Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tejchi píše:
mekelko to právě nevím no, ale to časem zjistím. Pamatuju si že jak jsme byli malí, naši chodili na socku u nás ve městě a ne na okres. Tak uvidím zda budu muset až do FM nebo to bude u nás
Socka právě bývá i na městských úřadech, kde se zase pro změnu vyplácí dávky pro nezaměstnané - jako třeba, že nemají životní minimum.
Nemáš u vás nějakou kámošku, která už tohle vyřizovala? Určitě Ti poradí.
mekelko tady bydlím dva roky a znám tu jednoho souseda
To máš jedno, to už nějak ošefuju až se to bude blížit ![]()
Tak holky jdeme spinkat, tedy já ležet a mužík spát. Je po noční a celý den nespal
Je ko, už od 6 tu ležel u telky, tak jsem ho nahnala do vany a tam mi taky usnul
Tak si s ním pujdu lehnout ![]()
Tejchi píše:
mekelko tady bydlím dva roky a znám tu jednoho sousedaTo máš jedno, to už nějak ošefuju až se to bude blížit
zkusím se zeptat ségry...........Hele nekecej už tam skoro jednu máš- mojí ségru.Když budeš cokoliv chtít tak se na ni obrať......... ![]()
ahoj holky, tak jsem se nakonec musela nechat píchnout do břicha, sice mi vyšly testy triple dobře, ale na velkým genetickým UZ se paní doktorce nezdály střevní kličky, moc prosvítaly a ledvinový pánvičky, jedna je větší. Naštěstí dělají po plodovce rychlé výsledky do druhého dne, jsou v pořádku ještě do dvou týdnů bude velký výsledek tam je i cystická fybroza, ale to je snad dědičný - nevím o nikom v rodině, tak snad dobrý. a miminko je trochu větší tak snad to bude ta rybka ![]()
Ahoj,neboj,to bude dobrý…
Taky jsem byla na odběru plodovky,3 týdny nervů,ale dopadlo to dobře.A aspoň vím na 100%,že je to kluk.Tak se drž,já jdu zas do hajan,mám nějakou chřipku,nebo virozu,naštěstí manžel vzal kluky na hory,tak mám klid to vyležet ![]()
Dobré ráno holky.
To počasí mě sere!! Sice tam je hezky, ale pořát šílený vítr. Včera jsem byla chvíli venku a doteď mě bolí hlava od páteře. Takže v takovém počasí radši nikam nelezu.
Dobré ránko
Tak u nás je krásně a vítr taky nefučí zatím
Tej promiň já jsem zase přehodila pojem mateřská a rodičovský přispěvek, to jsem celá já, ale myslím že ti to mekelka vysvětlila suprově ![]()
DOBRÉ RÁNKO, tak u nás byla konečně noc, jakž takž, vzbudil se asi dvakrát, co je lahoda ![]()
jdu se barvit, přemluvila jsem mamku…tady je taky krásně a nefouká, těším se ven, včera jsem nikde nebyla, jenom s košem, to moc nezvládám, být doma zavřená…
luci, jojo, vysvětlila, ale na 550 stránce se bude ptát zase
![]()
dobré ráno holky,
tak my si dnes pospali do 8:15 Paráda to kdyby bylo každý den tak si vůbec neztěžuju. U nás je taky krásně. Kluci asi půjdou na motokros a já jdu uklízet a vařit.
Ahoj Peti, my spali do osmi
Asi se ji to zase převrátilo hurááááááááá, od toho posunu spala jenom do šesti a teď druhý den do osmi paráda ![]()
no uvidíme jak zítra ale byla by to paráda akorát dneska byla vyjímka ta že s náma spal tatínek jinak ten ráno vstává brzo a chodí do práce, tak to třeba bylo tím. Uvidíme zítra.
Venku je úplně nádherně a teploučko. To je ale krásná zima.