Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No my máme taky vlastně všechno ve světlé barvě, kromě te kuchyně teda
holky dobrou noc, musím uvolnit místo manžílkoví, už mě asi po třetí napomíná, tak papa a hezké sny ![]()
M.Lucka píše:
holky dobrou noc, musím uvolnit místo manžílkoví, už mě asi po třetí napomíná, tak papa a hezké sny
dobrou noc..........a sladké sny..........
![]()
j.s. píše:
papa. já se půjdu taky za chvíli natáhnout…
no já tu taky dnes nebudu dlouho vysedávat...........ráno jdu pro ty výsledky tak nemůžu chrapošit do 10 hod......... ![]()
připadá vám holky, že jsou za chvilku vánoce a že za nějaké tři čtyři měsíce rodíme ??????
mě to příjde šílené, jak to letí…
![]()
Holky to jsem ráda že jste si tak užili krásného dne
U nás fouká fakt pořát no
Já mám blbé že mám ty problémy s krční páteří a kolikrát i když mám šátek mě blbě ofoukne a je mi hned zle, hlava pobolívá, no na pytel
Ale je fakt že je tu hezká příroda, ale Jani tam máš taky krásnou procházku okolo řeky ![]()
Jani jak tě tak čtu tak si rozmýším jít s prvním na dva roky…raději později ![]()
Jani já se na ty Vánoce těším jako malá…a teď jak jsme byli v pátek nakupovat, tak úplně, všude výzdoby a tak
Už ať mám za sebou to pojebané volání a budu péct ![]()
j.s. píše:
připadá vám holky, že jsou za chvilku vánoce a že za nějaké tři čtyři měsíce rodíme ??????![]()
![]()
![]()
mě to příjde šílené, jak to letí…
![]()
![]()
no Janinko ani nemluv.Už je třeba koukat po dárcích.Já si včera nakoupila Hery na cukroví a za chvíli to začne...........a pak už jen chvilku a budeme mít ty naše fotbalistky a fotbalisty v náručííííííííííííí ![]()
jani je mi to jasné. Já jsem tohle řešila jak byly fildovi 3 měsíce. Dostal průjem zrovna v pátek a já šla k doktorce co je tady u nás na ulici bo moje už tam nebyla a od ní jsem dostala šíleně seřvané co jsem to za matku že mu na průjem dávám mléko že mu mám uvařit odvar z rýže mrket namixovat atd… No já tenkrát brečela jak želva bo jsem nevěděla co s ním jsem si říkala panebože vždyť to mimi nezná nic jiného než mléko. Jak jsem mu dala co jiného tak to hned zvracel, tak jsem jen uvařila tu rýži a do vody z té rýže jsem dávala nutrilon. Jsem říkala že seru na všechny řeči že nenechám dítě umřít. V pondělí jsem šla ke své a ta mi říká co je to za blbost vždyť ve třech měsících je pro mimi jedinou stravou mléko aže si mám koupit nějaké bez laktulozy či co už si to moc nepamatuju.
Já se pro dnešek též loučím chce tu jít chlopek tak se mějte a krásnou dobrou noc. Papapa
![]()
Tejchi píše:
Kačko na to už se mooooc těšímAž mtu bude řvát někdo jiný
![]()
![]()
někdo jiný než ty??????????
![]()