Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
né to já se budu muset krotit, pak by třeba udělala to, že by jsme to nedostali vůbec…některé úřednice jsou zapčklé a mstí se…a co si pak vezmeš z takové baby…já ji řeknu, že jsem těhotná a že se musíme stěhovat a udělám ze sebe chudáka a edíček mi pomůže
![]()
já s ejdu barvit zítra, na nějakou čokoládovou či co, nechám to na mamce, naštěstí zadarmo ![]()
Jani tak tohle ti závidím, že tě někdo ostříhá a nabarví zadarmo
![]()
Tejchi píše:
Doplňuju foto jak manžel myje našeho broučka![]()
![]()
![]()
tak to me pose…
![]()
S.a.n.y6444 píše:Tejchi píše:tak to me pose…
Doplňuju foto jak manžel myje našeho broučka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jj, viz článek co jsem poslala
![]()
Dobré ráno
My jsme dneska spali do pul osmé, paráda
Tady u nás je zamračeno a pořád ten hnusný vítr, ale teplo 15stupňu
Dneska mě čeká velký uklid, tak uvidím jestli bude tak velký ![]()
Dobré ránko, ![]()
u nás je hnusně fičí to tu, ale je teplo.
Holky zapojujete se do vánočního kolotoče?
dobré ránko, tak mi jsme spali hrozně, ale stolička už se rýsuje…a já asi kašlu kusy masa, jak to bolí, ale to už bude jenom lepsi, dva dny a budu fit…ja jdu prat hracky, varit obed a polivku uz mam, jen se mi nejak nepovedly knedlicky, tak mam z toho kapani
![]()
Jani, kapání taky dobré
Já dělám obrácené řízky s bramborem a jdu na ten uklid ![]()
Megg, Vánoční kolotoč, ještě nevím ani mi nepřišla pozvánka ![]()
Ahojky, tka já se nezapojuju do Vánočního kolotoče.
To počas je děs, tedy šlo by to bez toho větru…no holky u nás je to tak porřá, ten vítr…tady děs, kosa a dojdem třeba jen do Paskova ke tchýni a pohoda
No hold hory jsou hory.
Tak já mám úklid za sebou, všude jsem vytřela a povysávala, tedy, krom pokojů na půdě. To seru, stejně tam spí někdo jednou za měsíc, tak co
A oběd, máme květák ze včera, ale mám v lednici vytažené veprové maso a hříbečky, celá lednice voní po hříbkách
![]()
taky mi to přišlo a nezapojuju se, ani minulý rok jsem se nezapojovala…
holky já mám takovou chuť na tatarák, ale masa se bojím, takže mám smůlu…to by nestálo za to, ale táááááááááááááááááááááák bych si dala topinkua tatarák
![]()
tady nefouká a je teplo. to je děs .......