Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
11.11.10 10:17

Jee tak špenátek mám hotov, jen dovařím bramborky :wink: Juu a zítra jedeme nakoupit :mrgreen: Musím kuknout po těhu legínách, nebo hrubších silonkách :nevim: Moje tlačí Johance na domeček :nevim:
Peti dotaz na tebe, nevíš co vše mají v tom obchodě v místku u vykopnutého? Je to přez cestu, vedle je tescoma a tak. Je tam napsáno i těhotenská moda, tak zda tam něco natrefím, jinak nevím kde koupit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.11.10 10:26

teji, jsou tam dva jeden se jmenuje krteček a tam je pro miminka i těhu moda a vedle je druhý jen těhu móda já tam byla kupovat s jak jsem čekala fildu cca 3 roky zpátky a ta těhu móda nic moc teda ale možná se to změnilo. Jestli tam seženeš hrubé silonky nebo nějaké štrample. V zimě to budu potřebovat pod rifle bo jinak zrmznu tak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 10:29

Jj, jinak právě nevím kde ve FM něco je. Já si už dřív koupila jedny legíny v takku, a jsou v pase dost volné, ale silonky už tlačí no :nevim: Tak ti pk dám vědět, jinak jsem našla na netu v Třinci obchod…mám tam slevu do neděle z časopisu maminka, tak si je kdyžtak obědnám tam, výjdou na 200. Ale lepší je vyzoušet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.11.10 10:36

v FM už pak myslím nikde nic není pak jen v shopinu v OV ase tam je to celkem drahé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.11.10 10:36

Ja nosím ještě normalni rifle, jsou to bokovky, takže je zapnu pod pupikem. Jedny těhu kalhoty mam ještě ve skříni, ještě jsou trošku velké. Jinak doktorka mi napsala takové stahovací punčochy na křečáky, já na to dost trpím. Ale nic moc sice hřejou, ale vydržet to s nima celý den nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 10:38

No do Ovy se mi zas nechce…zajížďka. Když neseženu kuknu na netu.
Já vlezu jen do jedněch ryflí, ale tlačí v pupíku. Narostl mi i zadek, takže ostatní už vůbec no. Jedy narvu jen do půlky stehen :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.11.10 10:43

no tak já raději už nezkouším jinak bych zas měla depku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 10:44

Seru na to…snad už to mooooc nahoru nepůjde, tak je to ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.11.10 10:45

Vy mě serete babky, co jsem viděla na fotkách, tak takové chuchera a furt budou stresovat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.11.10 10:48

Tož, kde je ten Martin na bílem koni :nevim: Terezka furt čeká na sníh a pořád nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 10:49
Tejchi píše:
Jee tak špenátek mám hotov, jen dovařím bramborky :wink: Juu a zítra jedeme nakoupit :mrgreen: Musím kuknout po těhu legínách, nebo hrubších silonkách :nevim: Moje tlačí Johance na domeček :nevim:
Peti dotaz na tebe, nevíš co vše mají v tom obchodě v místku u vykopnutého? Je to přez cestu, vedle je tescoma a tak. Je tam napsáno i těhotenská moda, tak zda tam něco natrefím, jinak nevím kde koupit :nevim:

mylis jak je tam venku postaveny ten velky krtek, jmenje se to krtecek. byla jsem tam v zari a jako pripada mi tak vsechno dost drahe, to levnejsi bylo obleceni v tescu v shirochi nebo jak se to pise a to jak na me tak i na mimco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
11.11.10 10:51

Tej, nemáte tam někde v okolí KIK??? tam jsem nějaké teplejší legíny viděla, ale teda nezkoumala jsem je, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.11.10 10:55

jj v kiku by se též dalo něco vybrat. Kik je u intersparu ale teda ve FM je to nic moc ostrava je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
11.11.10 10:56

Se dívám v jejich katalogu a mají je za 149,– a mají i nějaké ty návleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 10:58
S.a.n.y6444 píše:
Tejchi píše:
Peti dotaz na tebe, nevíš co vše mají v tom obchodě v místku u vykopnutého? Je to přez cestu, vedle je tescoma a tak. Je tam napsáno i těhotenská moda, tak zda tam něco natrefím, jinak nevím kde koupit :nevim:
mylis jak je tam venku postaveny ten velky krtek, jmenje se to krtecek. byla jsem tam v zari a jako pripada mi tak vsechno dost drahe, to levnejsi bylo obleceni v tescu v shirochi nebo jak se to pise a to jak na me tak i na mimco…

Já sháním na sebe a v tescu těhu moda není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky