Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jj, tak to mrsknu do mlíka
![]()
Jani kliid, já tady dva roky žádala o povolení na plot, prdní že vůbec nesmí být, leda jen ohrada pro dobytek, v CHKO to prostě nejde, pak zas že jo, ale zdlouhavé vyřizování a plno papírů, ale bez podezdívky a jen nízký, na a pak to vzala druhá baba a šlo to, sice bez podezdívky ale normílně vysoký
Kliiid to jsou úřady a ony kolikrát neví co semůže a co ne ![]()
nikoll píše:
To je hezky to Massi,no tady urcite originalni,to ja chtela Stepanka a taky Joe se mi libi.To je vlastne i muj oblibenej film Joe Black s Bradem Pittem.A jak se tesite?A uvedomujete si to vubec?Ten muj vzdycky kouka s usmevem na brisko a mluvi na nej a tak a pak tresnicka na dortu,vis milacku,ja si to ale jeste nejak nedokazu predstavit a myslim,ze si to moc neuvedomuju,ale tesim se.
muj oblibeny casopis teda dokud jsem zila v cesku ![]()
je to je pekne co rika tvuj pritel, ten muj taky porad rika, ze me potrebuje videt s poradnym brichem a nejlepe aby male uz bylo tady mezi nama a pak mu to dojde
a to vis ze se tesime mimco jsme planovali, takze o to vetsi radost. ![]()
Dneska se s jidlem nebudu parat,platky uzenyho na panvi a bramborovou kasi nebo cocku na slanine s mrkvi jeste uvidim.Ale je to blazinec vecne vymejslet,co varit
No vzbudili se mi moje psi detatka,tak musim za chvili ven
Lucka Fildovi byla na konci září 2 a příjde nám jak by se zase učil jíst znovu. Jogurt po celém stole po oblečení polívka pod stolem atd..... Mi příjde že se to snad nikdy nenaučí a když mu chcem pomoct tak ne já sám
nikoll píše:
S.A.N.Y.6444,cisar chce protoze mam krevni srazeninu v mozku okolo zrakovyho centra,je to pry stary zraneni,bud jsem jako mala spadla nebo to muze byt od klesti,kdyz me mamka rodila,ale ted jsem videla v televizi,ze ucpavani cev mozku a ruzny tadytyhle srazeniny jsou z uzivani dlouhodobe antikoncepcea na to mi navazuje to,ze mi moje Dr.neurol.rekla,ze v mnoha pripadech techto nalezu mizi pri tehotenstvi…
jaj tak to je mi moc lito,doufam,ze vse dobre dopadne jak ma a bude v poradku ![]()
Peťka1 píše:
Dobré ránko holky,
Vítám novou těhulku.Holky byl u vás v noci taky takový vítr???Jsem myslela že nám to vyvalí okna. No a mimčo si v noci ustlalo na močáku jaké já jsem měla nervy jak jsem tam co 5 minut lítala kvůli dvěma kapkám ale nedalo mi to spát.
s tim jsem mela nehorazny problem prvni 4 mesice a pul a ted uz jdu tak 2 za noc…predtim jsem byla i 7 za noc…totalne nevyspana…
jinak tady vitr nemam ale je tu zima a jak c.p ![]()
jdu ven, dneska jsem nějaká přečjetá, ale moment, jdu zavolat na tu sociálku, a ty jo, jestli musím na 4letou, tak to baba odnese
![]()
nikoll píše:M.Lucka píše:Ted za par dni 23let a kolik je vubec vam holky,kdyz uz jsme u toho?
Nikoll a kolik ti je, jestli to není tajemství
mě je 32 let, mám skoro 13 letého Ríšu a čekáme Kačenku......doufám, že se nespletli...........
a jsem z Ostravy
Příspěvek upraven 09.11.10 v 09:06
nikoll píše:M.Lucka píše:Ted za par dni 23let a kolik je vubec vam holky,kdyz uz jsme u toho?
Nikoll a kolik ti je, jestli to není tajemství
22 uz ani za mesic ![]()
No, ono je to asi všude stejné
Terezka jak byla menší, tak třeba jogurt papala ukázkově a teď
Spíš to všechno rozpatlá než sní ![]()
Dobré ráno,holky,vy už tady mlsáte?Takhle po ránu?Tož to si musím dát aspoň kus vánočky…
Teď říkali v rádiu,že porodnice OV Fifejdy se do konce dubna bude rekonstruovat.Provoz jen omezený,ale brát že budou..no,při mojí smůle,zase bude narváno,když budu rodit,tak kdoví kde nakonec skončím
Jak kdyby nestačilo,že asi budu v porodnici sama(jsou prázdniny a moji 3 chlapi budou na horách),tak ještě kdoví kde…Jdu si na žal k té vánočce dát ještě kakao
Tejchi,to ti závidím,raškovice,a u lesa…Tady v té Ostravě,věčně špinavý vzduch,milion aut,kluci jsou doma ze soustředění týden a už kašlou.Máme rodinu na Pržně a Ostravici,tak jsme přemýšleli,že bychom se posunuli někam tím směrem,ale zatím to nejde,dojíždění kvůli kroužkům a práci by to moc komplikovalo.Tak jezdíme ven z města,kdy to jde
,tak asi až na důchod.. ![]()
Vítám nové skoromamky ![]()
Malý už kope docela slušně,včera dokonce manžela do ucha,vždycky se nacpe někam až dolů a pak se vykopává zpátky někam nahoru a já lítám co 5 min na wc.
Dneska musím na dopravku,jsem zjistila,že musím do konce roku vyměnit řidičák,tak snad to stihnu…Nevíte,potřebuju sebou fotku,nebo je to jak s pasem,že si mě vyfotí tam? ![]()
Peťka1 píše:
Tak mi je 25 a čekám druhé dítko.
Holky dneska dělám amolety s tvarohem nevíte co se dává do toho tvarohu aby to byla taková ta mňamka. Doufám že víte co myslím.
do tvarohu davam rozinky a nebo smicham tvaroh s jahodama…mnam…a hlavne hodne cukru do tvarohu ![]()
j.s. píše:
jdu ven, dneska jsem nějaká přečjetá, ale moment, jdu zavolat na tu sociálku, a ty jo, jestli musím na 4letou, tak to baba odnese![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jani dej pak vědět co ti řekli prosííííím
S.a.n.y6444 píše:nikoll píše:muj oblibeny casopis teda dokud jsem zila v cesku
To je hezky to Massi,no tady urcite originalni,to ja chtela Stepanka a taky Joe se mi libi.To je vlastne i muj oblibenej film Joe Black s Bradem Pittem.A jak se tesite?A uvedomujete si to vubec?Ten muj vzdycky kouka s usmevem na brisko a mluvi na nej a tak a pak tresnicka na dortu,vis milacku,ja si to ale jeste nejak nedokazu predstavit a myslim,ze si to moc neuvedomuju,ale tesim se.
je to je pekne co rika tvuj pritel, ten muj taky porad rika, ze me potrebuje videt s poradnym brichem a nejlepe aby male uz bylo tady mezi nama a pak mu to dojdea to vis ze se tesime mimco jsme planovali, takze o to vetsi radost.
My taky planovali,ale necekali jsme to tak rychle,vlastne jsem vysadila antikoncepci a hned jsme tam byli
Me ale prijde,ze mam malinky brisko,tak o to vetsi mam strach ze strii,tak mazu,jak blazen.Jinak krome kocarku uz mam skoro vse a jak jste na tom vy?mam to ale zatim u babicky a tak nevim,kdy uz bych mohla zacit zarizovat ten pokojicek,strasne se tesim,ale kazdej furt povida neco o tom,jak to prinasi smulu a tak,tak co myslite?
j.s. píše:
jdu ven, dneska jsem nějaká přečjetá, ale moment, jdu zavolat na tu sociálku, a ty jo, jestli musím na 4letou, tak to baba odnese![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jani to mě taky zajímá ![]()