Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teji nic moc malý zase bantoval už druhou noc. My si jdem pro snídani do obchodu. Nevím co si dát. aji bych si dala nějaký ten koláč ale janka mě tu včera nalákala na nějaký salátek
Kri12 píše:
Ahoooooooj, tak holky,pokud to teda chcete vědět, tak i já se připojuji do řad těhulek, co jim přání nevyšlo a pravděpodobně budeme mít Dominiku. No co, tak výbavičku mám teda taky koupenou a půjdu si jen pro kočár, aspoň ušetřím a nebudu muset schánět kopačákyPlacenta už je prý mimo porodní cesty, akorát pořád trochu níž, ale už je to dobrý a na křeče mi dal magnézko. Jo a na 6.12. jsem objednaná na cukrovku. Prý to musí dělat všem, což se mi moc nezdá. Byla jsem u záskoku, můj dr. mi o tom nic neříkal. Fuj, tam se mi teda nechce.
No a teď vás jdu dočítat, takže se ozvu asi až tak za týden, než to všechno přelouskám
ja jsem na to tady v Italii chtela jit a oni to tu neznaji,takze nedelaji..kazdopadne pristi mesic si o to pozadam sveho doktora v cesku.
Tejchi píše:
Jak jste se vyspaly maminy?? Já dobře, jako vždy![]()
pekne na pip..od vcerejsiho odpoledne me chytly zada nemuzu se poradne ani zouhnout a prisli mi vysledky krve a nevypada to moc dobre, tak za chvili valim na kontrolu k doktorovi.
sanyy někde tady na diskuzi jsem četla o těhotenské vyrážce vypadá to že to bude to co máš ty tak se zkus mrknout
Holky to si tady tak dobře pospávám jen já
A teď jsem se i dobře vysrala…ale mě prdel bolí
![]()
Peti no tak my máme obchod cca 3-4km a tam se mi fakt nechce…vytáhnu pečivo z mrazáku a je to ![]()
Peťka1 píše:
sanyy někde tady na diskuzi jsem četla o těhotenské vyrážce vypadá to že to bude to co máš ty tak se zkus mrknout
Peti nekde tady to je siroky pojem a jestli myslis tady v teto dizkusi…tak to je maras docitat…
![]()
tak já chodím do obchodu k tomu pneuservisu ale autem jelikož s fildou by to bylo na 100 let. Tak jsem si koupila bulharku ale ta pálí jako čert a 2 šátečky s tvarohem. Chodím jen občas když mám na něco chuť co doma není
Dobré ráno, zase jste večer jely, že už vás 20 minut dočítám. Kecky jedny ![]()
Jestli je druhý porod rychlejší, tak jsem v prd…, protože to nestihnu ani dojet do porodnice. Já dostala první kontrakce v 10 večer, před 11 jsme dojeli do nemocnice(nechtělo se mi z domů
) a malá byla 0:40 venku. Měla 2,95, takže taky ideální miminko na vyplknutí
Placenta mi taky nechtěla ven, tak mi píchli oxytocin na další kontrakce a rodila jsem znova
Šití jsem necítila, jen vím, že mě šil strašně mladý dr., tak jsem mu moc nevěřila, že to zvládne ![]()
Peti, no dr. mi na začátku říkal, žeby to mohl být kluk, ale taky říkal, že to může být pupeční šňůra a asi i byla, protože teď říkal, že tam nikde nic nepřečnívá
Nebo má prostě jen strašně malinkého pindíka
Ne doktor, ale miminko, i když třeba dr taky
Ale už se těším i na Domču, takže je mi to fuk a mojemu taky. Ten si libuje, že holky prý mají tatínky radši, tak se těší ![]()
U nás na snídani vánočka a kakajíčko.
Na oběd si můj řekl o čočku, takže pohodička.
nevím jestli to půjde sany otevřít nevím jak se to tu vkládá
https://www.emimino.cz/…edeni-54668/
téda mě pálí držka kakao si jdu též udělat a pustit se do těch šátečků.
Kri třeba to ten chlapeček ještě bude
holky dekuji vam moc, uz jsem tam psala. akorat mam hruzu co jsem se tam docetla, ze to muze mit vliv i na mimco a mit vedlejsi ucinky…a neco z jatrama ze by to melo byt…no povalim kazdopadne dneska k doktorovi.
Peťka1 píše:
tak já chodím do obchodu k tomu pneuservisu ale autem jelikož s fildou by to bylo na 100 let. Tak jsem si koupila bulharku ale ta pálí jako čert a 2 šátečky s tvarohem. Chodím jen občas když mám na něco chuť co doma není
Peti a kde ty přesně bydlíš?? Kdyžtak pošli SZ s mapou ![]()
S.a.n.y6444 píše:
holky dekuji vam moc, uz jsem tam psala. akorat mam hruzu co jsem se tam docetla, ze to muze mit vliv i na mimco a mit vedlejsi ucinky…a neco z jatrama ze by to melo byt…no povalim kazdopadne dneska k doktorovi.
Sany a jak douho žiješ v cizině? Nemůže to být třeba změnou prostředí a hormonama?? Fakt nevím jen se ptám a tipuju
![]()