Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
12.11.10 19:40

ty jo,ten vichr na horách by mě asi odnesl…to je úlet…
teji sněží tam u Vás dříve než třeba v ostravě, nebo na stejno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
12.11.10 19:40
j.s. píše:
a co vsetín!!!!!!!!!!!!!!! dyť ty buňky byly lépe vybavené než náš byt a oni budou kurvovat, sice je dali na konec vsetína, ale kdyby jste viděli, kde byldleli v tom pavlačovém domě, mě stály chlupy na rukách, jenom jsme jeli kolem…
jojo, řidičák mám, ale na auto prostě není...........

No to taky…jeeeeziiisi,at je nejak skrouhnou at my muzem taky normalne zit,bez tech samejch pro nas samejch hnusot,lidi jsou akorat vic ze vseho ve stresu…Vemte si myslim snad na Slovensku uz jim povolili penize max.na dve deti,at to tu taky udelaj a soupnou je nekam na kraj,mohli by mit svou zem…Kocovnici zasr…!Juuujda,hele,ja jsem rasistka,jako blazen :lol: !Jen kdyz se do toho takhle vziju mnoo..A to jsem mezi nima rok a pul pracovala a slo to a jak jsem si je vycvicila… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
12.11.10 19:43

Já jsem zastánce toho, že si každý má říct svuj názor jasně :mrgreen: , jen mám strach aby to tu neprasklo, víš, bývá z toho docela velký bordel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
12.11.10 19:43

Tak ju holky,uz radsi mlcim,aby nam to nezavreli,ale jako zase proc?Kde je ta svoboda nazoru? :lol: :lol: :lol: :-D :lol: :lol: :lol: NEEE,uz fakt mlcim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.11.10 19:44

tak tady kousek se z bývalé sauny udělala ubytovna a to je prostě děs, kočárky židle bordel v potoku, kolem dokola bordel, smrad, děcka úplně malé bez dohledu, a jim se kupuje pračka, dělá nová podlaha apod.....ty jo, kdo nám dá pračku a podlahu jen tak…navíc dostávají poukazy na bazén, tam ani nelozím raději…prostě to nechápu..ale město jim chce zalepit huby, protože na těch sociálních dávkách…já tam byla jenom podat žádost o mateřskou a pak zažádat o porodné a stačilo…je to prostě tady špatné…já když viděla výplatnice a ty odečty a uvědomila si, kam to jde, tak sem se fakt naštvala :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: oni kdyby měli svůj stát, tak během týdne zdechnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
12.11.10 19:46

Hele mě stačilo. když jsem si přečetla, že cikanka samoživitelka, která má chlapa v base dostane od státu 36 000 měsíčně :cert: A co dostaneme my…HOVNO a ještě nám vemou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.11.10 19:46

už taky mlčím, edík kopká :lol: :lol: :lol: pusenka moje…a manžel šel za toníkem a asi tam vytuhnul taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
12.11.10 19:47

Holky,mam znamou,ta ted zjistila,ze je ve 13tt,ale zamestnana neni,jen chodi po brigadach a vydelava ten jeji,tak se chci jen zeptat,ma ona narok na nejaky penize,kdyz vlastne uz nemuze na ty svy brigady a kam ma jit zadat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
12.11.10 19:49

No babky, nerozčilujte se, nedělá Vám to dobře a mimisci se budou zlobit. Je to velký hnus co se tady ve státě děje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
12.11.10 19:49

Jo a vcera jsme premejsleli o jmenu a asi dame teda tu Nikolku noo,Stepan by chtel,ja ale furt vaham…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
12.11.10 19:50
nikoll píše:
Holky,mam znamou,ta ted zjistila,ze je ve 13tt,ale zamestnana neni,jen chodi po brigadach a vydelava ten jeji,tak se chci jen zeptat,ma ona narok na nejaky penize,kdyz vlastne uz nemuze na ty svy brigady a kam ma jit zadat?

To asi záleží na tom jestli má ty brigády papirově nebo na černo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.11.10 19:50

to asi má, pokud nevydělává ten její moc ale asi to odnese u mateřské .............
ty jo, a teď mi pán píše, to vyjádření z mú ohledně toho našeho povolení…tak já musím sepsat sml. s mojím manželem, že mu dovolím stavět na mém pozemku, tak to se fakt asi někdo posral na tomhle světě, to je k smíchu :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.11.10 19:53

ty jo, stejně to nechápu, přestanou se rodit děti, mortalita bude vyšší než natalita a ekonomika půjde víte kam… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
j.s. píše:
tak tady kousek se z bývalé sauny udělala ubytovna a to je prostě děs, kočárky židle bordel v potoku, kolem dokola bordel, smrad, děcka úplně malé bez dohledu, a jim se kupuje pračka, dělá nová podlaha apod.....ty jo, kdo nám dá pračku a podlahu jen tak…navíc dostávají poukazy na bazén, tam ani nelozím raději…prostě to nechápu..ale město jim chce zalepit huby, protože na těch sociálních dávkách…já tam byla jenom podat žádost o mateřskou a pak zažádat o porodné a stačilo…je to prostě tady špatné…já když viděla výplatnice a ty odečty a uvědomila si, kam to jde, tak sem se fakt naštvala :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: oni kdyby měli svůj stát, tak během týdne zdechnou…

Ja pracovala v herne a to jednou takhle prisla mlada cikanka a rika mi-PANI,DNESKA BUDETE MIT PLNO a ja rikam,jakto?NO JSOU PLNY POSTY…Taky ze jo,narvano!!!A to se mi nestalo jednou,ze mi nechali kocar s miminem pred hernou a nebo mi chteli dat penize,kdyz jim dovolim vzit si dite dovnitr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975

Jak Jani, musíš dovolit manželovi, to je nějaká blbost ne????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí