Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
13.11.10 18:11

No já tedy vůbec nevím co a jak a počkám na papír a pro mě bude pozdě…nbudu vědět kam s ním :mrgreen: Tak si to pozišťuju, ať jsem zas o něco chytřejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
13.11.10 18:28

Peti, raději se zeptej te své učetní to fakt nevím :nevim: Já jsem se ještě taky na tu socíalku nedostala a volat tam nechci, už jsem to jednou zkoušela a hrůza. I když osobně je to taky nic moc, ona je totiž ta paní hoooooodně příjemná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
13.11.10 18:30

Já teď jenom doufám, že si taky mužu vybrat mezi tou tříletou a čtyřletou, ale v tom horším případě bych už stejně nic nezměnila, ale byla by to docela fuška mít skoro o 4000 meně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.11.10 19:03

Tak kámoška mi teď odepsala, nastoupila teď na mateřskou, rodit má začátkem prosince. Prý jí doktorka dala všechny papíry k tomu, ona je v klidu vyplnla a jen odevzdala zaměstnavateli a to je vše :wink: Pak se asi běhá kvůli rodičovskému příspěvku…to zas bude něco, já nesnáším úřady!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.11.10 19:03

ježiš, po kolikáté se to tady řeší, viď teji :roll: těch 28 týdnů se platí z výměru odpracovaného roku bez nemocenské........takže asi nějakých 70% z platu, vypíše ti to mzdovka, protože ta to ví, kolik máš těch 70% z platu a platí to ale sociálka, protože to změnili, dříve ti to platil zaměstnavatel a pak si na sociálce požádáš, zda chceš být doma dva roky, tři nebo čyři…a to pak už dostáváš tabulkově 4300, 7600, 11200 a u čtyřleté se to měnilo teď jestli to podepíše klaus, což udělá............stejně jako zrušení porodného, snížení příspěvku od státu na spoření, 10% snížení platu u stát. zaměstnanců a tak podobně..........takže teji dostaneš lístek, půjdeš na mzdové a pak ti domů říjde papír s výměrem a oznámením..pak musíš jít na sociálku požádat o tu dvouletou, musíš mít nějaký příjem, aby ti to vyšlo, ale podle toho, co jsi psala jsi ho měla…ale raději si to obvolej, ať víš termíny a nepropásneš to…ale je čas :lol: :lol: :lol: kapišto? snad to říkám dobře, ale myslím,ž e už to tu psala mekelka polopaticky asi dvakrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.11.10 19:06

holky, já bych si dala šampíčko od bohemky, to rudě červené, na tom jsem asi závislá :-P :-P :-P :-P škoda, že je tak drahé…nebo možná dobře :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.11.10 19:06

čau Barbuchy.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: byli jsme si koupit novou myšu k počítači..tu starou musím jít reklamovat…
Je mi už lépe,jím jen rohlíky a dietní suchary a piju černý čaj a Kačenka mě za to zkopává do krychle.Dole už mám 4 kg, ale hlavně nes…a nebl… jupíííííííííííí :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.11.10 19:07

jo a pane Bože vy jste drbny......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.11.10 19:08

Jani já vím jak se to počítá, jen nevím kde se žádá o mateřskou :nevim: Tedy teď už to nejspíš vím :nevim: A na tu dvouletou, někde jsem četla že máš mít denní vyměřvací základ či co to 380 na den a já na nemocenské mám 351, takže mi to možná uteče :nevim: To nevím, uvidím, to je stejně v celku jedno, buď tak nebo tak no :nevim: Jen tu mateřskou jsem nevěděla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.11.10 19:10

Kačko vítaj!!! Neboj přez Vánoce vše doženeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.11.10 19:11

teji, já ti lištím, nepočítá se do ničeho nemocenská !!!!!!!!!!!!!!! :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.11.10 19:11

kači, ahoooooj, zachraň mě, já dneska tejku asi taky zkopu do krychle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pardón, do mrkve :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.11.10 19:14

no koukám, že jsi nějak rozjetááááááááááá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Baby, vy jste tu furt jen nadávaly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vy jste nervoni...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.11.10 19:17

Mě teď jen zajímá kdy se budu moct pořádně najíst :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.11.10 19:17

kači a co jsi ty prováděla dneska? já si ohřívám večeři, zbytek z oběda.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí