Nikoll tak mě je 25 ![]()
Peťka1 píše:
Holky dneska dělám amolety s tvarohem nevíte co se dává do toho tvarohu aby to byla taková ta mňamka. Doufám že víte co myslím.
Nejsem si jistá, myslím že zloutek
cukr a zjemnit mlékem.
Tejchi píše:Peťka1 píše:Nejsem si jistá, myslím že zloutek
Holky dneska dělám amolety s tvarohem nevíte co se dává do toho tvarohu aby to byla taková ta mňamka. Doufám že víte co myslím.cukr a zjemnit mlékem.
tej poslala jsem ti zprávu…
Peťka1 píše:
a nevadí že tam bude syrový žloutek???
Peti neva.....dej tam žloutek, vanilkový cukr a trochu mléka, trochu rumu nebo rumového aroma mňam
Hele ten žloutek nevím nevím, to tak do koláčů. Já bych tam dala vanilkový cukr a asi to mlíko,ale taky nevím ![]()
Peťka1 píše:
Dobré ránko holky,
no Peti ale jen jestli to byl vítr a ne následek tvých povinností ................
![]()