Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
11.11.10 11:46

Jani krb je hezký, chcete takový jako…jak bych to řekla, no co není zabudovaný ke stěně, jako že je vystouply. Je fakt hezký a pěkné barvy.
Sany to řeším :wink: Potřebuju něco místo punčocháčů a cena je stejná u těhu oblečeí, tak proč kupovat ne těhotenské???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 11:47

Krbová kamna to je to slovo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.11.10 11:51

jani tak já uklidila fildovi v pokojíčku ať tam má uklizeno jak bude spinkat a sotva jsem schovala poslední věc tak šel a zase si to všechno povytahoval. Má takové to pěnové puzzle. Myslím že ho máte taky že jsem ho viděla na nějaké tvé fotce a on má zrovna dopravu a jak to rozebere tak to pak hodinu skládám do kupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.11.10 11:52

kdyby neměli večer přijít tchánovci tak taky na vše se.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 11:53
Tejchi píše:
Jani krb je hezký, chcete takový jako…jak bych to řekla, no co není zabudovaný ke stěně, jako že je vystouply. Je fakt hezký a pěkné barvy.
Sany to řeším :wink: Potřebuju něco místo punčocháčů a cena je stejná u těhu oblečeí, tak proč kupovat ne těhotenské???

tak jestli u tebe cena nerozhoduje a nebo je stejna tak neni co resit. jinak co jeste vim kde je vsechno pro miminka a mozna i pro tehotne ja jak se jede zadni cestou ve starem meste smer na asku, je tam u cesty rodinny barak a tam se da koupit vsechno od hadrovych plinek az po vanicku pro mimco, ale nejsem si jista jestli i oblceni…ale mozna i jo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 11:55

Sany cena je jakš takš stejná, jestli si u těhu připlatím o 100 navíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.11.10 11:55

sany vím co myslíš ale nejsem si jistá zda i těhu oblečení a navíc tam mají prac dobu jen do 4 a já to nikdy do té doby nestihla se tam podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 11:59
Peťka1 píše:
sany vím co myslíš ale nejsem si jistá zda i těhu oblečení a navíc tam mají prac dobu jen do 4 a já to nikdy do té doby nestihla se tam podívat

nevim nebyla jsem tam jeste, ale chystam se tam ted podivat v prosinci jak dojedu do ceska. znama tam byla a rikala ze spokojena nakoupila vse co potrebovala a nemusela litat co celem meste a shanet kazdou vec zvlast…a s tou pracovni dobou to taky nevim,ale mam dojem ze tam je i v sobotu..ale mam jen ten dojem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 12:01

Huráááá a idu papkat :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.11.10 12:03

Tak my jdeme taky papat, všem dobrou chuť. Pak si pujde malá lehnout a já s ní. Hlava se mi furt motá, tak si zdřímnu a možná to přejde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 12:07

tak dobrou co papkají, mě ještě čeká nastrouhat brambory a usmažit karboše,...........
a už uklízím, jsem jak tajfun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tejinko, kup si, co uznáš za vhodné, jefakt že těh. oblečení, by nemělo nikde tahat…
jojo, já bych chtěla krb, ale ty ceny a ta práce kolem dokola, ty jo, prostě tenhle výjde dobře, navíc se jenom udělá komín, díra, cylindr, roura a je to.......a líbí se mi právě docela i tento a je slevněný, tož tam zavolám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 12:13
j.s. píše:
tak dobrou co papkají, mě ještě čeká nastrouhat brambory a usmažit karboše,...........
a už uklízím, jsem jak tajfun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tejinko, kup si, co uznáš za vhodné, jefakt že těh. oblečení, by nemělo nikde tahat…
jojo, já bych chtěla krb, ale ty ceny a ta práce kolem dokola, ty jo, prostě tenhle výjde dobře, navíc se jenom udělá komín, díra, cylindr, roura a je to.......a líbí se mi právě docela i tento a je slevněný, tož tam zavolám…

taky tak dobrou chut vsem.. ja uz mam po jidle a pujde se za chvili asi natahnout… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 12:53

mě se teprve vaří brambory, ale je uklizeno a kačka je v pořádku :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 12:56

holky tak to ja maras…podivejte se na to…az se mi fakt rozum zastavil… :?: :?: www.jenprozeny.cz/…-mladistvych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 13:01

mě opravdu denně něco šokuje........viděli jste to ve zprávách, jak oprali v pračce novorezence, normálně ho zabili a ještě se hádali, čí je to vinna, nebo tu skoro 60letou ženskou která porodila trojčata, to je prostě úlet, ten dnešní svět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí