Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
11.11.10 20:04

No stěhování, až budeme rekonstruovat, tak komplet vše z baráku pryč a kam já to dám :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 20:05

mekelko: to je dobřee, že je vše oká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 20:06

holky jdu se natáhnout, tak papá zítra :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485

Jani jsme 4 sourozenci, jeden z nás dostane cca 5500m2, to máš cca 2 750 000,– težko říst co zainvestuješ do rozparcelování a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214

Mekelko super...... :kytka: a pan doktor byl fajn že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
j.s. píše:
holky jdu se natáhnout, tak papá zítra :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :huban: :huban: :huban:

Zduř :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 20:07
j.s. píše:
holky jdu se natáhnout, tak papá zítra :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :huban: :huban: :huban:

jejda zase jde chrápat :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dobrou Janinko :huban: :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 20:07

Já se tu zítra dopoledne neukážu, jedeme hned nakupovat, tak až nějak odpolko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 20:08
mekelka píše:
Ahoj holky, konečně jsem dočetla vše, co jste napsaly. V úterý jsme byli na UZV srdíčka, všechno je v pořádku :-D . Ukázal nám i ostatní orgány. Chtěl ukázat i co to bude, ale mimčo bylo otočené zadečkem, takže nic. No a včera jsem byla v poradně, taky vše OK, jsem 23+4 tt. Doktorka se taky dívala, co by to teda mělo být, ale bylo to špatně vidět, takže nevím zase nic. 2× řekli, že holka a 1× kluk. No tak se uvidí nejpozději v porodnici :-D . Zítra jdu na kontrolu na internu, jsem zvědavá co vymyslí proti mému nízkému tlaku. Hlavně, že už nepadám :-) .
Stěhování mě taky čeká. Když si představím, že budu muset všechno sbalit tak už te´d je mi z toho zle. A ani nevím, kam ty věci všechny dám.

a kam se budeš stěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 20:08

No já nejdřív až za hodinu :nevim: Ještě nejsem umytá, Kuba tu má kolegu z práce, mu pomáhal venku, tak tu i přespal…tak než odejdou do práce jsem tu nechtěla pobíhat v pyžamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
11.11.10 20:10
kacafazolka píše:

Dle tvého návodu jsme to hned našli. Ještě jednou děkuji za navigaci :kytka: .
Pan doktor byl úžasný :-D . Všechno ukázal, vysvětlil, byl to krásný zážitek :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 20:12
mekelka píše:
kacafazolka píše:
Pan doktor byl úžasný :-D . Všechno ukázal, vysvětlil, byl to krásný zážitek :-D .

jéééééé to jsem ráda, že jste si to užili :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
11.11.10 20:13
kacafazolka píše:
mekelka píše:
Ahoj holky, konečně jsem dočetla vše, co jste napsaly. V úterý jsme byli na UZV srdíčka, všechno je v pořádku :-D . Ukázal nám i ostatní orgány. Chtěl ukázat i co to bude, ale mimčo bylo otočené zadečkem, takže nic. No a včera jsem byla v poradně, taky vše OK, jsem 23+4 tt. Doktorka se taky dívala, co by to teda mělo být, ale bylo to špatně vidět, takže nevím zase nic. 2× řekli, že holka a 1× kluk. No tak se uvidí nejpozději v porodnici :-D . Zítra jdu na kontrolu na internu, jsem zvědavá co vymyslí proti mému nízkému tlaku. Hlavně, že už nepadám :-) .
Stěhování mě taky čeká. Když si představím, že budu muset všechno sbalit tak už te´d je mi z toho zle. A ani nevím, kam ty věci všechny dám.
a kam se budeš stěhovat?

Stěhovat se budu za přítelem do Krnova. Je to schůdnější řešení, protože on tam má soukromou pilu a moc práce. Kdyby měl denně jezdit on za mnou, tak by to bylo o ničem, protože v autě by trávil 2 hoďky denně a jezdil by se vyloženě vyspat a mimča by si neužil. Teď sháním podnájemníky do svého bytu a až je najdu, tak se odstěhujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
11.11.10 20:14
kacafazolka píše:
mekelka píše:
kacafazolka píše:
Pan doktor byl úžasný :-D . Všechno ukázal, vysvětlil, byl to krásný zážitek :-D .
jéééééé to jsem ráda, že jste si to užili :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

To ano. Jarda byl nadšený, šel se mnou dovnitř a jen zíral :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 20:15

jééé já chodila do Krnova do školy..........a už máš kolo?Tam jezdí všichni na kole :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí