Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1022
9.11.10 08:38
Tejchi píše:
M.Lucka píše:
Tej nebo druhá bude taky holčička, jako u mě :jazyk:

Neser hned po ránu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Školek je haba kuk po republice a oni jezdí i slovensko!

Chapu :lol: dekuju
nikoll píše:
Bydlim v Chabarovicich,to je mezi Ustim nad Labem a Teplicema a ty Tejchi?
Jee takže čechy…já bydlím v Raškovicích, to je v Beskydech. Jinak s tím odpovídáním stačí napsat buť jméno a co chceš, nebo dáš citovat a nahoře se ti hodí to co napsal ten co mu chceš odpovědět :wink: Joj, vyčerpávající, snad chápeš :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 08:38

Dobré ránko holky,
Vítám novou těhulku.Holky byl u vás v noci taky takový vítr???Jsem myslela že nám to vyvalí okna. No a mimčo si v noci ustlalo na močáku jaké já jsem měla nervy jak jsem tam co 5 minut lítala kvůli dvěma kapkám ale nedalo mi to spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
9.11.10 08:40
M.Lucka píše:
Nikoll a kolik ti je, jestli to není tajemství :oops:

Ted za par dni 23let a kolik je vubec vam holky,kdyz uz jsme u toho? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 08:41

Kači čaaaau :wink: Ty jsi tedy ranní ptáče.
No Jaňule zas vyspává a Peťka nestíhá ne :mrgreen: :mrgreen: Nebo naopak :mrgreen: :mrgreen:
Sany tak u tebe chápu taková zvláštní jména :wink: Jinak jaké je nejpopulárnější tam holčičí a klučičí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 08:42

Tak mi je 25 a čekám druhé dítko.
Holky dneska dělám amolety s tvarohem nevíte co se dává do toho tvarohu aby to byla taková ta mňamka. Doufám že víte co myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 08:42

Tej já jsem před chvilkou teprve zapla pc, nějak se mi nechtělo jsem se doteď válela v lůžku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 08:43
Peťka1 píše:
Dobré ránko holky,
Vítám novou těhulku.Holky byl u vás v noci taky takový vítr???Jsem myslela že nám to vyvalí okna. No a mimčo si v noci ustlalo na močáku jaké já jsem měla nervy jak jsem tam co 5 minut lítala kvůli dvěma kapkám ale nedalo mi to spát.

Peti to je u nás pořát…furt na horách fouká, dojedeš do města a nic :nevim: :nevim: Takže já už si zvykám, ale uvažuju že si tady pořídím maou vetrnou elektrárnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nikoll tak mě je 25 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 08:44

Nikoll, mě je už 29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
Peťka1 píše:
Holky dneska dělám amolety s tvarohem nevíte co se dává do toho tvarohu aby to byla taková ta mňamka. Doufám že víte co myslím.

Nejsem si jistá, myslím že zloutek :nevim: cukr a zjemnit mlékem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828

a nevadí že tam bude syrový žloutek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
Tejchi píše:
Peťka1 píše:
Nejsem si jistá, myslím že zloutek :nevim: cukr a zjemnit mlékem.

tej poslala jsem ti zprávu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 08:45
Peťka1 píše:
a nevadí že tam bude syrový žloutek???

Peti neva.....dej tam žloutek, vanilkový cukr a trochu mléka, trochu rumu nebo rumového aroma mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 08:47

Hele ten žloutek nevím nevím, to tak do koláčů. Já bych tam dala vanilkový cukr a asi to mlíko,ale taky nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 08:47
Peťka1 píše:
Dobré ránko holky,
Vítám novou těhulku.Holky byl u vás v noci taky takový vítr???Jsem myslela že nám to vyvalí okna. No a mimčo si v noci ustlalo na močáku jaké já jsem měla nervy jak jsem tam co 5 minut lítala kvůli dvěma kapkám ale nedalo mi to spát.

no Peti ale jen jestli to byl vítr a ne následek tvých povinností ................ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 08:48

no víc jak po..... se z toho snad nemůžu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí