Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem z Beskyd, taková malá dědinka.
Mě se taky jména už pak nechtěly řešit, tak jsme to uzavřeli na Johance.
j.s. píše:
ivet, tak to je v pořádku, nebo, pak se posune a bude tě kopkat do žeber a do močáku, že si aji crbneš![]()
![]()
hlavní je, že se hýbe
![]()
Crbneě…prosedím celý den na wc
![]()
S.a.n.y6444 píše:
konec zvonec, tak jsem konecne ted skoncila…jsem totalne k.o… auto je komplet uklizene i barak… tred si napoustim vanu protoze se ted podobam zviratku jako je tchor a potom jeste neco vymyslet na veceri…a basta…nic vic dneska nedelam… ufffa
Sany tak my máme auto ještě jakš takš čisté…manžel ho v dubnu luxusně umyl
Od té doby jsou uvnitř pouze přední sedačky, jinak koberce vše venku
![]()
Auto myje zásadně chlopek, to je taky asi jediné, co uklízí a myje jinak na to sere ![]()
Iweet, to já právě u prvního byla uplně v klidu, to teď je to horší
Jani vy nemáte auto, ty jo tka bez něj bychom asi nefungovali. Tady se nemáš jak kam dostat ![]()
My máme no 4 auta, ale jedno je už 3 roky v depozitu, jedo je škodovka od dědy, taky v depozitu, jednou možná dostane syn
No a dvě používáme, tedy teď jedno, jelikož Nissan má spojku v pr**
v tom jsou hranice super, všude pěšo.......max autobusem, když je třeba hnusně…já auta moc nemám ráda, ale brala bych nějaké, ale to mám smůlu, neuživili by jsme ho a ani nezaplatili..muž má firemní, ale věčně jedzí vlakem, mají to tam taky na pytel…
Tejchi píše:
Doplňuju foto jak manžel myje našeho broučka![]()
![]()
![]()
pěkněěěěěěě ![]()
j.s. píše:
v tom jsou hranice super, všude pěšo.......max autobusem, když je třeba hnusně…já auta moc nemám ráda, ale brala bych nějaké, ale to mám smůlu, neuživili by jsme ho a ani nezaplatili..muž má firemní, ale věčně jedzí vlakem, mají to tam taky na pytel…
No tak my by jsme se jinak nedostali ani do práce
Ani do obchodu a tahat nákup tři kilometry
Zas nás výjde auto na cca 4-5tis, a to jsou jediné výdaje za dopravu.
M.Lucka píše:Tejchi píše:pěkněěěěěěě
Doplňuju foto jak manžel myje našeho broučka![]()
![]()
![]()
Jj, postě můj Ozy, tohle bych s nikým jiným nezažila
![]()