Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2975
14.11.10 20:00

No my máme taky vlastně všechno ve světlé barvě, kromě te kuchyně teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
14.11.10 20:02

holky dobrou noc, musím uvolnit místo manžílkoví, už mě asi po třetí napomíná, tak papa a hezké sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.11.10 20:03

papa. já se půjdu taky za chvíli natáhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.11.10 20:03
M.Lucka píše:
holky dobrou noc, musím uvolnit místo manžílkoví, už mě asi po třetí napomíná, tak papa a hezké sny :mavam:

dobrou noc..........a sladké sny.......... :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.11.10 20:04
j.s. píše:
papa. já se půjdu taky za chvíli natáhnout…

no já tu taky dnes nebudu dlouho vysedávat...........ráno jdu pro ty výsledky tak nemůžu chrapošit do 10 hod......... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.11.10 20:05

připadá vám holky, že jsou za chvilku vánoce a že za nějaké tři čtyři měsíce rodíme ?????? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: mě to příjde šílené, jak to letí… 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.11.10 20:06

a kde je naše mrkvička, snad ji neodnesl vichr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.11.10 20:07

Holky to jsem ráda že jste si tak užili krásného dne :dance: U nás fouká fakt pořát no :nevim: Já mám blbé že mám ty problémy s krční páteří a kolikrát i když mám šátek mě blbě ofoukne a je mi hned zle, hlava pobolívá, no na pytel :zed: Ale je fakt že je tu hezká příroda, ale Jani tam máš taky krásnou procházku okolo řeky :wink:
Jani jak tě tak čtu tak si rozmýším jít s prvním na dva roky…raději později :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.11.10 20:08

Jani já se na ty Vánoce těším jako malá…a teď jak jsme byli v pátek nakupovat, tak úplně, všude výzdoby a tak :dance: Už ať mám za sebou to pojebané volání a budu péct :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.11.10 20:09
j.s. píše:
připadá vám holky, že jsou za chvilku vánoce a že za nějaké tři čtyři měsíce rodíme ?????? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: mě to příjde šílené, jak to letí… 8-o 8-o 8-o

no Janinko ani nemluv.Už je třeba koukat po dárcích.Já si včera nakoupila Hery na cukroví a za chvíli to začne...........a pak už jen chvilku a budeme mít ty naše fotbalistky a fotbalisty v náručííííííííííííí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.11.10 20:12

Kačko na to už se mooooc těším :dance: Až mtu bude řvát někdo jiný :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.11.10 20:16

jani je mi to jasné. Já jsem tohle řešila jak byly fildovi 3 měsíce. Dostal průjem zrovna v pátek a já šla k doktorce co je tady u nás na ulici bo moje už tam nebyla a od ní jsem dostala šíleně seřvané co jsem to za matku že mu na průjem dávám mléko že mu mám uvařit odvar z rýže mrket namixovat atd… No já tenkrát brečela jak želva bo jsem nevěděla co s ním jsem si říkala panebože vždyť to mimi nezná nic jiného než mléko. Jak jsem mu dala co jiného tak to hned zvracel, tak jsem jen uvařila tu rýži a do vody z té rýže jsem dávala nutrilon. Jsem říkala že seru na všechny řeči že nenechám dítě umřít. V pondělí jsem šla ke své a ta mi říká co je to za blbost vždyť ve třech měsících je pro mimi jedinou stravou mléko aže si mám koupit nějaké bez laktulozy či co už si to moc nepamatuju.
Já se pro dnešek též loučím chce tu jít chlopek tak se mějte a krásnou dobrou noc. Papapa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.11.10 20:17

Peťko dobrou noc........... :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.11.10 20:18

Peti tak se opatruj papapa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.11.10 20:18
Tejchi píše:
Kačko na to už se mooooc těším :dance: Až mtu bude řvát někdo jiný :srdce: :srdce: :srdce:

někdo jiný než ty?????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí