Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
10.11.10 21:32

nic se neděje........jsem ráda že vám chutná :hug: :hug: :hug: :hug:
je mi blbě ale podstatně lépe než včera.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.11.10 21:33
M.Lucka píše:
A čtu, že je vám všem, nějak zle. Tož co baby, kde je naše síla březňátek :srdce: :srdce: :srdce:

vypadá to že v p......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale my se vzchopíme neboj......... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
10.11.10 21:34

Tak babky všichni do hajan a zitra bude líp, uvidíte :dance: Za chvili jdu taky chrupkat tak dobrou noc a krásne sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
10.11.10 21:39

Kači, ještě jsem si vzpoměla. Nemáš doma colu. Jestli jo strč ji do ledničky a popíjej tak co pul hoďky, nemusíš moc stačí dva, tři loky. Terezka jak měla prujem a zvracela tak ji to naordinovala doktorka a to měla teprve něco málo přes rok. A pomohlo a rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.11.10 21:39

dobrou noc prdelky...............a zítra pa pa :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.11.10 21:40
M.Lucka píše:
Kači, ještě jsem si vzpoměla. Nemáš doma colu. Jestli jo strč ji do ledničky a popíjej tak co pul hoďky, nemusíš moc stačí dva, tři loky. Terezka jak měla prujem a zvracela tak ji to naordinovala doktorka a to měla teprve něco málo přes rok. A pomohlo a rychle

jo já mám před sebou štamprli a upíjím colu.......taky recept dětské lékařky..........ale děkuji pa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 07:22

:mavam: :mavam: Krásné ráno :mavam: :mavam:
Doufám že dnes se máte všichni líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.11.10 07:33

Dobré ráno těhulky,
já jsem dneska celá rozlámaná usla jsem s fildou v pokojíčku a katastrofa. Jak nespím ve své posteli tak je to za trest a pak se ještě začal tak roztahovat že já spala úplně na malinkém kousku a to ještě vstával půl sedmé :roll: ach jo.
Kačko tak co je ti už lépe?
Tej takové papání taky bych si dala říct.
Dneska slaví martin svátek tak tu máme večer jeho rodiče. Oni též slaví kde co. Pitomý svátek a jeho mamina dělá jednohubky, buchtu véču atd… Jako já udělám akorát takový nepečený dortík z piškotů jahod a smetany a to jen protože mám na něj chuť a pak dostanou tak akorát kafe a nic víc.
Lucko jak ti spí malá v noci. Spinká už celou noc a spinká sama?Nám se filip budi tak jednou za noc a to příjde k nám do postele a teď zas druhý den se vzbudí v noci a začne se vztekat a hysterický řvát no moje nervy :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 07:39

Peťko vkolik ti tak Filda chodí spát :nevim:
Stejně vám to holky moc nezávidím…jako třeba teď ten II. trimestr už to jde, ale zvládat to v tom pvním, kdy jsem spala i ve stoje 8-o 8-o Bych nedávala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 07:41

Kurce 14 dní stená váha a po včerejšku mám kilo navíc…no asi to tělo ještě nestihlo strávit, uvidíme zítra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.11.10 07:41

tej teď jak se posunoval ten čas tak je nějaký zpytlíkovaný a usne tak kolem půl desáté předtím tak kolem osmé. Jako jak říkáš teď už to jde když jsem unavená lehnu s ním odpo a prospím se s ním. A ten první trimestr jsem byla totálně ok podrážděná furt jsem řvala, bylo mi zle chtělo se mi spát a pak jsem ho vzala třeba na postel já podřimovala a on si u mě hrál. Jezdil třeba po mě autkama a tak. Vždycky se to dá nějak zvládnout. Ale jak bývá některým tak zle že prozvrací půl dne na záchodě tak to nevím nevím jak bych zvládala :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.11.10 07:42

tej mi už se též drží váha asi ´2-3 týdny stejná a to je tím že to neřešíme a u tebe je to tou mrkví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.11.10 07:45

Dobre ranko všem. Peti, terezka spinká už celou noc, s malýma vyjímkama. Spí ještě s náma v ložnici, už má velkou postel asi od roku, v malé nechtěla absolutně zustat. Má ale dvě chybičky, neusne s nikým jiným, než se mnou :nevim: K usinání potřebuje moji ruku a druhá chybička je dudlík, bez něj to taky nejde :cert:

Příspěvek upraven 11.11.10 v 07:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.11.10 07:47

Jinak od toho posunu času je taky nějak pomotaná. Spinkala už skoro do 8 a ted je v 6 vzhuru :nevim: Krom toho usínání a dudlíku je moc šikovná, mluví už dlouho a pěkně skládá věty plinku už taky dlouho nepotřebujeme ani v noci, takže šikula :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 07:48

No je to težko s těmi malými raubíři :nevim: :nevim: Jsem zvědavá jak to sama budu zvládat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí