Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1022
9.11.10 16:18

Tak ja nevim :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 16:41

Do porodnice jsem se nehlásila předem , ale dětskou už po mě chtěli vědět v porodnici, jako jmeno a adresu. Takže by bylo možná dobré pozjištovat, která doktorka je schopna mimi přibrat. Jenže to je jenom má zkušenost, mužete to mít jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 16:47

A jinak v porodnici, nám řekli,co je třeba zařídit, na co nezapomenout a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 17:13

já jdu na cukrovku 16tého........to bude :( tu srajdu vypiju,ale vydržet nejíst do té desáté, to mě asi :pocitac: :pocitac: :pocitac:
jinak já si zavolala nějak před porodem mojí bývalé dětské dr. kam jsem chodila já jako malá a jen se zeptala, zda mě veme, protože hodně dr, které jsou dobré tady v hranicích, tak neberou a pak jsem jenom zavolala, jak jsme dojeli z porodnice, přišla jednou k nám a pak už jsem chodila do ordinace, toho očkování je docela dost v prvních měsících.........
a nějak šet týdnů před porodem se mě gynekolog zeptal, jestli vím, kam chci do porodnice (u nás se opravila, pak zrušila a udělali z ní ELDnku, to je prostě škoda, ale na starélidi dostanou více peněz, než na děti :cert: :cert: :cert: ) a kdž do přerova, tak nějak týden před termínem už jezdím tam a vyplním si i papíry, takže na příjmu už nic neřeším a nebo jinam a to se tam jede až ženská rodí.........tož tak…
já až teď pojedla oběd, byla jsem plná toho salátu a rohlíků no a malý mi tady užíral černé olivy, on sežere fakt všechno, asi bude po mni :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 17:22

My tady v Třinci mame porodnici jenom jednu, Třinec Sosna, takže není z čeho vybírat a někam daleko se mi jezdit nechce. Teď je prý porodnice opravená takže od začátku jsi na jednom pokoji, kde je záchod, koupelka a maminka je tam až do konce, takže na tom pokoji i rodí a nemusí na porodní sál. Takže uvidíme. Jak jsem rodila poprvé, tak polovina maminek byla z Karviné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 17:29

No tak my tady máme dětskou jen jednu a tam si asi cinknu až tak v lednu únoru, na co teď…času dost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 17:34

TAK TO MÁŠ JEDNODUCHŠÍ MRKVIČKO :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 17:37

Jaktooooo a co když tu brát nebude…ale já si myslím že místní by měla, nebo měl…nevím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 17:43

TAK TAM ZAVOLEJ, HLAVNĚ NEŘEKNI, JESTLI NECHCOU VÁNOČNÍ FOTO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
9.11.10 17:56

čauky spisovatelky,
teda vás dočíst je na celý den
my dnes makáme přestavujeme nábytek aby se tam vešla postýlka a jin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 18:00

MeGG, já třeba vůbec nevím, jak to udělat, aby se mi všechno vlezlo do ložnice, protože budeme pořád v ejdné ložnici všichni, máme dvoupokojáč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 18:07

a my se vrátili od kámošky aspoň jsem trošku spočla a děcka si vyhráli akorát domů jsme jeli s kraválem chtěl zas autíčko. Já se do porodky nehlásím chodím tam asi 2 týdny před porodem a dětskou doktorku už mám taky domluvenou tam kde chodím s fildou a jen jsem se zeptala zda mi vezmnou druhé dítko a není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
9.11.10 18:23
j.s. píše:
MeGG, já třeba vůbec nevím, jak to udělat, aby se mi všechno vlezlo do ložnice, protože budeme pořád v ejdné ložnici všichni, máme dvoupokojáč…

Já jsem pomalovala papírů než jsem to dala dohromady a aby se to líbilo mužíčkovi, Jednu skříň jsme museli dát na chodbu.
Také jsme v 2+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
9.11.10 18:38

Tak se nám to tam stejně nějak nevejde, chtěla jsem tam mít ještě křeslo na kojení, tak budu kojit v posteli a křeslo asi do kuchyně, nebo nevim kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 18:51

Holky ono se do porodnice musí hlásit??? Či co?? A volat doktorce už teď nní to brzo??
No my máme ložnici přestavěnou od léta, stěhovali jsme skříň do pokoje nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky