Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
12.11.10 12:20

holky já dnes nějak nestíhám. Skoro půl jedné a mám hotovou jen polívku. Jak dělám dopo nehty, tak to tak rychle uteče že to není možné a pak nic nestíhám. Navíc malý všude nanosil hračky takže uklízet pověsit prádlo udělat druhé jídlo a to už je chlop z práce doma.
Kde jste zase všechny???
Normálně u nás vysvitlo slunko ráno bylo hnusně a teď je tam krásně i teploučko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.11.10 12:25

Ahoj holky, tak jem doma z města. Koupila jsem si silonky za 100kč, těhotenské, takové trochuhrubší a jsou super, nikde na pupíku netlačí a jsou vysoké :wink: :wink:
Nikol ty mě bavíš :wink: :wink: S BMW se dělají skvělé drifty…my máme off roada, ale je to vyžsí a težsí a normálně má náhon na zadek, to je prdel a příhody z nehod mám teda i horší :wink: :wink:
Dnes máme na oběd jen vařený květák a bramborky :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
12.11.10 12:27

teji a kdes koupila ty těhu silonky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.11.10 12:43

V šitíčku, jak je v Místku na náměstí Rossman tak naproti, je to u podchodu jak je knihkupectví Bílek. Nejsou moc hrubé, ale hrubší než normální silonky a jak jsem si na to dala takové ty pletené nevím co na kotníky a lýtka tak teplučko :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
12.11.10 12:52

jj vím kde a to jsou přímo těhu???To čumím že zrovna v šitíčku se dá něco takového koupit a byla si se dívat do toho krtečka a vedle do toho obchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.11.10 13:01

Jo byla jsem u krtačka a jako nic moc :nevim: Tam n těhu měli fakt hdně máááálo. Jo jsou přímo těhu. Jsou to tyhle Jen mi je sakryš dala nějakémenší, zeptala se jen na výšku a přez boky je sotva tahám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.11.10 13:51

Tak holky a máme to jisté… porodné nedostaneme nevím od kdy to platí, ale pro nás už asi ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.11.10 14:18

ahoj holky, mě je dneska o něco hůře než včera, ale žiju......taky se udělalo hezky, tak jdeme ven, tady se ruší nějaký dětský sekáč, paní to tam má vždycky tak pěkně oprané, vyžehlené a ruší to, to je škoda, tak tam jdu mrknout, mamka mi donesla dvoje tepláky na rok a půl až dva, jedny z nextu a jedny z TU a stály asi třicet korun obojí…
jnak mi psala kača, nejde ji myš, tak tady není, dostala dietku a kdyby pokračovalo sraníčko a blitíčko tak jde do nemocnice, ale myslím, že už bude oká…
teji, věřím že jsou pohodlné, ale já tohle mít na sobě třšba nemůžu, já hned chytím vlka jak sedím a svědí mě prdel :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.11.10 14:19

a porodné ať si strčí do prdele. porodíme a oni ho obnoví, uvidíte…
já snad dostanu v práci 4500 za mimčo, ale nevím, jestli to v krizi taky nezrušili......no ať si to vemou svině…
ale za prvorodičky mě to teda mrzí dvojnásob :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
12.11.10 14:22

tak jsem se krasne prospala, slunko nam tu sviti o sto sest tak 16 stupnu tady je.Tak se dam do kupy a jdu uklizet to auto ven a pak barak..se mi tak chceee… :-? ale musim… A to me holky mrzi ze nic nedostane… je nefer…ty co za cely zivot odrodily a dostaly porodne a ty co maji rodit ted poprve tak velke hovno… :evil: ja to hovno budu mit tak i tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
12.11.10 14:25
j.s. píše:
ahoj holky, mě je dneska o něco hůře než včera, ale žiju......taky se udělalo hezky, tak jdeme ven, tady se ruší nějaký dětský sekáč, paní to tam má vždycky tak pěkně oprané, vyžehlené a ruší to, to je škoda, tak tam jdu mrknout, mamka mi donesla dvoje tepláky na rok a půl až dva, jedny z nextu a jedny z TU a stály asi třicet korun obojí…
jnak mi psala kača, nejde ji myš, tak tady není, dostala dietku a kdyby pokračovalo sraníčko a blitíčko tak jde do nemocnice, ale myslím, že už bude oká…
teji, věřím že jsou pohodlné, ale já tohle mít na sobě třšba nemůžu, já hned chytím vlka jak sedím a svědí mě prdel :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

jo s tou prdeli to mam taky ze se zacnu skrabat, tim nemyslim, kdyz me skrabe ted cele telo ze to je stejne…to uz mi delalo prave i predtim…je to hrozne nekdy mi to dela i u strampli cely den nic nic a pak…jaj :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
12.11.10 14:25

No já už jsem se stím taky smíříla, že dostaneme hovno :mrgreen: Ale jsou to hajzli hlavně, že oni nahrbané mají a pořád hrabou, že? My jdeme taky ven, svítí sluníčko, ale dost tam fučí, tak uvidíme, jak dlouho tam vydržíme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
12.11.10 14:29
M.Lucka píše:
No já už jsem se stím taky smíříla, že dostaneme hovno :mrgreen: Ale jsou to hajzli hlavně, že oni nahrbané mají a pořád hrabou, že? My jdeme taky ven, svítí sluníčko, ale dost tam fučí, tak uvidíme, jak dlouho tam vydržíme :mavam:

taky se loucim musim se odsud odlepit jinak to auto neuklidim a prece jen kolem te 4 uz zacina byt tma…paaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.11.10 14:36

Tak jako mě to štve protože jsem prvorodička, čekat druhé, tak už mě to třeba tolik netankuje, dost z výbavičky budu mít po prvním že :nevim: :nevim: U nás v práci dávají ke svatbě a narození dítětě stravenky v hodnotě 500kč, ale jsou to ty co nejdou využít na jídlo oblečení nebo tak někde. Jak se sakra jmenují…od sodexha, myslím ten dárkový pass, nevím. No ale mám tam uspolenou dovolenou, 15 dnů mi proplatí určitě :wink: Takže snad nějakých 7-8 z toho bude, pak snad dostanu i Vánoční bonus, půl rok odpracovaný, takže nárok na něj mám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
12.11.10 15:55

Tej, taky bych byla raději, kdyby bylo porodné. Kdo by nechtěl 13 000 na ruku, že? Myslím si, že prvorodičky by na to měli mít právo bez vyjímky. Jenže, co já s tím zmůžu že :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí