Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no to je hnus Jani.......to jsou kreténi........No snad jsou to jen ty zuby....... ![]()
Jani to jsou tedy hajzli…k nám měli přijít už dřív tchán a pak se omlouvali, protože má rýmu nebo co říkal, tak mají starost. A oni mají průjmy a nic neřeknou, v těhotenství to určitě není nic dobrého. Nezlob se ale to jsou fakt hajzli bezohlední!!
![]()
snad jo, posere se tak třikrát čtyřikrát za den, včera jenom dvakrát, je protivný a jak mu to natírám v pusy, hrozně řve.........prostě druhá kolika, fakt závidím, těm, co najdou dětem zuby a ani neví, že jim rostou…
No Jani to je fakt, jak je šlověk ve stresu, nevyspaný a tak, tak ta nemoc tě napadne hned ![]()
M.Lucka píše:
Holky dneska se loučím, dobrou noc a hezké sny
Pa pa Luci
![]()
tak hlavně mě to mrzí, že jo, teď se člověk prostě bojí..........je toho tolik, jakých si viróz a svinstev… ![]()
j.s. píše:
tak hlavně mě to mrzí, že jo, teď se člověk prostě bojí..........je toho tolik, jakých si viróz a svinstev…
Ty bláho, ale jako že neberou ohledy na těhotnou
Jani ty máš s Toníkem tolik trápení… ![]()
Jani, tak my máme taky takové známé mají děcka nemocné a přijdou na návštěvu nebo nás pozvou a filip tohned chytne a pak mám nervy a jak jsem jim jednou volala že to filip od nich chytl tak se ještě nasrali. Jako takové lidi zbožňuju ani nedokáží uznat svoji chybu.
A s těmi zuby jsme si prošli taky. Díky bohu je to za námi. Filip sral každou chvíli. Děs a hrůza. Týden průjem přelečený dva dny dobré a průjem na novo. Jsme měli jít na nějaké výtěry ale někde se to ztratilo. Dáváš malému něco na ten průjem????Dobré jsou laktobacily Filovi to hodně pomohlo ale to není na přelečení ale na prevenci a posílení střevní mikroflory. Jinak na průjem dávám enterol a jsem s ním spokojená.
teji, a to nic není.........některé děti soplí a jsou nemocné pořád, my jsme ještě nemocní nebyli, musím to zaťukat…ale prostě zuby, bříško…to jsou takové ty věci, že buď je to v pohodě a nebo teploty, srajda, protivnost…si nevybereš..asi nic není ideální…ale raději tohle, než nějaké vážné věci…kolem mě se narodil známé chlapeček a měl dva prsty srostlé k sobě, bez nehtu, teď to po roce byli řezat a dávat do kupy, k mamce se chodí stříhat paní a ta s chlapečkem strávila x měsíců v nemocnici a vzali mu ani ne v půl roce ledvinu…to jsou teprve trable…
Je Jani to mě ani nestraš
Doufám že u nás bude vše v pohodě a zvládnema i klasické děcké nemoci
peti, tak mi si to třeba s lidma říkáme.........ale tohle, to je prostě bezohlednost, chtěla jsem jim napsat, ale nebudu to dělat ještě horší, protože by se nesrali…přesně jak píšeš…já se s týkáms dvěma maminami a ty zavolají nebo prostě to berou jako já…
nedávám nic, příjde mi to, že se s tím musí trochu poprat.....ale v po budu asi volat dr, tak se poptám…