Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
9.11.10 11:21

já dávám na cibulku nakrájené maso na nudličky, osolím , opepřím, naliju dva kelímky šlehačky a dám 2-3 obdelníky taveného sýru.a pak to na talířu zasypu strouhaným sýrem mňam mňam mňam...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 11:23

No to já taky a proto se ptám, co která vaří. Abych taky obměnila ten náš jidelníček 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 11:25

Hm, ten taveny sýr do toho, to bude asi dobré vyzkouším příště :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 11:26

děkuji vyzkouším mám to v plánu zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 11:28

Holky já mám tak hnusný kašel........ :poblion: jako bych měla v krku seklý acylpirin........taková hnusná chuť :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 11:29

a co česnéééééééééééééék??? ten tam přece musí být ve smetanové omáčce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
brokolici smažíme, nebo spaříme, pak dám cibulu, klobásu, salám, co mám a zeleninu třeba a pak to zaliju vajíčkem se smetanou a sýrem a nebo moje mamka dělá bešamel z mlíka a zalije to tím, ale to já nee…
brambory vypadají moc dobře, ty plněné, ale asi na mě moc drbačka, ale asi udělám… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 11:30

Tož, jak to nenastydla si v těch krásných šatičkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 11:30

kači to je z toho manželství :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to teprve začíná, bude hůř, to budeš mít pak v krku .......ani se neptej co 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 11:31
M.Lucka píše:
Tož, jak to nenastydla si v těch krásných šatičkách

spíše jsem to chytla od Honzi a Ríši.měli angínu.......... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975

Ty brdo, ty si fakt šef kuchař ne??? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
j.s. píše:
kači to je z toho manželství :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to teprve začíná, bude hůř, to budeš mít pak v krku .......ani se neptej co 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jsi rampepurda rampepurďácká....... :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 11:32
M.Lucka píše:
Ty brdo, ty si fakt šef kuchař ne??? :potlesk:

no to zrovna není, ale už neví co by sežrala tak míchá páté přes deváté a pak nám to tu píše........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 11:33

Jani, promin ja už jsem se ptala, ale ty už si byla asi pryč. Jak si volala plati to i pro mě, když už nejsem zaměstnaná. Jako že si mužu vybrat třeba tříletou. Krom toho že už nedostanu toho pul roku z práce jako když jsem zaměstnaná byla??? Děkujiiiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
9.11.10 11:34

a jinak kdyz si nektera z vas nevi rady,tak jako ja…tak nejlepsi je se podivat na netu na www.ekucharka.net nejen ze tam je vsechno,ale ma taky ta pani ke kazdemu jidlu,babovce,cukrovi,masu atd atd i udelane video takze muzete varit primo s ni a to me presne vyhovuje.potebuji to i videt, takze tahle stranka je uplne idealni i pro zacatniky. nevim jestli ji treba uz neznate,ale urcite se podivejte :palec: :palec: :palec: :palec: a jsou tam i dietni jidla a jak se divam tak i ta moje brokolice,takze hned se jdu na to video podivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
9.11.10 11:40

hned mi tu vyjelo 7 receptu co udelat s brokolice parada :palec: potom mi dejte vedet jestli ty stranky znate a libi se vam.jen tak by me to zajimalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí