Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo tak pošleš mi zprávou mapku a já to snad najdu............
toto je můj Ríša ...........to je hrozné jak to utíká.......
![]()
Ríša je půl na půl ale povahově více po mě......zaplať pán bůh......... ![]()
no tu dneska vázne...................já tu snad nebudu chodit…jak tu nejsem tak to se vy drbny můžete strhat a já mám pak co dělat abych to stíhala dočítat a teď nic.............
![]()
Holkyyyy tak jsem doma. Žrádlo super, fakt jsme si pošmákli, sice randál, ale mňamka
A kinčo taky super
![]()
kači nezlob se já mám nějakou depku a nic mě nebaví a jsem nějaká zakřiknutá a furt bych jen brečela tak tu ani nepíšu. Holky hlavně se brzo uzdravte. Mimísko se skoro celý den neozývalo tak jsem z toho byla přešlá zato teď o sobě dává pěkně vědět. Jdu asi zalézt do postele a tu blbou nálada zaspat. Tak krásný večer
Peťka1 píše:
kači nezlob se já mám nějakou depku a nic mě nebaví a jsem nějaká zakřiknutá a furt bych jen brečela tak tu ani nepíšu. Holky hlavně se brzo uzdravte. Mimísko se skoro celý den neozývalo tak jsem z toho byla přešlá zato teď o sobě dává pěkně vědět. Jdu asi zalézt do postele a tu blbou nálada zaspat. Tak krásný večer
Peti to je mi líto
Snad se to zlepší ![]()
jeje to je nějaký blbý den.Tak si zalezte do pelíšků a vyspěte se na zítra.
![]()
Tejchi píše:
Holkyyyy tak jsem doma. Žrádlo super, fakt jsme si pošmákli, sice randál, ale mňamka![]()
A kinčo taky super
![]()
jééééééé to jsem ráda, že jste si to užili..........
![]()
Jo Kači užili, sice jsem trochu stresovala že nestíháme a z restaurace sotva jsme dojedli, tak jsme valili
![]()
Nee to jsem Dr. volala, byla jsem s ní domluvená že mám povoleno později, ale kinčo bylo na knap. A to by se mi do pupíku vlezl ještě moučníček
![]()
já chci taky moučníček a večeři......ale pořád se ještě bojím.............
![]()