Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
13.11.10 19:58

Kačko i Sáblíková má střevní potíže…tak na to nejsi sama. Jen chudák Kačenka, aby taky něco s té bašty měla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.11.10 20:01

holky pa, jdu se natáhnout a dívat na stardance,papa zítra :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.11.10 20:02

Jani papa a ať máte dnešní noc klidnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214

jo slyšela jsem …Sáblice se musí opičit........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No já si s Ríšou zažila své od 4 měsíců.Měl jeden astma.záchvat za druhým a já nevědě+la co dělat aby se vůbec nadechl..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828

jako to jsou jediní známi co to takhle dělají jinak ostatní říkají že jsou nemocní atd… a to samé my. A když jim těm věčně nemocným známým volám zda se můžem stavit tak jo jo jo a říkám a jste úplně zdraví bez rýmy atd.. a oni že jo a přijedem tam a děcka rýmu a filip je na tohle hrozně háklivý. Teď už se to jako dá ale jak byl mimino a od tří měsíců jsme odsávali a několik noci nespali tak to byl masakr. Prostě v tomhle jsou ti známí jeblí jinak jsou v poho. Já jsem též malému nic nedávala a doktorka říkala že to není dobré že průjem se musí přeléčit a že u tak malých dětí hrozí odvodnění. Ale pokud je to 2× za den tak nad tím mi mávla rukou tak nevím ale to měl jenom jednodenní průjem. Já si myslím že filda to má poděděné po chlopovi jelikož ten ho má též co chvilku a já jsem ho měla naposledy týden před porodem.takže jak dostanu průjem tak je to znamení že budu do týdne rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.11.10 20:03
j.s. píše:
holky pa, jdu se natáhnout a dívat na stardance,papa zítra :mavam: :mavam: :mavam:

krásné sny a klidnou noc tobě i Toníkovi....... :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.11.10 20:03

jako s těmi mimči je to hrozné jak jsou nemocné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.11.10 20:04

jj krásnou a hlavně klidnou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.11.10 20:06

Peti ono asi jim těm známým to nepříjde jako nemoc, ale já bych řekla že mají rýmu nebo tak…ať si to každý přebere po svém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
13.11.10 20:09

Teji, k té mateřské. 6-8 týdnů před porodem Ti ukončí dr. nemocenskou a zároveň Ti vypíše papír, na kterém bude uvedeno, od kdy nastupuješ na mateřskou dovolenou. S tím papírem zajdeš do práce za účetní, kde ho odevzdáš spolu s ukončenou nemocenskou. Na papír o mateřské uvedeš jen, kam chceš posílat mateřskou - na účet nebo na adresu. Pozor: Za složenku na adresu se ale platí, na účet je to zdarma. O rodičák potom žádáš na kontaktním místě, to znamená, že si tam půjdeš vyzvednout papíry k rodičáku a odešleš na okresní správu sociálního zabezpečení podle toho, kam spadá tvůj zaměstnavatel, tam Ti potvrdí, kolik jsi brala základní mateřské. Až to budeš mít potvrzené, odevzdáš to zase na kontaktním místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.11.10 20:11

mekelto to jsou přesně informace co jsem chtěla vědět. Jen dotaz co je kontaktní místo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
13.11.10 20:13
Tejchi píše:
mekelto to jsou přesně informace co jsem chtěla vědět. Jen dotaz co je kontaktní místo?

Je to úřad, který vyplácí rodičovský příspěvek, přídavky na děti, atd. Možná, že u vás je to na obecním úřadě. Ve městě je asi kontaktní místo, na vesnici je to asi na obecním úřadě - myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
13.11.10 20:14

Teji, na tom kontaktním místě Ti i řeknou, na jaký rodičák, v jaké délce máš nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.11.10 20:15

mekelko to právě nevím no, ale to časem zjistím. Pamatuju si že jak jsme byli malí, naši chodili na socku u nás ve městě a ne na okres. Tak uvidím zda budu muset až do FM nebo to bude u nás :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.11.10 20:16
Tejchi píše:
mekelto to jsou přesně informace co jsem chtěla vědět. Jen dotaz co je kontaktní místo?
:pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí