Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
9.11.10 18:53

tej nemusí teda aspoň myslím stejně tě nejspíš tvůj gynekolog pak bude posílat do nemocnice kde budeš rodit na ozvy a doktorku bych si zajistila před porodem stačí jen když zavoláš a zeptáš se zda ti vezme mimčo ať se ti po porodu nestane že ti řekne že mají plno a budeš muset hledat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 18:55

No zavolám někdy v ledu, ať nevypadám za magoooora :mrgreen: :mrgreen: A na ozvy, dělá je i moje Dr u sebe…tak nevím. Ale ta moje dělá i v nemocnici služby, tak by měla vědět. Hele a ono když tam jedeš, tak kam jdeš, na ambulanci gindy?? Jako při porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 19:09

Tej já si myslím že ti doktorka vše řekne. Já jsem se nikde nehlásila a jak to přišlo tak jsem jela do FM s tím že mám bolesti po 5 minutách. Je to na příjmu pokud je to někdy pozdě odpoledne v noci soboty neděle svátky atd… tak jdeš přímo na porodní sál je to myslím 3 patro a tam zazvoníš na zvonek jinak se tam nedostaneš a ráno do odpoledne tak jdeš do 4 patra a tam je normálně ginda a tam ti řeknou co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 19:15

Tej, jeeště máš času haba děj :mrgreen: Já chodila do nemocnice na pasy každý den, protože jsem přenášela 9 dnu. 10 den jsem měla jít na vyvolání, ale malá si to rozmyslela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 19:20

teji, neboj, dr ti všechno řekne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jsi fakt mrkvička :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 19:23

Holky, co čekáte druhé mimi, jste více nervozní z porodu než u prvního??? Já asi jo u prvního člověk nevěděl do čeho jde a teď :nevim: Sice zatím jsem v klidu, jen sem tam ty myšlenky zabloudí k porodu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 19:24

luci, no tak asi jo.......spíše se mi vrací na myšlenky na to nejhorší z prvního porodu :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 19:24

Lucimě jen holky postrašily co je třeba. No doufám že na ozvy chodit moc nebudu, je to dalééééko :wink:
Jani ty buchtičko :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 19:27

copak pusenko :huban: :huban: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 19:28
j.s. píše:
luci, no tak asi jo.......spíše se mi vrací na myšlenky na to nejhorší z prvního porodu :nevim: :nevim: :nevim:

Já se utěšuji tím, že se říká že druhý porod je lehčí a rychlejší :dance: Ale taky to neplatí u všech, že moje segra je názornou ukázkou. Rodila malé obříky jeden 4,25 a druhý 4,75kg No terezka byla taky velká 3,98kg tak uvidím jaká bude druhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 19:30

Tak nestresuj aspoň teď ještě né :dance: No a na ozvy chodit budeš každopádně a pravidelně to se neboj :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 19:30

8-o no moje mamka i tchýně a vlastně i ségra druhý porod horší než první, ale mám to rychle po sobě, tak snad to bude oká…může se stát milión věcí a celé se to zkomplikovat, tož se necháme překvapit, jak mě eduška potrápí…toník měl 3,05 kg, takže ideální :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 19:32

Mamka zas říkala, že se jí nejlepe rodily ty poslední- dvojčátka. O tom druhém ani nevěděla , že ho rodí, šlo prý samo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 19:33

Tak na jednu stranu se bojím jelikož vím do čeho jdu u prvního jsem to vůbec neřešila. Teď to ale neřeším ale až příjde ten čas a já začnu mít pravidelné bolesti tak se asi strachy po… bo budu vědět že je to tu. No radši na to teď ani nemyslím. Jako já neměla strašný porod a pak byla v narkoze takže cévkování a šití jsem prospala a teď se bojím že si to vše vyžeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 19:34

zatím jsem se též setkala že druhý je sice bolestivější ale za to rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí