Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
11.11.10 13:03

tak to je mazec 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 13:12

ja bych chtela dobu jak jsou ty stare cernobile ceske filmy ta doba se mi strasne libi a i lidi jak se k sobe chovali jak mluvili…miluji ceske cernobile filmy… a ne dnesni dobu fakt mam strach s cim prijde moje dite, ae at zapomene ze bude uz mit v prvni tride mobil ci melir na hlave a podobne..ani nahodou a jestli budu mit nekdy holku tak s liceni tak 14, 15 let zapomene.dnesni doba je fakt priserna… :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 13:15

Jani když vemu že si připlatím cca 100kč tak to přežiju :wink: A třeba mi břešek zůstane a pujde to vynosit i pak :wink:
Jinak to s tím nvorozencem mi Kubík říkal, ta matka snad byla nějaká fekta nebo co, že byla mimo a že tak úplně zapoměla.
A já se u zpráv i zasměju, byl lupič v Praze, vykradl dvě herny, druhou kde sám běžně chodí a ve stresu aby ho asi obsluha nepoznala tam zapoměl zbraň a v autobude si nekoupil lístek, tak ho inspektoři chitli jelikož neměl doklady zavolali policii…no měl smolný den :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 13:15

sany, to máme podobné, já si vždycky říkám, že by se mi líbilka doba boženy němcové, ale i tak to v té době měli lidé psycho, ale existovala nějaká úcta.......manžel na mě hledí, a nechápe, mu zase tahle doba vyhovuje,…taky aby ne, že…
a sany, to si taky říkám, už teď toník je takový peskovaný více než děti kolem, a někdy na mě holky hledí, že dostane poprdeli nebo že se s ním nepářu, ale já nevím no......chtělo by to více takových rodičů…co pak ve škole, je to pak psycho, že chceš své děti vést k něčemu a oni pak vypadají ve škole a ve školce jako exoti :cry: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 13:32

Jee Jani jako mě se taky líbí tak začátek 20. století, ženské nosily šaty a tak…byly doma no takový jiný život. Ale zas když dnes vemu že máme vložky, tampony bez toho bych asi ccípla, když to znám. Mobily, kolikrát jak se muž zdrží, zavolám a vím…nevím, má to své plusy i mínusy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 13:33
j.s. píše:
sany, to máme podobné, já si vždycky říkám, že by se mi líbilka doba boženy němcové, ale i tak to v té době měli lidé psycho, ale existovala nějaká úcta.......manžel na mě hledí, a nechápe, mu zase tahle doba vyhovuje,…taky aby ne, že…
a sany, to si taky říkám, už teď toník je takový peskovaný více než děti kolem, a někdy na mě holky hledí, že dostane poprdeli nebo že se s ním nepářu, ale já nevím no......chtělo by to více takových rodičů…co pak ve škole, je to pak psycho, že chceš své děti vést k něčemu a oni pak vypadají ve škole a ve školce jako exoti :cry: :nevim: :nevim: :nevim:

je to mazec ja ani nevedela v 10 letech co znamena pic..koko..atd…a dneska uz ti to rekne i 7 lete decko…jak jsem byla v cesku tak do me jedno vrazilo a ten klucina mohl mit tak 9, 10 a rekne mi cum na cestu vole…a nebo kolikrat zamnou prisli decka jestli nemam cigaretu..no totalni uuuulet… :evil: a tady v italii mas tak drze fakany ze neni mozne.. pokud jim nekoupis co chcou a nebo neudelas,tak si normalne lehnou na zem zacnou rvat na cele kolo a kopat nohama rukama do zeme…zazila jsem to uz nekolikrat i v supermarketu ten muj si to musel natocit na mobil…a nikdo tem deckam neda ani pres prdel natoz facku (kdyz je dite uz vetsi a tim mylim malou facku nebo pohlavek) rosice jim spise lezou do prdele…to ja vubec takova nebudu…nechci mit spratka co si bude dovolat cokoliv a nedej boze co jsem taky videla ze by me koplo do nohy nebo kouslo do ruky… :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 13:41

Ahoj holky, nebylo mi po vaření moc dobře, ale už je to lepší.....Chtěla jsem jít dnes už ven, ale raději to nechám na zítra a dnes budu ještě ležet a pospávat.Mám 2,5 kg dole tak mi doma chlapy furt nadávají ať jím, ale trochu se bojím.Jen jeden brambor a trochu masa jsem si dala.Uvidíme.zatím dobré.ale ty výpary… :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: tak jako na začátku těhu…Tady je venku tak krásně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 13:53
kacafazolka píše:
Ahoj holky, nebylo mi po vaření moc dobře, ale už je to lepší.....Chtěla jsem jít dnes už ven, ale raději to nechám na zítra a dnes budu ještě ležet a pospávat.Mám 2,5 kg dole tak mi doma chlapy furt nadávají ať jím, ale trochu se bojím.Jen jeden brambor a trochu masa jsem si dala.Uvidíme.zatím dobré.ale ty výpary… :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: tak jako na začátku těhu…Tady je venku tak krásně :-D

to je mi lito snad bude vse v pohode, vsak jen lez a nech se opecovavat od manzilka a neboj nic ty 2,5 kila das hned zase nahora jak ti bude zase lepe…taky kolikrat cely den ani nejim a az vecer si dam neco maleho…neboj bude lip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828

kači tak hodně odpočívej ať nabereš sílu. Jsem četla že řádí nějaká zas viroza průjem a zvracení. Ten můj včera taky celé odpoledne jen s.....
No a s tím vztekáním to jak mi začne dělat filip tak hned dostane po řiti protože vztekáním si u mě nic nevynutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485

Kačko bobku…já bych sežrala na posezení minimálně 10 rohlíků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 13:56
Tejchi píše:
Kačko bobku…já bych sežrala na posezení minimálně 10 rohlíků :mrgreen:

spíše 10 mrkví, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
11.11.10 13:57

Ahojky, Kačí koukám vrátily se nevolnosti???To já je neměla na začátku ani nyní…dnes jsme si s malým Vašíkem došli na kachničku :dance: a bylo to žrádlo…ještě jsme dostali zdarma na cestu staročeskou buchtu ale tu si dám až někdy…neb jsem nacpaná. Osobně mi přijde, že se mi ta chuť na jídlo tak nějak upravila už se tolik necpu ani sladkým…jím jako dřív. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 13:58

kači, neboj, já jím i za tebe, bude to dobrý, pak ti pár kil pošlu :huban: :huban: :huban: :huban: :huban: já až teď obědvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 14:02

holky, prostě malá kačenka se nechtěla vdávat v břichu, ale až by byla na světě, tak to teď prostě mámě vrací :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 14:02
j.s. píše:
holky, líbí se vám ?http://www.romotop.cz/…romotop/haro

no Janinko moc pěkné.My taky scháníme kamna do kuchyně, protože tím plynem topit je záhul.My ještě máme vysoké stropy-3,5 m tak teplo je u stropu a země kosa.Ale chceme nějaké takové...........
http://shop.ok-top.cz/img.php?…
anebo takové
 http://shop.ok-top.cz/img.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original