Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ty jo jsem utahaná, zítra mám volání už před osmou, tak si musím přivstat
Ještě stihnout obídek…tak idu hajít
![]()
Tejchi píše: Čeho se bojíš Kačko???že zase budu celou noc
kacafazolka píše:Tejchi píše: Čeho se bojíš Kačko???že zase budu celou noc![]()
![]()
![]()
a ještě to druhé...........
![]()
![]()
Coo ty jsi z něčeho blila nebo co že to řešíš?? Zas mi nco uniklo ![]()
Tejchi píše:kacafazolka píše:Coo ty jsi z něčeho blila nebo co že to řešíš?? Zas mi nco unikloTejchi píše: Čeho se bojíš Kačko???že zase budu celou noc![]()
![]()
![]()
a ještě to druhé...........
![]()
![]()
ty nedočítáš???????????????????
Víš jak kolikrát dojdu večer a číst tři, čtyři stránky mě zdržuje ![]()
Bobku, snad žádná vážná víróza, hele kdyby jsi bliba moc val do nemocnice, tě napíchnou na kapačky…to fakt v těhu není sranda!!
kurnik, já plánovala kuchyň v plánovači, doteď a krk
ale já mu dám
![]()
kači a co banán, nezkoušela si, já ho dala toníkovi aby neměl srágoru, ale na ty zuby asi nepomůže nic..........chjooooooooooooooooooo
peti, copak ?
to je dneska podzim, to je krize ........
teji, copak sis dala a líbil se ti kájinek? dan ho stáhnul, ale neměla jsem náladu…
kači, chtělo by to sušené borůvky.............ty jo, škoda že nejsi kousek........
banán musím zítra koupit nemám doma..........snad už to bude dobré.........musím hodně pít.
Jani dala jsem si to co jsem tu předtím psala, kousky svéčkové, veprová panenka, a kuře, k tomu zelenina a přílohy rýže a opekéné brambory. A hej, nikdy jsem to nejedla…uvařený květák politý byinkovým máslem…lahůdka. A vůbec celé to bylo perfektní!!! Kubík si dal steak a taky si liboval!!!
černý čaj, jestli ti nedělá blbě…aspoň nemáš zácpu
já hořím, ale teplotu si neměřím......jak bych zjistila, že mám teplotu, byl by konec… ![]()