Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No stěhování, až budeme rekonstruovat, tak komplet vše z baráku pryč a kam já to dám
![]()
Jani jsme 4 sourozenci, jeden z nás dostane cca 5500m2, to máš cca 2 750 000,– težko říst co zainvestuješ do rozparcelování a tak ![]()
j.s. píše:
holky jdu se natáhnout, tak papá zítra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jejda zase jde chrápat
![]()
dobrou Janinko
![]()
Já se tu zítra dopoledne neukážu, jedeme hned nakupovat, tak až nějak odpolko.
mekelka píše:
Ahoj holky, konečně jsem dočetla vše, co jste napsaly. V úterý jsme byli na UZV srdíčka, všechno je v pořádku. Ukázal nám i ostatní orgány. Chtěl ukázat i co to bude, ale mimčo bylo otočené zadečkem, takže nic. No a včera jsem byla v poradně, taky vše OK, jsem 23+4 tt. Doktorka se taky dívala, co by to teda mělo být, ale bylo to špatně vidět, takže nevím zase nic. 2× řekli, že holka a 1× kluk. No tak se uvidí nejpozději v porodnici
. Zítra jdu na kontrolu na internu, jsem zvědavá co vymyslí proti mému nízkému tlaku. Hlavně, že už nepadám
.
Stěhování mě taky čeká. Když si představím, že budu muset všechno sbalit tak už te´d je mi z toho zle. A ani nevím, kam ty věci všechny dám.
a kam se budeš stěhovat?
No já nejdřív až za hodinu
Ještě nejsem umytá, Kuba tu má kolegu z práce, mu pomáhal venku, tak tu i přespal…tak než odejdou do práce jsem tu nechtěla pobíhat v pyžamu.
kacafazolka píše:
Mekelko super......a pan doktor byl fajn že jo?
Dle tvého návodu jsme to hned našli. Ještě jednou děkuji za navigaci
.
Pan doktor byl úžasný
. Všechno ukázal, vysvětlil, byl to krásný zážitek
.
mekelka píše:kacafazolka píše:Dle tvého návodu jsme to hned našli. Ještě jednou děkuji za navigaci
.
Pan doktor byl úžasný. Všechno ukázal, vysvětlil, byl to krásný zážitek
.
jéééééé to jsem ráda, že jste si to užili
![]()
kacafazolka píše:mekelka píše:a kam se budeš stěhovat?
Ahoj holky, konečně jsem dočetla vše, co jste napsaly. V úterý jsme byli na UZV srdíčka, všechno je v pořádku. Ukázal nám i ostatní orgány. Chtěl ukázat i co to bude, ale mimčo bylo otočené zadečkem, takže nic. No a včera jsem byla v poradně, taky vše OK, jsem 23+4 tt. Doktorka se taky dívala, co by to teda mělo být, ale bylo to špatně vidět, takže nevím zase nic. 2× řekli, že holka a 1× kluk. No tak se uvidí nejpozději v porodnici
. Zítra jdu na kontrolu na internu, jsem zvědavá co vymyslí proti mému nízkému tlaku. Hlavně, že už nepadám
.
Stěhování mě taky čeká. Když si představím, že budu muset všechno sbalit tak už te´d je mi z toho zle. A ani nevím, kam ty věci všechny dám.
Stěhovat se budu za přítelem do Krnova. Je to schůdnější řešení, protože on tam má soukromou pilu a moc práce. Kdyby měl denně jezdit on za mnou, tak by to bylo o ničem, protože v autě by trávil 2 hoďky denně a jezdil by se vyloženě vyspat a mimča by si neužil. Teď sháním podnájemníky do svého bytu a až je najdu, tak se odstěhujeme.
kacafazolka píše:mekelka píše:jéééééé to jsem ráda, že jste si to užilikacafazolka píše:Dle tvého návodu jsme to hned našli. Ještě jednou děkuji za navigaci
.
Pan doktor byl úžasný. Všechno ukázal, vysvětlil, byl to krásný zážitek
.
![]()
![]()
![]()
To ano. Jarda byl nadšený, šel se mnou dovnitř a jen zíral
.
jééé já chodila do Krnova do školy..........a už máš kolo?Tam jezdí všichni na kole
![]()