Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S.a.n.y6444 píše:kacafazolka píše:myslis co je tady na emiminu jak pise ze chtela jit na potrat a porad miluje svou prvni lasku…taky jsem cetla…nevyjadruji se…
hele já teď četla nějaký deníček :na první lásku se nezapomíná a zvedlo mě to ze židle.......příjde mi to nefér jednání........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jo myslím ten a je mi z toho ouvej .co ouvej …zle!!!!!!!
Tejchi píše:
Nečti Kačko, nečti. Hele nevím, ale kolegyně z práce co teď rodila, chtěla strašně dítě. Přítel její ne a nevěděl že ona nic nebere, nebo možná jo. Nikdy to nehodil do ní. Ona byla pěkná ku*** fakt v ráci se vyspala s kde kým a zda si ten chlap neda pozorNo v prosinci začla chodit s jiným klukem a tamtoho vystěhovala, byl to bulhar, no probémy s ním měla
A v lednu byla těhotná, tvrdila nám že je to s tím co s ním žije, že co je s ním tak ho nepodvádí
Když byla těhotná a chodila ještě do práce tak furt na too svého nadávala, jí je 25 a mu 22, furt si stěžovala že někam chodí a tak vůbec. Jsou spolu pořát, tedy co vím, ale jak to dopadne
Kráva spala i s týpkama z haly kde dělá můj, ten si pak dělal srandu z jednoho kolegy zda to není jeho dítě co čeká, ona s ním spala. Pak se o ní chlapi asi bavili v buse a ona mě v šatně sjela jak malé děcko ať se o ní můj nebaví…kráva. Jsem jí řekla ať si holčička zamete před svým prahem a za své činy si nese následky. Nebýt rodičů co jí nakoupili vše na malé, tak taky nevím…no prostě na světě jsou různí kreténi
![]()
![]()
jo jo jsou to povahy...........
![]()
Kači a s takovou pí*** jsem pracovala, víš jak jsme se nesnesly
Ať si dělá doma co chce, ale ona ještě o tom furt mluvila, normálně ti na lince řekla „kurva já bych šukala“, šel tam starý chlap co nám doplňoval pece a ona „ošukala bych ho dědka“ a furt že „jí svrbí kunda nebo píča“ a tak…děsná na zabití fakt!!! Postavu měla hezkou, nebo má, ale ksych, tak bývalá feťačka, samá jebák a jak otevřela hubu. A jak byla žárlivá
Na toho jejího se jen jiná podívala a hned to byla piča a nadávala na ní a tak, ale ona mohla co chtěla. Prostě nechápu no
nesnáším takové lidi
![]()
no ty ses rozjela Tejinko............
vidím, že nás to nasralo všechny........
hele můj sen..................
http://www.orfa-nabytek.cz/…g/fotka.html?…
No to asi jo…tohle je chování tak 15 letého děcka a ne dospělé holky
Ale co serme na to co nám do nich. My máme své skvělé chlapy, které milujeme, oni nás a naše pupíčky
![]()
kacafazolka píše:
Kači tak ta je krásná, já jsem jen na tmavší barvy, ale to provedení krása ![]()
Tejchi píše:kacafazolka píše:Kači tak ta je krásná, já jsem jen na tmavší barvy, ale to provedení krása
já měla podobnou u bývalého.sama jsem si ji navrhla a natírala, protože v tu dobu tady takové nebyly.........
hmmmmmm zajímavé nějak se ti to nepovedlo
klikni si na to..........
![]()
mno tak to je moc hezká kuchyň ![]()
jo tak holky asi máme fakt každá jiný vkus
![]()
Kači už to jede už to fičí
![]()
Jj Jani já to z té přemíry mrkve vidím jinak
![]()
kaci dodelava se mi v troube babovka jedna z tech co jsem ti dneska poslala, doufam, ze bude dobre chutove.jinak vypada dobre je tvarohova…