Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nikoll píše:S.a.n.y6444 píše:No snad uz ta mast pomuze,uz by taky bylo na case,vid?Jinak to jsou soky s tema nehodama,to ja,kdyz jsem dostala ridicak,bylo to v zime,tak jsem za 3mesice zrusila auto,tak jsem se bala,ale ten muj mi jeste podekoval,ze aspon koupime novy a ted si myslim,ze uz jsem dobra ridicka,obcas i pirat.Jinak jak jsem nabourala to auto,tak jsem malem prejela asi 4cikany,tak byli v soku,ale nakonec mi jeste pomahali to auto odstavit,aby jsme nemuseli volat policajty
Buon giorno tuttitak jsem dorazila od doktora, vzali mi krev a ted musim cekat az do stredy nez budou hotove parada…
jinak si i ted vyzvedla nejakou novou mast na to svedeni,tak uvidime jestli pomuze. Jinak dneska tady mame nejak vyjmecne krasne hned tak po ranu a teplo. Jo a ulet jak mi daval pritel auto a loucili jsme se u neho, tak hned vedle nas asi tri metry do sebe narazily hned 4 auta…to byla rana, jsem se tak lekla
nastesti se nikomu nic nestalo.. a nastesi ani nam ne…uff..
.Na proti ulice si sli policajti koupit neco do vecerky a ja tam stala v hloucku vytlemena s cikanama,asi z toho soku
Bylo to bmw a to ma nahon na druhou stranu nez jina auta a tak mi to pekne uklouzlo na ledu a uz neslo nic delat.
musela jsem se ted zasmat te prihode, jako stesti ze se ti nic samozrejme nestalo, ale jak jsi to popsala, malem jsi prejela 4 cigany a oni ti jeste potom pomahali…
![]()
ja mam ridicak 4 roky a jeste nastesti jsem nebourala…a jezdi fakt jak hovado…ale ted uz jsem se uklidnila uz kvuli me samotne a hlavne kvuli mimca.
Sanny psala jsi,ze jsi v Itosce 10mesicu,tak jak vubec uz sprechtis?
nikoll píše:S.a.n.y6444 píše:To jo no…nevrati,ale myslim si,ze ted miminku dokazem zajistit lepsi zivot a vsechno,driv to bylo jeste takovy…no proste jiny.nikoll píše:znam taky jsem musela, ale kvuli skole a protoze mi bylo certvych 18
pak me to ale samozrejme strasne mrzelo!clovek porad na to mysli..ale uz to stejnak nevrati…
no me mrzi to, ze muj pritel (ted uz ex)v te dobe uz mel dost pekne penize podnikal, takze by dite v pohode zajistil. prvni dva mesice mluvil,ze mimco chce jak se netesi,ze skolu budu delat dalkove atd…a ve tretim mesici mi rekl nechce to…takze o to horsi jsem to mela, ze uz to nebyla mala interupce.. potom jsem mela problemy jak zdravotni tak i psychicke, takze jsem tu skolu ani nedodelala… ![]()
S.a.n.y6444 píše:nikoll píše:musela jsem se ted zasmat te prihode, jako stesti ze se ti nic samozrejme nestalo, ale jak jsi to popsala, malem jsi prejela 4 cigany a oni ti jeste potom pomahali…S.a.n.y6444 píše:No snad uz ta mast pomuze,uz by taky bylo na case,vid?Jinak to jsou soky s tema nehodama,to ja,kdyz jsem dostala ridicak,bylo to v zime,tak jsem za 3mesice zrusila auto,tak jsem se bala,ale ten muj mi jeste podekoval,ze aspon koupime novy a ted si myslim,ze uz jsem dobra ridicka,obcas i pirat.Jinak jak jsem nabourala to auto,tak jsem malem prejela asi 4cikany,tak byli v soku,ale nakonec mi jeste pomahali to auto odstavit,aby jsme nemuseli volat policajty
Buon giorno tuttitak jsem dorazila od doktora, vzali mi krev a ted musim cekat az do stredy nez budou hotove parada…
jinak si i ted vyzvedla nejakou novou mast na to svedeni,tak uvidime jestli pomuze. Jinak dneska tady mame nejak vyjmecne krasne hned tak po ranu a teplo. Jo a ulet jak mi daval pritel auto a loucili jsme se u neho, tak hned vedle nas asi tri metry do sebe narazily hned 4 auta…to byla rana, jsem se tak lekla
.Na proti ulice si sli policajti koupit neco do vecerky a ja tam stala v hloucku vytlemena s cikanama,asi z toho soku
Bylo to bmw a to ma nahon na druhou stranu nez jina auta a tak mi to pekne uklouzlo na ledu a uz neslo nic delat.
![]()
![]()
ja mam ridicak 4 roky a jeste nastesti jsem nebourala…a jezdi fakt jak hovado…ale ted uz jsem se uklidnila uz kvuli me samotne a hlavne kvuli mimca.
To jo no a docela casto jezdim okolo toho mista a na tom tipaci,do kteryho jsem to narvala jsou,teda prave nejsou dlazdicky,takze mi to vzdycky pripomene.Hele a to nejlepsi na tom bylo to,ze jsem mela po 7 12kach-ne.vecer,jedu si takhle z prace a premejslim,jak si uzijem volno,ze pojedem nekam na vylet a zrovna jsem se chvalila,jak umim krasne řadit a ze budu muset Stepana(toho myho)svest,aby videl,jak jsem sikovna a najednou pes na krizovatce a ja,abych ho neprejela,…a pak PRAASK,ale sedet nekdo na miste u spolujezdce,tak ma po nohach,bylo to tam total zmuchlany,ja mela jen modriny od od pasu.
nikoll píše:
Sanny psala jsi,ze jsi v Itosce 10mesicu,tak jak vubec uz sprechtis?
sprechtim jak se da… jako mluvit mluvim, ale jeste neumim vsechny slovicka..a neni jich malo ze
ale spise to sklonovani…takze mluvim asi jak tamani mluvi u nas cesky, tak ja mluvim italsky tady..takze jak debil
ale samozrejme pritel vi co chci rict a co mam na mysli a ti co me znaji taky se domluvim, horsi z lidma co neznam mluvit to vzdycky i znervoznim..
S.a.n.y6444 píše:nikoll píše:no me mrzi to, ze muj pritel (ted uz ex)v te dobe uz mel dost pekne penize podnikal, takze by dite v pohode zajistil. prvni dva mesice mluvil,ze mimco chce jak se netesi,ze skolu budu delat dalkove atd…a ve tretim mesici mi rekl nechce to…takze o to horsi jsem to mela, ze uz to nebyla mala interupce.. potom jsem mela problemy jak zdravotni tak i psychicke, takze jsem tu skolu ani nedodelala…S.a.n.y6444 píše:To jo no…nevrati,ale myslim si,ze ted miminku dokazem zajistit lepsi zivot a vsechno,driv to bylo jeste takovy…no proste jiny.nikoll píše:znam taky jsem musela, ale kvuli skole a protoze mi bylo certvych 18
pak me to ale samozrejme strasne mrzelo!clovek porad na to mysli..ale uz to stejnak nevrati…
tyyy brdo,smutny…z ty nedodelany skoly si nec nedelej,ja taky prerusila ve 3tim rocniku gympl ,pac Stepan pracoval v Liverpoolu a ja chtela za nim…no a pak jsem sla do prace a nevim co ja a matura do budoucnosti,moje skola se neda dochodit dalkove a hlavne pochybuju,jestli bych to stihala,jako,ne ze bych byla hloupa,ale spis lina na uceni a vubec-myslenky na to nejak nemam
nikoll píše:S.a.n.y6444 píše:To jo no a docela casto jezdim okolo toho mista a na tom tipaci,do kteryho jsem to narvala jsou,teda prave nejsou dlazdicky,takze mi to vzdycky pripomene.Hele a to nejlepsi na tom bylo to,ze jsem mela po 7 12kach-ne.vecer,jedu si takhle z prace a premejslim,jak si uzijem volno,ze pojedem nekam na vylet a zrovna jsem se chvalila,jak umim krasne řadit a ze budu muset Stepana(toho myho)svest,aby videl,jak jsem sikovna a najednou pes na krizovatce a ja,abych ho neprejela,…a pak PRAASK,ale sedet nekdo na miste u spolujezdce,tak ma po nohach,bylo to tam total zmuchlany,ja mela jen modriny od od pasu.nikoll píše:musela jsem se ted zasmat te prihode, jako stesti ze se ti nic samozrejme nestalo, ale jak jsi to popsala, malem jsi prejela 4 cigany a oni ti jeste potom pomahali…S.a.n.y6444 píše:No snad uz ta mast pomuze,uz by taky bylo na case,vid?Jinak to jsou soky s tema nehodama,to ja,kdyz jsem dostala ridicak,bylo to v zime,tak jsem za 3mesice zrusila auto,tak jsem se bala,ale ten muj mi jeste podekoval,ze aspon koupime novy a ted si myslim,ze uz jsem dobra ridicka,obcas i pirat.Jinak jak jsem nabourala to auto,tak jsem malem prejela asi 4cikany,tak byli v soku,ale nakonec mi jeste pomahali to auto odstavit,aby jsme nemuseli volat policajty
![]()
![]()
tak to je mazec zase jsem se musela od srdce zasmat…
nad cim jsi premyslela a potom co se stalo. samozrejme stesti ze tam nikdo nesedel vedle tebe a ty jsi vyvazla jen s tema modrinama. ![]()
nikoll píše:S.a.n.y6444 píše:tyyy brdo,smutny…z ty nedodelany skoly si nec nedelej,ja taky prerusila ve 3tim rocniku gympl ,pac Stepan pracoval v Liverpoolu a ja chtela za nim…no a pak jsem sla do prace a nevim co ja a matura do budoucnosti,moje skola se neda dochodit dalkove a hlavne pochybuju,jestli bych to stihala,jako,ne ze bych byla hloupa,ale spis lina na uceni a vubec-myslenky na to nejak nemamnikoll píše:no me mrzi to, ze muj pritel (ted uz ex)v te dobe uz mel dost pekne penize podnikal, takze by dite v pohode zajistil. prvni dva mesice mluvil,ze mimco chce jak se netesi,ze skolu budu delat dalkove atd…a ve tretim mesici mi rekl nechce to…takze o to horsi jsem to mela, ze uz to nebyla mala interupce.. potom jsem mela problemy jak zdravotni tak i psychicke, takze jsem tu skolu ani nedodelala…S.a.n.y6444 píše:To jo no…nevrati,ale myslim si,ze ted miminku dokazem zajistit lepsi zivot a vsechno,driv to bylo jeste takovy…no proste jiny.nikoll píše:znam taky jsem musela, ale kvuli skole a protoze mi bylo certvych 18
ja jsem dodelala stredni gastronomickou skolu, ale jen s vyucnakem, sla jsem pak na dalkove na podnikani…a to jsem mela rok za sebou a jeste mi chybel jeden..potom jsem zacala pracovat a potom skoncila bez udano duvodu..par mesicu bez prace..nic k nalezeni, az jsem se sebrala a jela do zahranici a dneska jsem tady ![]()
S.a.n.y6444 píše:nikoll píše:tak to je mazec zase jsem se musela od srdce zasmat…S.a.n.y6444 píše:To jo no a docela casto jezdim okolo toho mista a na tom tipaci,do kteryho jsem to narvala jsou,teda prave nejsou dlazdicky,takze mi to vzdycky pripomene.Hele a to nejlepsi na tom bylo to,ze jsem mela po 7 12kach-ne.vecer,jedu si takhle z prace a premejslim,jak si uzijem volno,ze pojedem nekam na vylet a zrovna jsem se chvalila,jak umim krasne řadit a ze budu muset Stepana(toho myho)svest,aby videl,jak jsem sikovna a najednou pes na krizovatce a ja,abych ho neprejela,…a pak PRAASK,ale sedet nekdo na miste u spolujezdce,tak ma po nohach,bylo to tam total zmuchlany,ja mela jen modriny od od pasu.nikoll píše:musela jsem se ted zasmat te prihode, jako stesti ze se ti nic samozrejme nestalo, ale jak jsi to popsala, malem jsi prejela 4 cigany a oni ti jeste potom pomahali…S.a.n.y6444 píše:No snad uz ta mast pomuze,uz by taky bylo na case,vid?Jinak to jsou soky s tema nehodama,to ja,kdyz jsem dostala ridicak,bylo to v zime,tak jsem za 3mesice zrusila auto,tak jsem se bala,ale ten muj mi jeste podekoval,ze aspon koupime novy a ted si myslim,ze uz jsem dobra ridicka,obcas i pirat.Jinak jak jsem nabourala to auto,tak jsem malem prejela asi 4cikany,tak byli v soku,ale nakonec mi jeste pomahali to auto odstavit,aby jsme nemuseli volat policajty
![]()
![]()
ja mam ridicak 4 roky a jeste nastesti jsem nebourala…a jezdi fakt jak hovado…ale ted uz jsem se uklidnila uz kvuli me samotne a hlavne kvuli mimca.![]()
![]()
nad cim jsi premyslela a potom co se stalo. samozrejme stesti ze tam nikdo nesedel vedle tebe a ty jsi vyvazla jen s tema modrinama.
Co jinak mas dnes v planu?Ja jdu se znamou,ktera je ve 29tt do nejaky novy cukrarny na nejaky teply boruvky a pak se jdem mrknout po kramech na nejaky prosteradla do postylky
S.a.n.y6444 píše:nikoll píše:ja jsem dodelala stredni gastronomickou skolu, ale jen s vyucnakem, sla jsem pak na dalkove na podnikani…a to jsem mela rok za sebou a jeste mi chybel jeden..potom jsem zacala pracovat a potom skoncila bez udano duvodu..par mesicu bez prace..nic k nalezeni, az jsem se sebrala a jela do zahranici a dneska jsem tadyS.a.n.y6444 píše:tyyy brdo,smutny…z ty nedodelany skoly si nec nedelej,ja taky prerusila ve 3tim rocniku gympl ,pac Stepan pracoval v Liverpoolu a ja chtela za nim…no a pak jsem sla do prace a nevim co ja a matura do budoucnosti,moje skola se neda dochodit dalkove a hlavne pochybuju,jestli bych to stihala,jako,ne ze bych byla hloupa,ale spis lina na uceni a vubec-myslenky na to nejak nemamnikoll píše:no me mrzi to, ze muj pritel (ted uz ex)v te dobe uz mel dost pekne penize podnikal, takze by dite v pohode zajistil. prvni dva mesice mluvil,ze mimco chce jak se netesi,ze skolu budu delat dalkove atd…a ve tretim mesici mi rekl nechce to…takze o to horsi jsem to mela, ze uz to nebyla mala interupce.. potom jsem mela problemy jak zdravotni tak i psychicke, takze jsem tu skolu ani nedodelala…S.a.n.y6444 píše:To jo no…nevrati,ale myslim si,ze ted miminku dokazem zajistit lepsi zivot a vsechno,driv to bylo jeste takovy…no proste jiny.nikoll píše:znam taky jsem musela, ale kvuli skole a protoze mi bylo certvych 18
a to jsi jako jela takhle na blind?
nikoll píše:S.a.n.y6444 píše:Co jinak mas dnes v planu?Ja jdu se znamou,ktera je ve 29tt do nejaky novy cukrarny na nejaky teply boruvky a pak se jdem mrknout po kramech na nejaky prosteradla do postylkynikoll píše:tak to je mazec zase jsem se musela od srdce zasmat…S.a.n.y6444 píše:To jo no a docela casto jezdim okolo toho mista a na tom tipaci,do kteryho jsem to narvala jsou,teda prave nejsou dlazdicky,takze mi to vzdycky pripomene.Hele a to nejlepsi na tom bylo to,ze jsem mela po 7 12kach-ne.vecer,jedu si takhle z prace a premejslim,jak si uzijem volno,ze pojedem nekam na vylet a zrovna jsem se chvalila,jak umim krasne řadit a ze budu muset Stepana(toho myho)svest,aby videl,jak jsem sikovna a najednou pes na krizovatce a ja,abych ho neprejela,…a pak PRAASK,ale sedet nekdo na miste u spolujezdce,tak ma po nohach,bylo to tam total zmuchlany,ja mela jen modriny od od pasu.nikoll píše:musela jsem se ted zasmat te prihode, jako stesti ze se ti nic samozrejme nestalo, ale jak jsi to popsala, malem jsi prejela 4 cigany a oni ti jeste potom pomahali…S.a.n.y6444 píše:No snad uz ta mast pomuze,uz by taky bylo na case,vid?Jinak to jsou soky s tema nehodama,to ja,kdyz jsem dostala ridicak,bylo to v zime,tak jsem za 3mesice zrusila auto,tak jsem se bala,ale ten muj mi jeste podekoval,ze aspon koupime novy a ted si myslim,ze uz jsem dobra ridicka,obcas i pirat.Jinak jak jsem nabourala to auto,tak jsem malem prejela asi 4cikany,tak byli v soku,ale nakonec mi jeste pomahali to auto odstavit,aby jsme nemuseli volat policajty
![]()
![]()
ja mam ridicak 4 roky a jeste nastesti jsem nebourala…a jezdi fakt jak hovado…ale ted uz jsem se uklidnila uz kvuli me samotne a hlavne kvuli mimca.![]()
![]()
nad cim jsi premyslela a potom co se stalo. samozrejme stesti ze tam nikdo nesedel vedle tebe a ty jsi vyvazla jen s tema modrinama.
je tak to se mas, dneska je tady tak krasne, takze bych taky sla nekde se projit po kramech, ale samotnou me to nebavi a nikoho tady nemam, takze to vidim kdyz mi dneska nechal pritel auto, ze ho asi pujdu odpoledne klidit cele, ten v nitrek je hnus, cele zaprasene…a uklid doma…aspon se nejak zabavim. ![]()
S.a.n.y6444 píše:nikoll píše:je tak to se mas, dneska je tady tak krasne, takze bych taky sla nekde se projit po kramech, ale samotnou me to nebavi a nikoho tady nemam, takze to vidim kdyz mi dneska nechal pritel auto, ze ho asi pujdu odpoledne klidit cele, ten v nitrek je hnus, cele zaprasene…a uklid doma…aspon se nejak zabavim.S.a.n.y6444 píše:Co jinak mas dnes v planu?Ja jdu se znamou,ktera je ve 29tt do nejaky novy cukrarny na nejaky teply boruvky a pak se jdem mrknout po kramech na nejaky prosteradla do postylkynikoll píše:tak to je mazec zase jsem se musela od srdce zasmat…S.a.n.y6444 píše:To jo no a docela casto jezdim okolo toho mista a na tom tipaci,do kteryho jsem to narvala jsou,teda prave nejsou dlazdicky,takze mi to vzdycky pripomene.Hele a to nejlepsi na tom bylo to,ze jsem mela po 7 12kach-ne.vecer,jedu si takhle z prace a premejslim,jak si uzijem volno,ze pojedem nekam na vylet a zrovna jsem se chvalila,jak umim krasne řadit a ze budu muset Stepana(toho myho)svest,aby videl,jak jsem sikovna a najednou pes na krizovatce a ja,abych ho neprejela,…a pak PRAASK,ale sedet nekdo na miste u spolujezdce,tak ma po nohach,bylo to tam total zmuchlany,ja mela jen modriny od od pasu.nikoll píše:musela jsem se ted zasmat te prihode, jako stesti ze se ti nic samozrejme nestalo, ale jak jsi to popsala, malem jsi prejela 4 cigany a oni ti jeste potom pomahali…S.a.n.y6444 píše:No snad uz ta mast pomuze,uz by taky bylo na case,vid?Jinak to jsou soky s tema nehodama,to ja,kdyz jsem dostala ridicak,bylo to v zime,tak jsem za 3mesice zrusila auto,tak jsem se bala,ale ten muj mi jeste podekoval,ze aspon koupime novy a ted si myslim,ze uz jsem dobra ridicka,obcas i pirat.Jinak jak jsem nabourala to auto,tak jsem malem prejela asi 4cikany,tak byli v soku,ale nakonec mi jeste pomahali to auto odstavit,aby jsme nemuseli volat policajty
![]()
![]()
![]()
no na auto bych se taky mela vrhnout,ale jsem na to jeste lina,ja se uz pujdu pripravovat do toho mesta,tak se snad jeste dneska tady stavim,jo?To si snad casem nekoho najdes,treba nejakou maminku v porodnici.Tak se zatim mej hezky a papa ![]()
nikoll píše:S.a.n.y6444 píše:no na auto bych se taky mela vrhnout,ale jsem na to jeste lina,ja se uz pujdu pripravovat do toho mesta,tak se snad jeste dneska tady stavim,jo?To si snad casem nekoho najdes,treba nejakou maminku v porodnici.Tak se zatim mej hezky a papanikoll píše:je tak to se mas, dneska je tady tak krasne, takze bych taky sla nekde se projit po kramech, ale samotnou me to nebavi a nikoho tady nemam, takze to vidim kdyz mi dneska nechal pritel auto, ze ho asi pujdu odpoledne klidit cele, ten v nitrek je hnus, cele zaprasene…a uklid doma…aspon se nejak zabavim.S.a.n.y6444 píše:Co jinak mas dnes v planu?Ja jdu se znamou,ktera je ve 29tt do nejaky novy cukrarny na nejaky teply boruvky a pak se jdem mrknout po kramech na nejaky prosteradla do postylkynikoll píše:tak to je mazec zase jsem se musela od srdce zasmat…S.a.n.y6444 píše:To jo no a docela casto jezdim okolo toho mista a na tom tipaci,do kteryho jsem to narvala jsou,teda prave nejsou dlazdicky,takze mi to vzdycky pripomene.Hele a to nejlepsi na tom bylo to,ze jsem mela po 7 12kach-ne.vecer,jedu si takhle z prace a premejslim,jak si uzijem volno,ze pojedem nekam na vylet a zrovna jsem se chvalila,jak umim krasne řadit a ze budu muset Stepana(toho myho)svest,aby videl,jak jsem sikovna a najednou pes na krizovatce a ja,abych ho neprejela,…a pak PRAASK,ale sedet nekdo na miste u spolujezdce,tak ma po nohach,bylo to tam total zmuchlany,ja mela jen modriny od od pasu.nikoll píše:musela jsem se ted zasmat te prihode, jako stesti ze se ti nic samozrejme nestalo, ale jak jsi to popsala, malem jsi prejela 4 cigany a oni ti jeste potom pomahali…S.a.n.y6444 píše:No snad uz ta mast pomuze,uz by taky bylo na case,vid?Jinak to jsou soky s tema nehodama,to ja,kdyz jsem dostala ridicak,bylo to v zime,tak jsem za 3mesice zrusila auto,tak jsem se bala,ale ten muj mi jeste podekoval,ze aspon koupime novy a ted si myslim,ze uz jsem dobra ridicka,obcas i pirat.Jinak jak jsem nabourala to auto,tak jsem malem prejela asi 4cikany,tak byli v soku,ale nakonec mi jeste pomahali to auto odstavit,aby jsme nemuseli volat policajty
![]()
![]()
![]()
ty jsi uzij den a ja jdu uklizet ![]()
a zase urcite tady.paaaaaaa ![]()
kdyby se nekdo nudit tak tady je jeden docela zajimavy pribeh…
zase se mi zastavil rozum ![]()
http://www.jenprozeny.cz/…-do-klastera?…
holky tak to si prectete…fakt jsem se nasmala, dobre trapasy
![]()
http://www.jenprozeny.cz/…-po-telefonu?…